WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Tänud, tänud.QJU2 kirjutas:Õnnitlused Strikele ! Oskad asja põnevaks teha. Kõik jääb siis viimasele katsele. Krusa kuidas tunne on ?
Vahe nagu SS3 Soomes hetk tagasi Hirvonen ja Grön 0,1

Aint meil siin tsipake rohkem 0,2

Eks näis kuidas Krusa ennast tunneb. Ütleme nii, et hooaja ja karjääri viimaselt rallilt oli eesmärk saada vähemalt üks katsevõit ja poodium. Tundub, et need eesmärgid saavutatud ja nüüd saab rahulikult lõpuni lasta.
Eks siis homme hommikul lõpplahendus.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Need karikad on nagunii minu käeskait kirjutas:Õnnitlused STRIKE!!!!!Esimest korda olen ma Strike sinu poolt, enne viimast katset![]()
![]()
Muidu hidsin ikka meeskonnakaaslasele pöialt.Praegu võib nii öelda.et Strike kätes on 2ja3koha karikad

Lihtsalt veel lahtine kes need saab

Kui jääb võrdselt siis vaadatakse esimese ralli tulemust, et kes seal parem oli.
Seal oli Krusa 5 ja Sina 9-s.
Seega siis peaks see karikas minema Krusale ja sina saama kolmanda koha.
Igaljuhul mehed olete teinud hooaja lõpu põnevaks.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Seekord olen ma Sparco ja QJU poolt, andke SS6-l valu

Kait, ma tulen täna Tarusse, saame koos kohvipaksu pealt ennustada ja niisama mõõtu võtta.
Vahet ei ole kuidas lõppeb Ford Motorsport sõitjate vaheline võitlus on meeskodlikult vist asi juba selge. Kui midagi enneolematut ei juhtu või äkki on Strike-l veel mõni üllatus?

Kait, ma tulen täna Tarusse, saame koos kohvipaksu pealt ennustada ja niisama mõõtu võtta.
Vahet ei ole kuidas lõppeb Ford Motorsport sõitjate vaheline võitlus on meeskodlikult vist asi juba selge. Kui midagi enneolematut ei juhtu või äkki on Strike-l veel mõni üllatus?
Täna algab Tartus Fiati meeskonna esimene treeninglaager ja Fordi meeste meeskondliku võidu tähistamineKrusa kirjutas:Seekord olen ma Sparco ja QJU poolt, andke SS6-l valu![]()
![]()

Meeskondliku saite aga ai ai ai individuaalne puudubkait kirjutas:Täna algab Tartus Fiati meeskonna esimene treeninglaager ja Fordi meeste meeskondliku võidu tähistamineKrusa kirjutas:Seekord olen ma Sparco ja QJU poolt, andke SS6-l valu![]()
![]()
Vahet ei ole kuidas lõppeb Ford Motorsport sõitjate vaheline võitlus on meeskodlikult vist asi juba selge. Kui midagi enneolematut ei juhtu või äkki on Strike-l veel mõni üllatus?![]()

Muide küsimus kas ma saadan karikad kaasa Krusaga ja omiku jagate siis vastavalt ära kui viiman katse tulnud või tuled Tallinna ja teeme nö kolmiku pildi ka?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Õnnitlused Krusale hooaja neljanda võidu puhul ja hooaja kokkuvõttes ABS arvestuse hõbeda ning Kaiti hooaja ABS arvestuse pronksi puhul.
Samuti õnnitlused minu ja Sparco poolt Fordi meeskonnale, meeskondliku üldvõidu puhul.
Ise tänan kõiki kes on minuga kõik need aastad koos viitsinud kaasa sõita neid WRC mänge ja võistlusi.
Lähen "pensionile" ja lõpetan WRC karjääri sel aastal siis meistritiitliga ning lahkun rahuliku südamega, sest tean, et WRC süsteem jääb siin foorumis korralikese kätese.
Edu kõigile kes alustavad peagi rasket ning pikka JRWC hooaega ning kes teab ehk veel kunagi kohtume virtuaal ralliradadel.
Seega veelkord tänud kõigile kes on osalenud minu ja Sparco poolt paaril viimasel aastal korraldatud WRC Rallifoorum võistlustel ning tõeline au oli olla üks osa sellest meeldivast seltskonnast.
Ilma teieta poleks seda ajaloolist võistlust siin olema saanud.
Edu kõigile,
Strike
Samuti õnnitlused minu ja Sparco poolt Fordi meeskonnale, meeskondliku üldvõidu puhul.
Ise tänan kõiki kes on minuga kõik need aastad koos viitsinud kaasa sõita neid WRC mänge ja võistlusi.
Lähen "pensionile" ja lõpetan WRC karjääri sel aastal siis meistritiitliga ning lahkun rahuliku südamega, sest tean, et WRC süsteem jääb siin foorumis korralikese kätese.
Edu kõigile kes alustavad peagi rasket ning pikka JRWC hooaega ning kes teab ehk veel kunagi kohtume virtuaal ralliradadel.
Seega veelkord tänud kõigile kes on osalenud minu ja Sparco poolt paaril viimasel aastal korraldatud WRC Rallifoorum võistlustel ning tõeline au oli olla üks osa sellest meeldivast seltskonnast.
Edu kõigile,
Strike
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Palju õnne esikolmikule. Ka mina pensionile , kuigi mitte tipus olles. Mine tea mis aeg toob ja äkki teen konkurentsi huvides mõne JWRC ralli erateamis kaasa. Tänan kaasvõitlejaid ja Striket, kes RFC cup praeguse tasemeni viis.Strike kirjutas:Õnnitlused Krusale hooaja neljanda võidu puhul ja hooaja kokkuvõttes ABS arvestuse hõbeda ning Kaiti hooaja ABS arvestuse pronksi puhul.
Edu kõigile,
Strike