WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas Girlpower »

Terekest siis minu poolt üle pika aja jälle!

Loodan, et kolmap. saan ka mahti kaasa sõita (kuigi harjutanud olen u. 10 min seni :oops: ). Kuidagi nii palju asju on teha koguaeg ja neljap. on ka alati siuke jube päev tulemas, et polegi saanud mängida üldse...aga no viimased rallid tulemas, nii et...peab ikka pingutama ! Edu siis kõigile ;)
Milor
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Milor »

Täielik peavalu! Uue masinaga harjumine on katsumus nii meile kui mehhaanikutele. Kõik toimib hoopis teistmoodi.
Pedaalid on harjumatud, rool liigub üllatavalt raskelt ja üks suurim erinevus on see, et kui eelmise rooli sai kohe pauguda põhja keerata, siis uuele roolile võib kolm ringi peale keerata.
Kas keegi teab ka nippi ja kas üldse on võimalik PS roolidel nuppude asetusi muuta, sest kässari nupp on PS roolidel ikka väga haiges kohas. :evil:

Igatahes stardin 22:00 ja üritan anda endast parima, kuid ... .

Sulatame Saksamaa asfalti üle! :)
Viimati muutis Milor, 15 Nov 2006, 17:54, muudetud 1 kord kokku.
Burns

Postitus Postitas Burns »

Tegin ka siis eile peale tööd Kaitiga veits trenni. Muidu nagu eriti hullu polegi aga no SS3 on täielik katastroof minu jaoks. Ei istu mulle see katse. Kaks esimest on aga enam vähem. Muidugi eksimis kohti on päris palju ja ei teagi mis taktikaga õhtul rajale minna. Olen ikka õhtul 21:00 stardis ja üritan konkurentsi pakkuda, nii hästi või halvasti, kui mul see õnnestub.
Diagnoos- Rallisõltlane
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Nagu alati 22.00
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Burns kirjutas:Tegin ka siis eile peale tööd Kaitiga veits trenni. Muidu nagu eriti hullu polegi aga no SS3 on täielik katastroof minu jaoks. Ei istu mulle see katse. Kaks esimest on aga enam vähem. Muidugi eksimis kohti on päris palju ja ei teagi mis taktikaga õhtul rajale minna. Olen ikka õhtul 21:00 stardis ja üritan konkurentsi pakkuda, nii hästi või halvasti, kui mul see õnnestub.
Mul on SS3 lemmik. Tankitõrje takistuste vahel riskipiiril on tõeline lust navigeerida :)
Burns

Krusa kirjutas:
Burns kirjutas:Tegin ka siis eile peale tööd Kaitiga veits trenni. Muidu nagu eriti hullu polegi aga no SS3 on täielik katastroof minu jaoks. Ei istu mulle see katse. Kaks esimest on aga enam vähem. Muidugi eksimis kohti on päris palju ja ei teagi mis taktikaga õhtul rajale minna. Olen ikka õhtul 21:00 stardis ja üritan konkurentsi pakkuda, nii hästi või halvasti, kui mul see õnnestub.
Mul on SS3 lemmik. Tankitõrje takistuste vahel riskipiiril on tõeline lust navigeerida :)
Eile Kaitiga telefoniga suheldes ütles ta mulle sellise sinu SS3 aja, et ei oskagi kohe midagi kommenteerida. Uskumatu. Muidugi ma seda vähe sõitnud ka aga ega ma metsiku trenniga sellise ajani ei jõuaks. Müts maha sinu ees. Aga lepime siis kokku, et täna rallil sa ka sõidad seal riski piiril ja äkki... Ei tegelikult ei taha ma teiste ebaõnne. Arvan, et tänane ralli saab väga üllatuste rohke olema.
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Burns, SS3 ideaalpõhi on teglt paar sekki kaugemal. Eks näeb mis võistlusel saab. Kindlasti lähen püüdma poodiumi ja üritan meeskonnakaaslasele kuidagigi vastu saada. Seda Saksa karikat ei tahaks väga meeskonnast välja anda :P
Loodan, et tõmbasin teid piisavalt käima :D:D:D
Burns

Krusa kirjutas:Burns, SS3 ideaalpõhi on teglt paar sekki kaugemal. Eks näeb mis võistlusel saab. Kindlasti lähen püüdma poodiumi ja üritan meeskonnakaaslasele kuidagigi vastu saada. Seda Saksa karikat ei tahaks väga meeskonnast välja anda :P
Loodan, et tõmbasin teid piisavalt käima :D:D:D
Oooo jaaaa aga krt ei saa kahjuks enam trenni teha, kuigi jube isu on :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Zerocold
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Zerocold »

novot ei tea kohe mida kosta...kui õnnestub õhtul starti tulla....siis minu taktika on vaikselt läbi põristada rajad, kuna trenni ei ole teha saanud üldse ja rajad on ikka täielik puzzle minujaoks......ehk jõuan õhtul korra vaadata millised katsed ees ootavad...aganoh 1 punkt on ka punkt.
Riho
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho »

Täna õhtul 21.00 stardis ja rooliga :P:P
vidrik
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas vidrik »

kahjuks ei sa startida kuid inglismaal jälle kindlalt kohal
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Riho kirjutas:Täna õhtul 21.00 stardis ja rooliga :P:P
Kas rooliga parem?
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Ennustused siis selleks korraks läbi.
PiltCitroën Sport
Burns

Nii ralli läbi ja kui mulle see ralli enne ei meeldinud siis nüüd ammugi mitte. SS1 katse lõpu poole pöörasin otse puusse. SS3 teises parem kurvis ei pööranud kurvi välja ja panin vastu mingeid ma ei tea mis asju. Järgnevad katsed olid rütm täielikult kadunud. Nii et top 8sse asja pole. Õnneks on see nõme ralli nüüd läbi ja saan üheks oma lemmik ralliks treenima hakata.
Diagnoos- Rallisõltlane
Milor

Postitus Postitas Milor »

PALJU ÕNNE RIHO!!!

Ise olen samuti üli õnnelik, sest saavutasin ajad kuhu tahtsin mahtuda. Masin endiselt harjumatu ja otsustasime võtta asja rahulikult. Sellegipoolest sai paar korda teelt väljas käidud, kuid see ei häirinud meid, sest mingit sihti ei olnud.

Tänan oma fantastilist meeskonda ja tervitan kõiki põidlahoidijaid!
:wave:
Sander Gryn
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Sander Gryn »

Nii...
Minul oli supper rally :D :D :D
SS1 Kõik sujus hästi 02.28.52
SS2 (Sõitsin teises ringis kuna ma ei mahtunud kella 21.00 sõidus sõitma) Aeg oli jälle rahuldav 02.16.54
SS3 Puhas ja vaikne sõit 02.33.74
SS4 Riivasin sillapiiret õrnalt 02.29.34
SS5 Enam paremini ma seda sõita kindlasti ei suuda 02.14.74
SS6 Ei hakanud pingutama ja sõitsin puhtalt läbi 02.34.24
TOTAL: 14.37.12
Edu Järgmisel rallil. :)
Peugeot Sport
www.peugeot-sport.com Burn in Hell f.....g Peugeot, no more!!
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

:) :) :) :) :) :) :)

Hou Hou Hou
Ma ei oska muud öelda kui ainult ma vihkan seda Ignist Saksamaal.Mu põrgupiinad olid Panzerplatte katsed mis keerasid mu sõidu tuju nii 0 kui üldse võimalik nu tglt nii miinus 100 peale.Autol netu pidamist.Aga nüüd siis mu lühikokkuvõte sõidust.

SS1-Algus oli hea kui sai hakatud gaasi maha võtma ja just sel hetkel pani auto jehkat vasta aeda ja kaardilugeja jummala rahulikult "What you doing" ja järgmine üllatus tuli viimase spliti algul kui olime läbimas kurvi ja parem tagaratas oli natuke lopergune meid alt vedas ja aeda viis.SS1 finishis ma läksin autost välja ja tsekkasin tagu kummi ja etskae imet ,taguvelg oli pooleks läinud. :lol: :lol:

SS2-Kõik algas plaanipäraselt lootsime alustada hästi aga väike külake vist 1 spliti ja 2 spliti vahel sõitsime vasta kiviaeda ja auto takerdus mingi junni taha kinni.Auto jäi suht terveks ainult pidurid läksid kuhugi uitama.Edasi laabus hästi kuigi nu vahepeal eelviimases splitis oli väike hüpe ja kaardilugeja pobises midagi aga õõieti aru ei saanud midagi taolist :Wrongiga midagi oli.Katse lõpus vajusime teelt kõrvale vasta aeda ja auto ei liikunud nii 3 sekundit paraja kiirusega
Finishis pagesime reporterite eest ,sest kindlasti esimene küsimus oleks.Kas te tõesti julgesite ennast ennustuses 2 kohale panna?

SS3-Katse ei alanud plaanipäraselt ,sest lootsime ikka teel püsida mitte teiste inimeste maatükkidel olla ja ,siis veel need tankide värgid õudus aga Krusa Fiat on vist hullem kui tank ,et need tema autot kinni ei napsa.Arvatavasti oli autpo viga kummides mis ei olnud sellele katsele mõeldud või sai lihtsalt liiga palju aiatöid tehtud.

SS4-Katse läks normaalselt(ajasuhtes).Me pidime ühe ehmatyse ka üle elama seda 2 splitis sillal kui sõitsime mäest alla muru peale ja võimalused oli 50 50 kas saab sillale või saab auto puhtaks ja meie õnneks riivas auto esiots silla piiret ja me tegime ainult pirueti aga ülejäänud katse laabus hästi.

SS5-Katse algas vapustavalt kuni 3 spliti juures hakkas trikitama keegi sõitjatest ei avalikusta nime aga ta ehmatas mind nii paaril korral esimene kord oli see hetk kui läbin kurvi ja hetk hiljem mingi sinine laik sõidab põõsast välja ja teine oli see ,et hakkasin kurvile jõudma kui see sama kaasvõistleja must täiel lennul mööda kihutas ja metsa lendas ja vaatata oli väga huvitav aga halvb aeg tuli seepärast ,et seal samas kus eelmisel läbimisel tuli hüpe seal panima mööda mäge üles nii ,et sihuke tunne tekkis vahepeal ,et auto kohe ledab õhku aga meie õnneks jäi auto terveks ja lõpetasime katse suht normilt.

SS6-Kõik ok ainult see kummide värk auto lihtsalt ei püsi teel igas kurvis sõidab otse aeda või sinna tangi junni.Finishis tänasime oma kummifirmat milleks on vist michelin nu kui see vale siis ega see ime poleks sest ma kohe üldse vahepeal ei tea millega ma sõidan kas laevaga-lennuki või hoopis suuskadega.Me kummifirmaks võib olla ka rakvere lihakombinaat see poleks mingi ime.

Lõpetuseks.Jamasti läks lootsime paremat ja tõesti karp jäi selle koha pealt lahti kui saime teada ,et auto kummid pole õiges konditsioonis. :wink: :wink: :wink:
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Riho
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho »

kait kirjutas:
Riho kirjutas:Täna õhtul 21.00 stardis ja rooliga :P:P
Kas rooliga parem?
Pole veel rooliga nii palju harjutanud aga tulevad juba paremad ajad kui puldiga :)
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Õõk Sander hea hull ikka nu on mees sul vist võit käes.

Ise tegin 2h trenni ja treeningutel olid ajad suht OK-id aga võistlustel pole selle 2h midagi peale hakata kun aõiget kindlusetunnet pole.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Kui meie arvutused paika peavad,siis Riho võitis!Õnne talle,sest rooliga harjumine võtab vist oma aja!Milor tõi Fordile jälle vajalikud punktid!
Tundub,et ennustus läks kõigil suht aia taha...( Kambu ainukesena arvas võitja ära)
Meie ekipaaži tabas enne starti metanooli mürgitus ja kuna vastumürki tuleb 2x enam sisse võtta,siis ainete koosmõjul sai SS3-s kohe esimeses kurvis mootor segi sõidetud(enne nagu ei teadnudki,et puudetaga nii palju metsa on).Tänu "superrally" reeglile tulime uuesti rajale ja üritasime kuidagi moodi hakkama saada...

PS:Ei hakanud algust ära muutma,aga kui Sandri ajad paika peavad,siis on vist tema hoopis võitja...ja vähemalt minu ennustuse esimene koht läks täkke!!!
Vasta