Loodan, et kolmap. saan ka mahti kaasa sõita (kuigi harjutanud olen u. 10 min seni

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Mul on SS3 lemmik. Tankitõrje takistuste vahel riskipiiril on tõeline lust navigeeridaBurns kirjutas:Tegin ka siis eile peale tööd Kaitiga veits trenni. Muidu nagu eriti hullu polegi aga no SS3 on täielik katastroof minu jaoks. Ei istu mulle see katse. Kaks esimest on aga enam vähem. Muidugi eksimis kohti on päris palju ja ei teagi mis taktikaga õhtul rajale minna. Olen ikka õhtul 21:00 stardis ja üritan konkurentsi pakkuda, nii hästi või halvasti, kui mul see õnnestub.
Eile Kaitiga telefoniga suheldes ütles ta mulle sellise sinu SS3 aja, et ei oskagi kohe midagi kommenteerida. Uskumatu. Muidugi ma seda vähe sõitnud ka aga ega ma metsiku trenniga sellise ajani ei jõuaks. Müts maha sinu ees. Aga lepime siis kokku, et täna rallil sa ka sõidad seal riski piiril ja äkki... Ei tegelikult ei taha ma teiste ebaõnne. Arvan, et tänane ralli saab väga üllatuste rohke olema.Krusa kirjutas:Mul on SS3 lemmik. Tankitõrje takistuste vahel riskipiiril on tõeline lust navigeeridaBurns kirjutas:Tegin ka siis eile peale tööd Kaitiga veits trenni. Muidu nagu eriti hullu polegi aga no SS3 on täielik katastroof minu jaoks. Ei istu mulle see katse. Kaks esimest on aga enam vähem. Muidugi eksimis kohti on päris palju ja ei teagi mis taktikaga õhtul rajale minna. Olen ikka õhtul 21:00 stardis ja üritan konkurentsi pakkuda, nii hästi või halvasti, kui mul see õnnestub.
Oooo jaaaa aga krt ei saa kahjuks enam trenni teha, kuigi jube isu onKrusa kirjutas:Burns, SS3 ideaalpõhi on teglt paar sekki kaugemal. Eks näeb mis võistlusel saab. Kindlasti lähen püüdma poodiumi ja üritan meeskonnakaaslasele kuidagigi vastu saada. Seda Saksa karikat ei tahaks väga meeskonnast välja anda
Loodan, et tõmbasin teid piisavalt käima:D:D