Õnnitlused Krusa ! Esiotsas on tugev tunglemine, kuid Kait on juba vahe sisse saanud. Kaitile õnnitlused legi võidu puhul. Nüüd vist kiirust alla ei võta ja sõidad lõpuni liidrina ?
Tänud kõigile. Kait on hullu tempoga ees keda vaevalt enam püüab puhta sõiduga. Strike on ka jonnakas ja punnib vastu, ei anna ta ka midagi kergelt ära Vaatme mis teine ring toob...
Ise olen juba otsapidi Kataloonias testimas ja peaks mainima, et sealne kiire asfalt+ohtlik metsavaheline kruus istub mulle paremini kui Korsika.
PS. Mis selle Aixi ajaga nüüd on, et see 1.min. ühel katsel on apsakas või ongi selline sõiduviga?
Krusa kirjutas:Tänud kõigile. Kait on hullu tempoga ees keda vaevalt enam püüab puhta sõiduga. Strike on ka jonnakas ja punnib vastu, ei anna ta ka midagi kergelt ära Vaatme mis teine ring toob...
Ise olen juba otsapidi Kataloonias testimas ja peaks mainima, et sealne kiire asfalt+ohtlik metsavaheline kruus istub mulle paremini kui Korsika.
PS. Mis selle Aixi ajaga nüüd on, et see 1.min. ühel katsel on apsakas või ongi selline sõiduviga?
Nagu Aix kirjutas
aix kirjutas:uups. olen endale kogematta ss2 1 min. otsa keevitanud.
aga küll see viga parandatud saab peale ss3. Vist.
QJU2 kirjutas:Õnnitlused Krusa ! Esiotsas on tugev tunglemine, kuid Kait on juba vahe sisse saanud. Kaitile õnnitlused legi võidu puhul. Nüüd vist kiirust alla ei võta ja sõidad lõpuni liidrina ?
Tänud kõigile.Kiirust tõesti alla ei võta,isegi tõuseb tsipa
Heix kirjutas:Õnnitlused ja kõva käepigistus nii Krusa-le katsevõidu kui ka Kait-ile Leg võidu puhul. Fordi leeris vist nädalavahetusel kõva pidu tulemas
Heix kirjutas:Õnnitlused ja kõva käepigistus nii Krusa-le katsevõidu kui ka Kait-ile Leg võidu puhul. Fordi leeris vist nädalavahetusel kõva pidu tulemas
Pole aega pidutseda,Hispaania ju ootab......
hmm kahtlased plaanid sul vist
Mis siin ikka muu plaan Kaitil olla saab kui Krusa käest ABS arvestuse teine kohta hooaja lõpuks endale võtta.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Nimelt mul oma mailboxist kadunud arvatavasti tänu eilsele suurte failide kustutamisele QJU ja Vidriku SS4-6 Korsika ajad.
Kas oleks palun võimalik need saata mulle privaatsõnumiga foorumise.
Ehk siis ainult SS4-6 ajad.
Loodan, et Teil need alles veel.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass kirjutas:Peugeoti meeskonnal korsika täiesti metsas kogu aeg aga austraalias loodab peugeot teist kiirust näidata ja hispaanias loodaks lõpetada...