WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Eks see meie ühine plaan ongi, et Strike ka end pisut pingutaks enne kui taas võidu koju viib... Seega Sardiinias teeme tale säruMatthiew kirjutas:õnne minu pooltki aga ma arvan et strike ei hakka neid võite kyll lihtsalt ära jagama vaid teeb järgmine kord rohkem trenniSparco kirjutas:Krusa-Well done! ma arvan et see on küll esimene aga nüüd hakkab neid tulema nagu seeni pärast vihma. Igaljuhul Palju õnne!

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ei, las Strike laseb oma sõitu aga ega ma kavatsen ka nüüd paar päeva kõvasti trenni teha ja ega ma tal kergelt meist mööda hiilida lase. Aga Krusa sa võid mulle Privat sõnumi ju Strike aegadest saataKrusa kirjutas:Burns, Sa ei taha teada mis aegu Strike sõidabBurns kirjutas:Noh Krusa- madistame Sardiinias samamoodi nagu NZ-is. Pean ju seal sulle tagasi tegema![]()
![]()
Netis olen näinud....
Seega meil pole siin vist midagi kaasa rääkida

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ega ma kiusan Sind selle netplayga seni kuni sa seal kohal oled st., et seniks oled teadmatusesBurns kirjutas:Ei, las Strike laseb oma sõitu aga ega ma kavatsen ka nüüd paar päeva kõvasti trenni teha ja ega ma tal kergelt meist mööda hiilida lase. Aga Krusa sa võid mulle Privat sõnumi ju Strike aegadest saataKrusa kirjutas:Burns, Sa ei taha teada mis aegu Strike sõidabBurns kirjutas:Noh Krusa- madistame Sardiinias samamoodi nagu NZ-is. Pean ju seal sulle tagasi tegema![]()
![]()
Netis olen näinud....
Seega meil pole siin vist midagi kaasa rääkida![]()

Nju kellegi sõidu pealt seal õppida tegelt eriti pole, sest teiste hoogu ei näe näed ala kuidas kurve sõidab. Isiklikult pole kunagi kellegi järgi ühtegi katset õppinud, aga netis tahaks Burnsi näha küll. Kaua me veel ootama peame? Varsti juba üle poole aasta ajad seda neti asja. Lase tedjamad mehed asja juurde ala Elion ja asi päevaga korras. Krusa loodan, et ikka ei saada sulle neid aegu, sest nagu sina avastad seal rallisi ja katseid sama minul ka. Seega võrdses seisus.Burns kirjutas:Kas just teadmatuses aga kellegi sõite vaadata ja õppida nendest, mul küll pole. Nii, et jääb rõõm ise kõik avastada, iseasi kui hästi see mul välja tuleb.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Asi polegi neti panijates, vaid selles, et kui ma üksi tahaksin endale netti panna siis läheks see üpris kalliks. Nüüd ma üritangi rohkem rahvast kokku ajada, et asi odavam tuleks aga enamus seltskond mul siin ala 60 aastat vana ja ega ned netist eriti huvitatud pole. Aga noh, eks ma väikest viisi ikka looda

Diagnoos- Rallisõltlane
Nju kas sul siis kodus telefoniliini pole ? See modem maksab ju poes ala 1000 krooni maksimum ja ongi net kodus olemas. Ära tee nii kergeid asju nii raskeksBurns kirjutas:Asi polegi neti panijates, vaid selles, et kui ma üksi tahaksin endale netti panna siis läheks see üpris kalliks. Nüüd ma üritangi rohkem rahvast kokku ajada, et asi odavam tuleks aga enamus seltskond mul siin ala 60 aastat vana ja ega ned netist eriti huvitatud pole. Aga noh, eks ma väikest viisi ikka looda![]()

Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Vot elan sellises vanemas puumajas kuhu telefoniliini pandud pole, muidu oleksin ma seda loomulikult teinud.Strike kirjutas:Nju kas sul siis kodus telefoniliini pole ? See modem maksab ju poes ala 1000 krooni maksimum ja ongi net kodus olemas. Ära tee nii kergeid asju nii raskeksBurns kirjutas:Asi polegi neti panijates, vaid selles, et kui ma üksi tahaksin endale netti panna siis läheks see üpris kalliks. Nüüd ma üritangi rohkem rahvast kokku ajada, et asi odavam tuleks aga enamus seltskond mul siin ala 60 aastat vana ja ega ned netist eriti huvitatud pole. Aga noh, eks ma väikest viisi ikka looda![]()
Diagnoos- Rallisõltlane