WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Uus sõitja "Sigahea" lisatud alates Prantsusmaa etapist Suzuki Works Techno Ignis meeskonda.
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Täna ei saa kahjuks osa võtta, olen tööl. :(
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

Tere tulemast meeskonda Sigahea :lol:!
Esimesel etapil võid rahulikult võtta, tulemust hakkame ootama juba järgmisel etapil 8) nali :lol:
Edu Sulle :lol:
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

:axe: :mumum: :hang: :violent1: täielik fiasko, tulime Prantsusmaale hea tundega, hea vein ilusad naised :roll: treeningul kõik tip-top ja siis
SS1 2 kurvis puusse pootor sassis :dontknow: mis juhtus
SS2 2 kurv enne seda aeda seal otse seina, ja mis ikka mootor ribadeks
SS3 algus ilus ja siis lõpus kus on seal kaldapeal tagasipööre :) sealt otse
ja teine ring algas samuti
Täielik õudus :x
Suured vabandused meeskonna ees selle jama küpsetamises
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

ardc! mul läks täpselt samamoodi :D
Burns
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

Mul oli see ralli üldse niimoodi, et sättisin oma lõuna täpselt ralli ajale, jõudsin koju ja kohe pidi tel. kõne töö juurest tulema ja nii ma starti ei jõudnudki,kuna pidin tööle tagasi tormama. Kerge masendus on...
Diagnoos- Rallisõltlane
Sander Gryn
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Sander Gryn »

Jäin oma ralliga 99%rahule :D :D :D (neti jamad kummitasid ikka)
Tiimil oli eesmärk: Ajad ei tohi olla halvemad kui 3 sekki rekordist.
Ja ma võtsin nende palvet kuulda.
Sõitsin kindla peale!!!!
Ei riskinud millegiga.
Oli tore ralli ja kohtume HISPAANIAS :)
PS.Tänud fännidele ja meeskonnale :D :D
Peugeot Sport
www.peugeot-sport.com Burn in Hell f.....g Peugeot, no more!!
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Muidu oleks võinud isegi enamvähem võistlusega rahule jääda,aga SS2-s ilmus esimeses mahapöördes äkki minu kõrvale üks sõitja,kelle start oli juba 21.00 ära olnud...noh kuni me paarimehega asja arutasime,(et kuidas see võimalik on)...oli juba puu risti ees ja sealt väljaukerdamine võtis 15 sekki...ühesõnaga mängisin jälle oma võimalused maha,et veidi rohkem punkte saada.
Aga õnnitlused Sandrile.Samuti Fordi esinumbritele,et vaatamata apsakatele suudeti siiski Fiatiga võrdselt punkte saada ja et vahe ei kärisenud suuremaks...
Milor

Postitus Postitas Milor »

Tere

SS1 - olin usin ja leidsin kohe esimese metsatuka üles. Kahjuks vigastasime mootorit ja edasi pidime kulgema poole poweriga.
SS4 - super sõit kuni viimase kahese kurvini. Unutasin ennast rajale ja olen õnnelik, et rajapiirde nurka suutsin tabada, muidu oleks üldse otse kuristiku pannud. :?

Tegelikult olid kõik osavõtjad tublid ja lisaks oma tublidusele ka ajaloolise hetke tunnistajad. Nimelt, kui minu andmed mind ei peta, siis said kolm meeskonda (Peugeot, Fiat ja Ford) võrdselt 11 punkti. :lol:
Aina pingelisemaks läheb.

Korraldajatele ka pisikene mõttetera.
See ei ole just harv juhus kui esimese sõidu sõitjad solgivad teise sõidu sõitjate sõittu. Hetkel oleme Kambu peale üsna pahased, sest mis õigusega ta üldse teises sõidus startis ja veel hullem oli startida koos võistlejaga. Sõitsid SS2-es peale esimest mahapõõret Siilikuuse ette ja see tekitas täieliku segaduse, sest me mõlamad karjatasime, et mida see mees siin teeb. Äratundmis rõõm lõppes vääääääga valusalt puus. :cry: :cry:
Teiseks oleme me parajad fanaatikud ja üritame kõik ajad kirja panna ning jube häiriv on seda teostada kui tuba on läbustatud.
Kolmandaks tuleb varem või hiljem olukord, kus võistleja ei mahu tuppa, kuna tuba on läbu täis.

Teine palve on see, et ei tehtaks topelt RF tubasid. Huvitav on just see, et see kõik puudutab teist vooru. Esimeses voorus neid probleeme ei esine, kuid teises voorus istub mingi kamp sees, või tehakse endale ajaviiteks uus RF tuba ja siis teise voori võistleja arvaku ära, et kumb on kumb.
Milleks Te läbustate ja häirite teisi?

Lisaks eelnevale on üks soovitus veel. Nimelt on meid juba piisavalt palju ja varsti saabub hetk kus esimesest või teisest sõidust osavõtjate arv ületab võimaluste piiri. Mida teevad sellisel juhul need sõitjad kes jagavad ühte PS-i kahe peale? Vahest oleks ikka õigem eelnevalt registreerida oma osavõtt. See ei ole ju raske. Eelkõige mõtlen ma tulevikule ja seda lootes, et meie pere aina suureneb. :wink:
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Sander Gryn kirjutas:Tiimil oli eesmärk: Ajad ei tohi olla halvemad kui 3 sekki rekordist.
Väga tugev taktika mida siiani on ka KK tandem kasutanud mis küll alati ei õnnestu.. :P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Väga raske ralli on möödas. Kõik need ajad tulid väga vaevaliselt. SS1&SS4 suutsin ikka komistadada. Esimeses ringis esimene piirdega S kurv kus viskas lambist saba ette + teine ring lihtsalt koperdasin viimases splitis mäest alla minekul.
Asjad on juba Kataloonias ja meeskond võtab viimast viinamarja istanduste vahel :)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Milor, teise ringi nimi ongi pisut teine "rf2"&"RF2" mis peaks olema ka piisav, et vahet teha. Ka reeglites on see nii kirjas.

Kambu ja Rubic-u käitumine üllatas ka mind. Äkki oskavad nad ise oma käitumist tõlgendada? Tegu on mõlema puhul suht kogenud piloodiga ja teavad mida teevad.

Tubade võimaluse piir on meil hooaja alguses välja arvutatud ja sõitjatega personaalselt kokku lepitud. Hetkel seda muret ei ole ja kui tuleb, siis saame kiirelt vastavalt tegutseda :)
Milor

Oo, Kataloonia-Kataloonia.
Eile sai juba Kataloonia ralli kohta uuritud ja erinevatest allikatest infot hangitud. Kokkuvõteks saime teada, et Kataloonia on jälle asfalti ralli ja Prantsusmaa ralli oli lihtsalt üks väikene eelsoojendus Katalooniale. :roll:
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Prantsusmaa - ja läbi ta ongi selleks korraks :) Õnnitlused poodiumile ja nagu näha pean taas leppima 4-da kohaga :) Kohe mitte ei saa kõrgemale.
PiltCitroën Sport
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Õnne poodiumile ja eriti Ford tiimile - kõik viis autot esikümnes...Wilson peaks küll rahul olema!
Burns

Postitus Postitas Burns »

Õnnitlused poodiumile ja ka teistele :lol: :lol: :lol:
Kahju, et ei saanud ise osa võtta :( :( :(
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Sander, tuli taas ära :) Tubli!
Ausalt ei uskunud, et teiseks jään, olin kindel, et Milor veel nahutab mind :P
Milor jätkame Hispaanias... :D :D :D
Uskumatu millise Fordi surve alla on jäänud Fiatid. Huvitav millega me selle ära oleme teeninud :D
Rubic
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Rubic »

Nu mis mul öelda on....vaevasid neti ühenduse probleemid. Juba 20 minsa enne kümmet hakkasin üritama sisse saada aga ühenus vedasi kogu aeg alt. Lõpuks siis õnnestus vaid üks sõit teha kuidagi...
Kahjuks läks kõik jah luhta :(
Milor

Jagan õnnitlusi ja tänukirju. :D
Tegelikult olen ka ise veits üllatunud. Kindel plaan oli teiseks tulla, kuid ... . Kohe SS1 alguses metsast teele aitamine võttis mult väiksemagi lootuse poodijumile. Õnneks ei sattunud me paanikasse ja jätkasime kindla lollikindlusega oma sihi saavutamist. Üllatusena tuli mängu keegi kolmas, keda keegi sinna ei oodanud ja napsas selle meie eest ära. :shock: :D
Meeskond tellis mulle juba hunnikus igast turguteid, et ma Kataloonia rallil jälle magama ei jääks. :wink:

Kahju, et Burns ei saanud meie peost osa võtta. Loodame, et see oli esimene ja viimane kord. :lol:
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

OOh ja see ralli oli minu jaoks põrgu aga kataloonias ma luban ,et tõusen tuhast.Luban.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Vasta