WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants
Reactions: 0

Postitus Postitas Sparco »

Krusa-Well done! ma arvan et see on küll esimene aga nüüd hakkab neid tulema nagu seeni pärast vihma. Igaljuhul Palju õnne!
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

Sparco kirjutas:Krusa-Well done! ma arvan et see on küll esimene aga nüüd hakkab neid tulema nagu seeni pärast vihma. Igaljuhul Palju õnne!
õnne minu pooltki aga ma arvan et strike ei hakka neid võite kyll lihtsalt ära jagama vaid teeb järgmine kord rohkem trenni
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Matthiew kirjutas:
Sparco kirjutas:Krusa-Well done! ma arvan et see on küll esimene aga nüüd hakkab neid tulema nagu seeni pärast vihma. Igaljuhul Palju õnne!
õnne minu pooltki aga ma arvan et strike ei hakka neid võite kyll lihtsalt ära jagama vaid teeb järgmine kord rohkem trenni
Eks see meie ühine plaan ongi, et Strike ka end pisut pingutaks enne kui taas võidu koju viib... Seega Sardiinias teeme tale säru :twisted: :2gunfire:
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Vaatsin, et NZ oli üks tasavägiseimaid sel hooajal. Viimane jäi lidritest maha +01:08,56 Täitsa tore juu ;)
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

mul siuke värk et kindlalt ei tea kas saan kolmapäev soidust osa võtt ja voibolla ei saa ka itaaliat kaasa soita sest mul need juhtmed millega pilti näeb on katki ):
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Krusa kirjutas:Vaatsin, et NZ oli üks tasavägiseimaid sel hooajal. Viimane jäi lidritest maha +01:08,56 Täitsa tore juu ;)
Neti aegu Itaalias vaadates tundub, et see on suht tasavägine ja ralli tuleb tõenäoliselt väga huvitav, väga raske on ennustada nende aegade põhjal, kes võidab kes kaotab :)
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

ma loodan ka seekord itaalias punktidele heidelda kui oma juhtme korda saan
Burns

Postitus Postitas Burns »

Noh Krusa- madistame Sardiinias samamoodi nagu NZ-is. Pean ju seal sulle tagasi tegema :D :D :D
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Burns kirjutas:Noh Krusa- madistame Sardiinias samamoodi nagu NZ-is. Pean ju seal sulle tagasi tegema :D :D :D
Seda on tore kuulda, et te minuga ei arvesta :D Siis saan salaja hiilida teist kõigist mööda :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:Noh Krusa- madistame Sardiinias samamoodi nagu NZ-is. Pean ju seal sulle tagasi tegema :D :D :D
Burns, Sa ei taha teada mis aegu Strike sõidab :D Netis olen näinud....
Seega meil pole siin vist midagi kaasa rääkida :?
Burns

Krusa kirjutas:
Ei, las Strike laseb oma sõitu aga ega ma kavatsen ka nüüd paar päeva kõvasti trenni teha ja ega ma tal kergelt meist mööda hiilida lase. Aga Krusa sa võid mulle Privat sõnumi ju Strike aegadest saata :D :D
Diagnoos- Rallisõltlane
Burns

Strike kirjutas:
Seda on tore kuulda, et te minuga ei arvesta :D Siis saan salaja hiilida teist kõigist mööda :)
NO WAY!!!!!!!!!!!!
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:
Krusa kirjutas:
Ei, las Strike laseb oma sõitu aga ega ma kavatsen ka nüüd paar päeva kõvasti trenni teha ja ega ma tal kergelt meist mööda hiilida lase. Aga Krusa sa võid mulle Privat sõnumi ju Strike aegadest saata :D :D
Ega ma kiusan Sind selle netplayga seni kuni sa seal kohal oled st., et seniks oled teadmatuses :P
Burns

Kas just teadmatuses aga kellegi sõite vaadata ja õppida nendest, mul küll pole. Nii, et jääb rõõm ise kõik avastada, iseasi kui hästi see mul välja tuleb.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Kas just teadmatuses aga kellegi sõite vaadata ja õppida nendest, mul küll pole. Nii, et jääb rõõm ise kõik avastada, iseasi kui hästi see mul välja tuleb.
Nju kellegi sõidu pealt seal õppida tegelt eriti pole, sest teiste hoogu ei näe näed ala kuidas kurve sõidab. Isiklikult pole kunagi kellegi järgi ühtegi katset õppinud, aga netis tahaks Burnsi näha küll. Kaua me veel ootama peame? Varsti juba üle poole aasta ajad seda neti asja. Lase tedjamad mehed asja juurde ala Elion ja asi päevaga korras. Krusa loodan, et ikka ei saada sulle neid aegu, sest nagu sina avastad seal rallisi ja katseid sama minul ka. Seega võrdses seisus.

Michael Park R.I.P
Burns

Asi polegi neti panijates, vaid selles, et kui ma üksi tahaksin endale netti panna siis läheks see üpris kalliks. Nüüd ma üritangi rohkem rahvast kokku ajada, et asi odavam tuleks aga enamus seltskond mul siin ala 60 aastat vana ja ega ned netist eriti huvitatud pole. Aga noh, eks ma väikest viisi ikka looda :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Asi polegi neti panijates, vaid selles, et kui ma üksi tahaksin endale netti panna siis läheks see üpris kalliks. Nüüd ma üritangi rohkem rahvast kokku ajada, et asi odavam tuleks aga enamus seltskond mul siin ala 60 aastat vana ja ega ned netist eriti huvitatud pole. Aga noh, eks ma väikest viisi ikka looda :lol: :lol:
Nju kas sul siis kodus telefoniliini pole ? See modem maksab ju poes ala 1000 krooni maksimum ja ongi net kodus olemas. Ära tee nii kergeid asju nii raskeks :D

Michael Park R.I.P
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Asi polegi neti panijates, vaid selles, et kui ma üksi tahaksin endale netti panna siis läheks see üpris kalliks. Nüüd ma üritangi rohkem rahvast kokku ajada, et asi odavam tuleks aga enamus seltskond mul siin ala 60 aastat vana ja ega ned netist eriti huvitatud pole. Aga noh, eks ma väikest viisi ikka looda :lol: :lol:
Nju kas sul siis kodus telefoniliini pole ? See modem maksab ju poes ala 1000 krooni maksimum ja ongi net kodus olemas. Ära tee nii kergeid asju nii raskeks :D
Vot elan sellises vanemas puumajas kuhu telefoniliini pandud pole, muidu oleksin ma seda loomulikult teinud.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Meie ainsale ja väga kiirele naisele Girlpower soovin ma ilusat naistepäeva!!

Michael Park R.I.P
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

Strike kirjutas:Meie ainsale ja väga kiirele naisele Girlpower soovin ma ilusat naistepäeva!!
Aitähh, aitähh !!! :P
Vasta