Kui oled katkestaja, siis mis moodi veel punkte saab? Ei saa su mõtte käigust aruMilor kirjutas:Küsimus. Kui mängijal tekivad juba esimesel katsel ühenduse või pleikari probleemid ja ta "katkestab", siis kas ta ühe punkti ikka saab?

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Huvitav milline minu eelpool kommentaaris kirjeldatud lause osa segaseks jäi?kiilakass kirjutas:Ma arvan ,et nende kahe ralli jaoks peaks mõtlema mingi lihtsa karistuse kui välja kukud mängust nt ,et võid ralli kaasa sõita aga punktist või punktidest jääd ilma aga tulemuse saad kirja
Iagti nõus Milori mõttekäiguga, et võime kaotada tänu reeglite muutustele mõned sõitjad.Milor kirjutas:Irw @ Te üritate ikka asja nii reaalseks ja karmiks teha kui võimalik. Kas te sellele viimasele punktile olete ka juba mõelnud? (päris elus teenivad mehed sellise tegevusega raha, omavad meeskonda, kes hoolitsevad nende tehnika ja varustuse eest)
Minuteada sõidetakse siin fun`i pärast ja seda tehakse teiste toimetuste kõrvalt, kui meelelahutuse ja hobikorras.
Ühesõnaga ei poolda seda reeglit, sest mul ei ole kedagi (mehhaanikuid) kes vastutaksid selle eest, et mul net pange ei paneks ja pleikar kokku ei tõmbaks.
Samuti on ka reaalsuses võimalik, nt: rehvi purunemisel, punktikohale jõuda. Teie aga tõmbate sõitjale hetkest kriipsu peale ja nägemist. Hästi on sõnastatud veel see, et ta võib ju edasi sõita kuid punkte ei saa.
Jääb mulje, et meie kohtunikering koosneb tugevatest sõitjatest, kes on hingega asjaküljes kinni ja maanduvad alati esimese kaheksa sisse. See on väga positiivne, kuid ärge unustage, et kõik ei suhtu sellesse nii ja mida karmimaks te oma reeglitega lähete, seda väiksemaks jääb teil lootus oma kunagist osalejatearvu rekordit lüüa.
Andke mulle andeks, kui väidan, et te liigute vales suunas. Selle asemel, et asju karmistada ja punktiteenimis võimalusi vähendada oleks vast mõistlikum vastupidiselt toimida. Nt: kaheksanda koha saavutamine on iseenesest väga positiivne tulemus, kuid ... . Vahest annaks kaheksandale kohale lisaks teadmisele, et ta on tugevamate hulka jõudnud veel ühe boonuse, 1,5 punni.
Kas see oleks lahendus, kui sõitja jäädvustaks oma sõidu mingi kaameraga. Sellisel juhul oleks tal arvestatav asitõend, et katkestamine tulenes temast mitte sõltuvatest põhjustest. Loodan, et te mind sellega välja ei naera.![]()
Teksti kirjutades ei räägi ma enda eest, sest loodan jätkuvalt kaheksa sisse ära mahtuda. Lihtsalt loodan, et meie seltskond kahanemise asemel suureneks.
Kõike head ja edu soovides:
Milor
Tundub Milor, et sa pole siiski lugenud korralikult läbi Krusa postitusi.Milor kirjutas:Strike, sinu poolt pakutud punkti süsteem (ainult esimesed kaheksa) teeks asja muidugi palju läbipaistvamaks ja selgemaks.
Pange siis 1 minut.Krusa kirjutas: Valmis tuba ja sõitjad stardivad ridamisi. Sõit käib kui üks piloot lahkub toast teadmata põhjusel. Kohtunik näeb lobbys "leaving game" või rajal olles all vasakul punast nime. Kas see oli error või hoopis sulitemp mida ei olegi võimalik tõestada. Katselt väljunud piloot saab +20sekki ja raja läbinud piloot nt. kaotab +30sekki, siis see on absurdne olukord.