Rallivõlur 2007 tulemused

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Mis te arvate, et neid punne on kokku kerge lugeda. Ennustajaid on ju väga palju. Seega ootame rahulikult edasi. ;)
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Kas ARZiga on ikka kõik korras?
Tulemusi pole senini ning Arz ise pole ka kommenteerinud midagi olukorra kohta.
Täiesti arusaadav, kui on tööl kiire jne... a lihtsalt, et ei mingit infot Arz i poolt??
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kollionu
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas kollionu »

Kahtlaselt vaikne on jah siin.Ei kiirusta kedagi tagant,aga asi on kuidagi pikaks veninud ja mees ise ka kadunud nagu tinatuhka :D
arz
Statistik

Postitus Postitas arz »

hmmmmmm....
mix kõik minu kraesse suunataxe, mina ei ole esitex ju selleastane punktilugejagi, aitasin lihtsalt algul. ja kiire on mul ka tõesti, see oligi peamine põhjus, mille pärast loobusin selleaastasest punktilugemisest. kool nõuab see aasta lõpetamist, yritan suve hakux lõputööga yhele poole saada. kuna veel vana töökoht lõi kirve näkku, saatsin need seega pikalt ning vahetasin töökohta, uus valdkond, 0-st tuleb uuesti peale hakkata. olgugi et see punktilugemine mult suurt ajakulu ei nõuax, pole mul kahjux suurt tahtmist sellega tegeleda ennem kui pinged väha maha olen saand. seega mis edasi saab ei oska ma tõesti ytelda ning syydi ma ennast ka niiväga ei tunne, kuna nähes asjade kulgu eelmise aasta lõpus ette, loobusin peale eelmise hooaja lõppu selleaastasest punktilugemisest.
Siim
"till kartulis" expert
Kontakt:

Postitus Postitas Siim »

seega, kel vaba aega ning pealehakkamist, võtku punktilugemine enda peale. Arzil korralik exceli tabel arvutamiseks vast olemas, seega punktilugemine väga keeruline just pole.
uhtikas
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 1

Postitus Postitas uhtikas »

arz kirjutas:mix kõik minu kraesse suunataxe, mina ei ole esitex ju selleastane punktilugejagi
Mis pabistad - mul ja mitmel teiselgi tekkis juba hirm sinu olemasolu või tervisliku olukorra üle, nüüd ma vähemalt rahunend :)
Aga päris närvehävitav variant oleks läbida hooaeg panustega igal etapil ja kokkuvõtet vaataks umbes jõuludepaiku (kui keegi kes oskab-saab-tahab-jaleiabaega punktid ritta ja veergu seab), siis kõigil rahulikum aeg . . .
Suletud