nii. esiteks tahan vabandada,et ma pole viimasel ajal wrc4 võistlusest osa võtnud, aga üritan jalle võistlema hakata.
Teema juurde. Mäng peaks välja tulema selle aasta septembris.kõik info mida ma nüüd hakkan kirjutama on võetud lehelt nimega playstation-e3.com.Mäng tõotab tulla palju reaalsem kui eelnevad wrc mängud.seal on wrc autod minevikust, olevikust ja tulevikust.lisaks on seal nii ,et kui eelnev sõitja on käntsa pannud,siis näeb tema auto vrakki. Mängus on kindlasti palju rohkem huvitavaid asju, aga ma ei mäleta enam neid hästi .treileri leiate samalt lehelt mida ma ennem mainisin.
Vaatasin ka seda lehekülge. Kas see on mängu järg WRC4-le. Ja tavaliselt on wrc mängud sutsu hiljem välja tulnud aga ega ma ei kurdaks kui septembris mängu kätte saaks!!!!
Järgmine nädal 17.sept.MTV3 kell 10.20 saates "tilt.tv"(uute mängude tutvustus) tutvustatakse WRC RALLY EVOLVED. Seal antakse suht mõistlike kommetaare uutele mängudele, vahet siis ple millel seda mängida saab.
Tundub taaskord väga hea mäng tulevat! Screenshottidide pealt ja pealkirjast võib välja lugeda: don´t hit kangaroos...
Tõeliselt hämmastas mind see, et ka erasõitjate autod on sisse toodud mängu, mida ma olen juba kaua-kaua oodanud. (Warmbold, Ekström, Sola jne) järgmiseks unistuseks jäävad katselt-katsele ülesõidud, mida loodaks näha järgmisel aastal ilmuvas mängus. http://www.gamer.nl/nieuws/27646
Ja siin veel üks link: http://ch.playstation.com/mrs/moduleTem ... Id=1064759
Nu tundub, et WRC5 hakkab minu lemmik olema Skoda. Seda tänu sellele, et Eki on mängus. Eki on mu lemmik sõitja ringrajas juba alates STCC aegadest ja toetan teda siiani ka DTM sarjas.
Aga muidu screeneide järgi tundub asi päris huvitav tulema.
Pead suutma reageerida loomade peale, ees oleva avarii peale jne...
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Olen kuulnud, et netply pidi sellel olema ka ülikõva. Kui WRC4-s on vastasvõistlejate autod värviliste(igal margil oma värv) varjudena, siis uues juba konkreetselt reaalne masin kõikide juttudega
Küsisin just maaletoojalt, et millal ? Vastati, et vara veel.....