vot siuke värk ,et miks see pesoo soomes ei liigu vot ei saa aru pingutan mis pingutan aga ss2 ja ss3 täiesti 0 ja ss1 on mul maksimum sõidetud rohkem ei suuda.AIDAKE andke nõu.
kiilakass kirjutas:vot siuke värk ,et miks see pesoo soomes ei liigu vot ei saa aru pingutan mis pingutan aga ss2 ja ss3 täiesti 0 ja ss1 on mul maksimum sõidetud rohkem ei suuda.AIDAKE andke nõu.
Küsimus siis, et kui ss1 maksimum sõidetud siis mis su parim aeg on? Mina sõitsin ss1-te ja sain samuti väga hea aja. Arvan, et asi on keskendumises ja sõidustiilis
kiilakass kirjutas:vot siuke värk ,et miks see pesoo soomes ei liigu vot ei saa aru pingutan mis pingutan aga ss2 ja ss3 täiesti 0 ja ss1 on mul maksimum sõidetud rohkem ei suuda.AIDAKE andke nõu.
Küsimus siis, et kui ss1 maksimum sõidetud siis mis su parim aeg on? Mina sõitsin ss1-te ja sain samuti väga hea aja. Arvan, et asi on keskendumises ja sõidustiilis
Heix kirjutas:
heix mis aja sa said?
1.55 ja varu veel oli
ma sain 1.58 ja varu ei olnd kohe yldse. ei tea kas teen kuskil mingi väikse vea mis maksab suuresti kätte või siis lihtsalt skoda tavaliste settingutega kiiremini ei sõida.
aga mis meie RF FIA võtab ette võistlusel pika sirge peal olevate heinapallidega mis on SS2-l? või jääb asi lihtsalt õnne hooleks, kellel on ja kellel ei ole !?
Matthiew kirjutas:aga mis meie RF FIA võtab ette võistlusel pika sirge peal olevate heinapallidega mis on SS2-l? või jääb asi lihtsalt õnne hooleks, kellel on ja kellel ei ole !?
Nagu tavaliselt. Kui joppab siis ei jää midagi teele kui ei siis on see kurb tõsisasi. Sama nagu langevate kividega.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P