WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Nu nii ja naa! Oleks ise oodanud huvitamat kui vaadates testikatse aegu.kiilakass kirjutas:kõik peaksid ike ajad saatma sest kes teab paljud meist võivad katkestada või mis võib teel juhtuda ja strike kas see ralli tuleb huvitav kui küsida võib...
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.Krusa kirjutas:Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
No vapsee mehed on siin katseid lihvinud ma vaatan. Räägitakse mingitest kümnendikest pidurdamisel jne. Ma sõidan küll siis moskvitshiga teiega võrreldesStrike kirjutas:Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.Krusa kirjutas:Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
See oli vist SS2-s kus oli see asfaldi lõik, seal on ka õigel läbimisel päris korralikult võimalik aega võita, tean omast kogemusest. Kruusakumm ja asfald, see ei sobi mitte kokku.Strike kirjutas:Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.Krusa kirjutas:Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.
Diagnoos- Rallisõltlane
*****!!SS2 ikka enne asfaldit asi vaja paika .Asfalt norm. läbida ja on kõik korras.Sorry!!!Seda arvan vaid minaBurns kirjutas:See oli vist SS2-s kus oli see asfaldi lõik, seal on ka õigel läbimisel päris korralikult võimalik aega võita, tean omast kogemusest. Kruusakumm ja asfald, see ei sobi mitte kokku.Strike kirjutas:Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.Krusa kirjutas:Ise sain aru, et SS3 võti on viimane splitt kus oli oluline õiges kohas pidurdada või siis täiega läbi lasta. Eriti olulised olid viimased kaks kurvi ülesse.
-
Ma pole seda väitnudki, et enne asja paika ei panda aga kui seal asfaldil pidurdus hiljaks jätta ja kurvid pikaks lähevad siis... Aga kui sa tahad võime iga kurvi üle vaidlema hakata, ma olen tööl ja aega on seda teha.kait kirjutas:*****!!SS2 ikka enne asfaldit asi vaja paika .Asfalt norm. läbida ja on kõik korras.Sorry!!!Seda arvan vaid minaBurns kirjutas:See oli vist SS2-s kus oli see asfaldi lõik, seal on ka õigel läbimisel päris korralikult võimalik aega võita, tean omast kogemusest. Kruusakumm ja asfald, see ei sobi mitte kokku.Strike kirjutas:Eriti viimane vasak, kus kümnendit hiljem pidurdamist tähendas automaatselt u sekundilist kaotust. Väga libe ja petlik kurv.
Diagnoos- Rallisõltlane
RAHU!!!Burns kirjutas:Ma pole seda väitnudki, et enne asja paika ei panda aga kui seal asfaldil pidurdus hiljaks jätta ja kurvid pikaks lähevad siis... Aga kui sa tahad võime iga kurvi üle vaidlema hakata, ma olen tööl ja aega on seda teha.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Ma ei ole absoluudselt närvisStrike kirjutas:RAHU!!!Burns kirjutas:Ma pole seda väitnudki, et enne asja paika ei panda aga kui seal asfaldil pidurdus hiljaks jätta ja kurvid pikaks lähevad siis... Aga kui sa tahad võime iga kurvi üle vaidlema hakata, ma olen tööl ja aega on seda teha.

Diagnoos- Rallisõltlane
Kahju jah, et sa ei jõudnud Kreekas starti. Vaatasin, et meil RF ajad olid u 4-5 sõitjal suht sekund sekundis tulnud, oleks tulnud veel põnevam ralli kui hetkel käimas.Burns kirjutas:Ja Strike, muidugi õnne ka katsevõidu puhul. Kahju, et ise ei jõudnud Kreekasse aga oma absoluudselt kõige vihatumal rallil üritan stardis olla. Äkki on tööl ka siis vähe rahulikumad ajad.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Kahju endal ka aga mis teha, raha vaja teenida aga loodame, et varsti mul siin rahulikumStrike kirjutas:Kahju jah, et sa ei jõudnud Kreekas starti. Vaatasin, et meil RF ajad olid u 4-5 sõitjal suht sekund sekundis tulnud, oleks tulnud veel põnevam ralli kui hetkel käimas.Burns kirjutas:Ja Strike, muidugi õnne ka katsevõidu puhul. Kahju, et ise ei jõudnud Kreekasse aga oma absoluudselt kõige vihatumal rallil üritan stardis olla. Äkki on tööl ka siis vähe rahulikumad ajad.

Diagnoos- Rallisõltlane