WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas erry »

ja nagu minu tulemusest näha, sai SS2 liiga vähe lihvitud.näis kas jaksan tagant tulijaid enda taga hoida
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

Tänud õnnitluste eest. SS-i võit tuli, kuid mitte suure eduga ja enamus võidusõidust ikkagi ees. Edu kõigile ülejäänud 4-l katsel...
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Õnnitlused ja käepigistus Krusa-le nii SS võidu kui ka leg1 võidu puhul :)
Kas jätkad samas tempos? 8)
PiltCitroën Sport
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

õnnitlused Krusale ! Tundub et fordid alles koguvad jõudu ja kui see viha meie meeskonna peale langeb, siis sõidatakse meist lihtsalt yle ... :-)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

See nüüd küll üllatus, et SS3 nii tuli. Äitähh kõigile.
Heix, tempo selgub alles homme jne... :D
QJU, mis vihast sa räägid?
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

2 Fordi piiravad vaatevälja ja 2 sõidavad täistulede ja gaasiga taga. Hirm tuleb peale ... :-)
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Õnnitlused Strikele ! Oskad asja põnevaks teha. Kõik jääb siis viimasele katsele. Krusa kuidas tunne on ?
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

QJU2 kirjutas:Õnnitlused Strikele ! Oskad asja põnevaks teha. Kõik jääb siis viimasele katsele. Krusa kuidas tunne on ?
Tänud, tänud.
Vahe nagu SS3 Soomes hetk tagasi Hirvonen ja Grön 0,1 :)
Aint meil siin tsipake rohkem 0,2 :)
Eks näis kuidas Krusa ennast tunneb. Ütleme nii, et hooaja ja karjääri viimaselt rallilt oli eesmärk saada vähemalt üks katsevõit ja poodium. Tundub, et need eesmärgid saavutatud ja nüüd saab rahulikult lõpuni lasta.
Eks siis homme hommikul lõpplahendus.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Ja jääbki viimase katse peale :shock: mõtlesin, et suudan SS5-ga natukenegi eest ära minna, aga säh sulle.
Strike, kõva aeg midagi pole öelda. Karjääri lõpp sul ikka korralik etendus ;)
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Seda ma just vaatangi, et Strike ei taha viimast rallit vabamalt võtta. Aga miks tagasi hoida, kui kiirus on yleval. Eks homme ole siis näha, kuigi Strike teab juba :-)
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Õnnitlused STRIKE!!!!!Esimest korda olen ma Strike sinu poolt, enne viimast katset :D :D :D Muidu hidsin ikka meeskonnakaaslasele pöialt.Praegu võib nii öelda.et Strike kätes on 2ja3koha karikad
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Strike?????Juhul kui...........saab Krusa 2 ja mina4koha.Mis siis saab????Punkte on siis võrdselt ja etapivõitte ka võrdselt??????????????????????????????????????????????????
Strike
Moderaator
Moderaator

kait kirjutas:Õnnitlused STRIKE!!!!!Esimest korda olen ma Strike sinu poolt, enne viimast katset :D :D :D Muidu hidsin ikka meeskonnakaaslasele pöialt.Praegu võib nii öelda.et Strike kätes on 2ja3koha karikad
Need karikad on nagunii minu käes :)
Lihtsalt veel lahtine kes need saab :)
Kui jääb võrdselt siis vaadatakse esimese ralli tulemust, et kes seal parem oli.
Seal oli Krusa 5 ja Sina 9-s.
Seega siis peaks see karikas minema Krusale ja sina saama kolmanda koha.
Igaljuhul mehed olete teinud hooaja lõpu põnevaks.

Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Seekord olen ma Sparco ja QJU poolt, andke SS6-l valu :D :D :D
Kait, ma tulen täna Tarusse, saame koos kohvipaksu pealt ennustada ja niisama mõõtu võtta.

Vahet ei ole kuidas lõppeb Ford Motorsport sõitjate vaheline võitlus on meeskodlikult vist asi juba selge. Kui midagi enneolematut ei juhtu või äkki on Strike-l veel mõni üllatus?
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Krusa kirjutas:Seekord olen ma Sparco ja QJU poolt, andke SS6-l valu :D :D :D
Kait, ma tulen täna Tarusse, saame koos kohvipaksu pealt ennustada ja niisama mõõtu võtta.

Vahet ei ole kuidas lõppeb Ford Motorsport sõitjate vaheline võitlus on meeskodlikult vist asi juba selge. Kui midagi enneolematut ei juhtu või äkki on Strike-l veel mõni üllatus?
Täna algab Tartus Fiati meeskonna esimene treeninglaager ja Fordi meeste meeskondliku võidu tähistamine :occasion5: :blob:
Strike
Moderaator
Moderaator

kait kirjutas:
Krusa kirjutas:Seekord olen ma Sparco ja QJU poolt, andke SS6-l valu :D :D :D

Täna algab Tartus Fiati meeskonna esimene treeninglaager ja Fordi meeste meeskondliku võidu tähistamine :occasion5: :blob:
Meeskondliku saite aga ai ai ai individuaalne puudub :)
Muide küsimus kas ma saadan karikad kaasa Krusaga ja omiku jagate siis vastavalt ära kui viiman katse tulnud või tuled Tallinna ja teeme nö kolmiku pildi ka?

Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Strike, just rääkisin Kait-ga ja otsustasime, et võtaks ikka kaasa kui võimalik? Käed juba sügelevad karika järgi. Paneme kapi peale valmis ja ootame millal SS6 ajad ilmuvad. Loodan, et sa meid väga pikalt ei piina?
Strike
Moderaator
Moderaator

Nju ma öösel ürtian Tallinnase tagasi jõuda ja siis need ajad ka üles riputada. Kuigi omiku 7st plaan NORF taas jälgima hakata saab siis ka lisada :)

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Õnnitlused Krusale hooaja neljanda võidu puhul ja hooaja kokkuvõttes ABS arvestuse hõbeda ning Kaiti hooaja ABS arvestuse pronksi puhul.
Samuti õnnitlused minu ja Sparco poolt Fordi meeskonnale, meeskondliku üldvõidu puhul.
Ise tänan kõiki kes on minuga kõik need aastad koos viitsinud kaasa sõita neid WRC mänge ja võistlusi.
Lähen "pensionile" ja lõpetan WRC karjääri sel aastal siis meistritiitliga ning lahkun rahuliku südamega, sest tean, et WRC süsteem jääb siin foorumis korralikese kätese.
Edu kõigile kes alustavad peagi rasket ning pikka JRWC hooaega ning kes teab ehk veel kunagi kohtume virtuaal ralliradadel.

Seega veelkord tänud kõigile kes on osalenud minu ja Sparco poolt paaril viimasel aastal korraldatud WRC Rallifoorum võistlustel ning tõeline au oli olla üks osa sellest meeldivast seltskonnast.
Ilma teieta poleks seda ajaloolist võistlust siin olema saanud.

Edu kõigile,
Strike

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Õnnitlused Krusale hooaja neljanda võidu puhul ja hooaja kokkuvõttes ABS arvestuse hõbeda ning Kaiti hooaja ABS arvestuse pronksi puhul.
Samuti õnnitlused minu ja Sparco poolt Fordi meeskonnale, meeskondliku üldvõidu puhul.
Ise tänan kõiki kes on minuga kõik need aastad koos viitsinud kaasa sõita neid WRC mänge ja võistlusi.
Lähen "pensionile" ja lõpetan WRC karjääri sel aastal siis meistritiitliga ning lahkun rahuliku südamega, sest tean, et WRC süsteem jääb siin foorumis korralikese kätese.
Edu kõigile kes alustavad peagi rasket ning pikka JRWC hooaega ning kes teab ehk veel kunagi kohtume virtuaal ralliradadel.

Seega veelkord tänud kõigile kes on osalenud minu ja Sparco poolt paaril viimasel aastal korraldatud WRC Rallifoorum võistlustel ning tõeline au oli olla üks osa sellest meeldivast seltskonnast.
Ilma teieta poleks seda ajaloolist võistlust siin olema saanud.

Edu kõigile,
Strike
Palju õnne esikolmikule. Ka mina pensionile , kuigi mitte tipus olles. Mine tea mis aeg toob ja äkki teen konkurentsi huvides mõne JWRC ralli erateamis kaasa. Tänan kaasvõitlejaid ja Striket, kes RFC cup praeguse tasemeni viis.
Vasta