WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

kõik peaksid ike ajad saatma sest kes teab paljud meist võivad katkestada või mis võib teel juhtuda ja strike kas see ralli tuleb huvitav kui küsida võib...
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

kiilakass kirjutas:kõik peaksid ike ajad saatma sest kes teab paljud meist võivad katkestada või mis võib teel juhtuda ja strike kas see ralli tuleb huvitav kui küsida võib...
Nu nii ja naa! Oleks ise oodanud huvitamat kui vaadates testikatse aegu.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Krusa kirjutas:Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.
Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:
Krusa kirjutas:Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.
Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.
No vapsee mehed on siin katseid lihvinud ma vaatan. Räägitakse mingitest kümnendikest pidurdamisel jne. Ma sõidan küll siis moskvitshiga teiega võrreldes :D
Burns

Postitus Postitas Burns »

Strike kirjutas:
See oli vist SS2-s kus oli see asfaldi lõik, seal on ka õigel läbimisel päris korralikult võimalik aega võita, tean omast kogemusest. Kruusakumm ja asfald, see ei sobi mitte kokku.
Diagnoos- Rallisõltlane
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Burns kirjutas:
Strike kirjutas:
See oli vist SS2-s kus oli see asfaldi lõik, seal on ka õigel läbimisel päris korralikult võimalik aega võita, tean omast kogemusest. Kruusakumm ja asfald, see ei sobi mitte kokku.
*****!!SS2 ikka enne asfaldit asi vaja paika .Asfalt norm. läbida ja on kõik korras.Sorry!!!Seda arvan vaid mina
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Nagu näete 1ja 2 katse mul väga head.Homme ränk kukkumine :oops: :oops: :oops: :oops: Ennustan:pärast kukkumist kaks katset tõusu ja siis jälle :oops: :oops: :oops: :oops:
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Õnne Strike katsevõidu puhul :) Kisub põnevaks ;)
Burns

kait kirjutas:
Burns kirjutas:
Strike kirjutas:Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.
*****!!SS2 ikka enne asfaldit asi vaja paika .Asfalt norm. läbida ja on kõik korras.Sorry!!!Seda arvan vaid mina
Ma pole seda väitnudki, et enne asja paika ei panda aga kui seal asfaldil pidurdus hiljaks jätta ja kurvid pikaks lähevad siis... Aga kui sa tahad võime iga kurvi üle vaidlema hakata, ma olen tööl ja aega on seda teha.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Ma pole seda väitnudki, et enne asja paika ei panda aga kui seal asfaldil pidurdus hiljaks jätta ja kurvid pikaks lähevad siis... Aga kui sa tahad võime iga kurvi üle vaidlema hakata, ma olen tööl ja aega on seda teha.
RAHU!!!

Michael Park R.I.P
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Ma pole seda väitnudki, et enne asja paika ei panda aga kui seal asfaldil pidurdus hiljaks jätta ja kurvid pikaks lähevad siis... Aga kui sa tahad võime iga kurvi üle vaidlema hakata, ma olen tööl ja aega on seda teha.
RAHU!!!
Ma ei ole absoluudselt närvis :lol: :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Burns

Ja Strike, muidugi õnne ka katsevõidu puhul. Kahju, et ise ei jõudnud Kreekasse aga oma absoluudselt kõige vihatumal rallil üritan stardis olla. Äkki on tööl ka siis vähe rahulikumad ajad.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Ja Strike, muidugi õnne ka katsevõidu puhul. Kahju, et ise ei jõudnud Kreekasse aga oma absoluudselt kõige vihatumal rallil üritan stardis olla. Äkki on tööl ka siis vähe rahulikumad ajad.
Kahju jah, et sa ei jõudnud Kreekas starti. Vaatasin, et meil RF ajad olid u 4-5 sõitjal suht sekund sekundis tulnud, oleks tulnud veel põnevam ralli kui hetkel käimas.

Michael Park R.I.P
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Ja Strike, muidugi õnne ka katsevõidu puhul. Kahju, et ise ei jõudnud Kreekasse aga oma absoluudselt kõige vihatumal rallil üritan stardis olla. Äkki on tööl ka siis vähe rahulikumad ajad.
Kahju jah, et sa ei jõudnud Kreekas starti. Vaatasin, et meil RF ajad olid u 4-5 sõitjal suht sekund sekundis tulnud, oleks tulnud veel põnevam ralli kui hetkel käimas.
Kahju endal ka aga mis teha, raha vaja teenida aga loodame, et varsti mul siin rahulikum :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

Kahju endal ka aga mis teha, raha vaja teenida aga loodame, et varsti mul siin rahulikum :lol: :lol:[/quote]

:D Kas siis Subaru plekki ei maksa ,et pead tööl käima 8)Pezos antakse
plekki aga autoga küll rahul ei ole :lol:
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

just plekki saab aga auto ike sihuke p**k et anna otsad :)
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Õnnitlused Strikele esimese läbimise võidu puhul ! Aga tipus on vahed väga väikesed, seega teine läbimine saab põnev olema
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Õnne Krusa katsevõidu ja Strike Leg1 võidu puhul :) Juba on ootusärvus,et mis siis lähipäevadel juhtuma hakkab 8)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Tänud. Ei osanud siit küll katsevõitu oodata. Kisub põnevaks?
Vasta