See on ikka uskumatu, et isegi nii hõredale konkurentsile ja vähesele tehasetiimide arvule vaatamata ei suuda Subaru isegi punktidesse sõita (ilma katkestajate abiga).
Subaru tiim võiks ju ühe mehe masinale kruvida Michelinid alla ja võrrelda tulemusi siis. Saaks kohe teada, kas asi rehvides või masinas. 99,9% kindel, et asi ju rehvide taga on.
Korsika politsei ja ralli korraldajad karistasid eile ekipaazi number 5 (Petter Solberg - Philip Mills) stoppmärgi eiramise ja peatumata ristmikule sõitmise eest rahalise karistusega, teatas rallisõitja Urmo Aava koostööpartner Marek Mägar.
Solbergile ja Millsile määratud trahvi suuruseks oli 1500 eurot, millest politsei määratud summa oli 90 eurot ja FIA poolt määratud trahv 1410 eurot.
Ühtlasi hoitasid ralli korraldajad ekipaaze, et tühistanud on minimaalse määratava karistuse määr ja kõiki liikluseeskirjade rikkumisi käsitletakse äärmiselt karmilt
„Esimesel kiiruskatsel olid eespool startinud autod kandnud teele lahtisi kive, mitõttu oli keeruline leida puhast teepinda ja valida õiget sõidutrajektoori. Teisel katsel seevastu sain juba õige sõidutunnetuse kätte. Tundsin, et kiiretes kurvides olen võimeline veelgi enam pingutama. Nüüd jätame taha samad rehvid, mis päeva esimesel poolel, see peaks aeglastes kurvides muutma ka auto paremini juhitavaks”, sõnas Urmo Aava ralli hooldusalas.
jens kirjutas:See on ikka uskumatu, et isegi nii hõredale konkurentsile ja vähesele tehasetiimide arvule vaatamata ei suuda Subaru isegi punktidesse sõita (ilma katkestajate abiga).
Ma usun, et kui konkurents see aasta tõepoolest hõre oleks, siis oleksid Subarud ka punktidel.
Tere ka minu poolt! Urmolt tõepolest väga hea algus loodame, et ikka lõpuni hästi läheks.
Subarul ikka tõesti päris jama seis hetkel. Kahju oleks kui Solku Bossele ja Loebile see aasta vastu astuda ei suuda aga arvan et nad saavad asja ikka korda vähemalt loodan seda.
ptwrc kirjutas:Subaru tiim võiks ju ühe mehe masinale kruvida Michelinid alla ja võrrelda tulemusi siis. Saaks kohe teada, kas asi rehvides või masinas. 99,9% kindel, et asi ju rehvide taga on.
Sarrazin oli Hispaanias vist Michelinidega kui Solpat edestas. Siis oli Pirelli veel tegija.