Rallivõlur 2007 tulemused
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Kas ARZiga on ikka kõik korras?
Tulemusi pole senini ning Arz ise pole ka kommenteerinud midagi olukorra kohta.
Täiesti arusaadav, kui on tööl kiire jne... a lihtsalt, et ei mingit infot Arz i poolt??
Tulemusi pole senini ning Arz ise pole ka kommenteerinud midagi olukorra kohta.
Täiesti arusaadav, kui on tööl kiire jne... a lihtsalt, et ei mingit infot Arz i poolt??
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
hmmmmmm....
mix kõik minu kraesse suunataxe, mina ei ole esitex ju selleastane punktilugejagi, aitasin lihtsalt algul. ja kiire on mul ka tõesti, see oligi peamine põhjus, mille pärast loobusin selleaastasest punktilugemisest. kool nõuab see aasta lõpetamist, yritan suve hakux lõputööga yhele poole saada. kuna veel vana töökoht lõi kirve näkku, saatsin need seega pikalt ning vahetasin töökohta, uus valdkond, 0-st tuleb uuesti peale hakkata. olgugi et see punktilugemine mult suurt ajakulu ei nõuax, pole mul kahjux suurt tahtmist sellega tegeleda ennem kui pinged väha maha olen saand. seega mis edasi saab ei oska ma tõesti ytelda ning syydi ma ennast ka niiväga ei tunne, kuna nähes asjade kulgu eelmise aasta lõpus ette, loobusin peale eelmise hooaja lõppu selleaastasest punktilugemisest.
mix kõik minu kraesse suunataxe, mina ei ole esitex ju selleastane punktilugejagi, aitasin lihtsalt algul. ja kiire on mul ka tõesti, see oligi peamine põhjus, mille pärast loobusin selleaastasest punktilugemisest. kool nõuab see aasta lõpetamist, yritan suve hakux lõputööga yhele poole saada. kuna veel vana töökoht lõi kirve näkku, saatsin need seega pikalt ning vahetasin töökohta, uus valdkond, 0-st tuleb uuesti peale hakkata. olgugi et see punktilugemine mult suurt ajakulu ei nõuax, pole mul kahjux suurt tahtmist sellega tegeleda ennem kui pinged väha maha olen saand. seega mis edasi saab ei oska ma tõesti ytelda ning syydi ma ennast ka niiväga ei tunne, kuna nähes asjade kulgu eelmise aasta lõpus ette, loobusin peale eelmise hooaja lõppu selleaastasest punktilugemisest.
Mis pabistad - mul ja mitmel teiselgi tekkis juba hirm sinu olemasolu või tervisliku olukorra üle, nüüd ma vähemalt rahunendarz kirjutas:mix kõik minu kraesse suunataxe, mina ei ole esitex ju selleastane punktilugejagi

Aga päris närvehävitav variant oleks läbida hooaeg panustega igal etapil ja kokkuvõtet vaataks umbes jõuludepaiku (kui keegi kes oskab-saab-tahab-jaleiabaega punktid ritta ja veergu seab), siis kõigil rahulikum aeg . . .