WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ei see vist oli mingi erasõitja. Ma ikka üritasin tasa ja targu ikka kiiremini sõita ja vigu vältida. Loodan teiste ebaõnnele, mis siinses kindla käega seltskonnas on vist mõttetu üritusKrusa kirjutas:Jajah, üks skoda oli mõlema ringi viimasel katsel enne silda ära surnud.aix kirjutas:Oh ära muretse. Üks śkoda hakkab sul igal katsel jalgu jäämakiilakass kirjutas:ma pian küll tapvat tempot tegema ,et punktidele jõuda
Aix ega see sina polnud?
-
- II järgu kommentaator
Iga yks meist siiski on inimesed ja eksida saavad kõik. See on inimlik ja alati ei saa ka võita. Selline on ralli, vahel võidad vahel kaotad. See asi pidi siin fun olema, mitte võitlus elu ja surma peale ... 

aix kirjutas:Ei see vist oli mingi erasõitja. Ma ikka üritasin tasa ja targu ikka kiiremini sõita ja vigu vältida. Loodan teiste ebaõnnele, mis siinses kindla käega seltskonnas on vist mõttetu üritusKrusa kirjutas:Jajah, üks skoda oli mõlema ringi viimasel katsel enne silda ära surnud.aix kirjutas: Oh ära muretse. Üks śkoda hakkab sul igal katsel jalgu jääma
Aix ega see sina polnud?
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hetke seisuga tundub, et śkoda on enim levinud ralliauto. Peab neid ikka palju stardis olema, kui kõigil on katkised śkodad risti tee peal ees ja mõni veel isegi kulgeb kuidagi.
SS3 aial möödus midagi minust väga kiiresti. Kui olin silmad ja suu liivast puhtaks pühkinud siis sain aru et see oli kiilakass.
SS3 aial möödus midagi minust väga kiiresti. Kui olin silmad ja suu liivast puhtaks pühkinud siis sain aru et see oli kiilakass.
NÄDALA NALIaix kirjutas:Hetke seisuga tundub, et śkoda on enim levinud ralliauto. Peab neid ikka palju stardis olema, kui kõigil on katkised śkodad risti tee peal ees ja mõni veel isegi kulgeb kuidagi.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Skoda mehaanikuid ei tea või?Matthiew kirjutas:keegi raisk saboteerib. sellepärast mind stardis polegi enamus kordadel, et kord on mutrivõti kadund, teinekord pole rehve. vabsee enne yleeelmist etappi viidi mootor minema. nyyd peaks keegi veel pidurijuhtmed läbi lõikama ja siis mina tulen skodast ära
:D:D:D
-
- I järgu kommentaator
ei tea jah. peab intensiivsemalt auto kallal töötama. peav vallandama hakkama neid.Krusa kirjutas:Skoda mehaanikuid ei tea või?Matthiew kirjutas:keegi raisk saboteerib. sellepärast mind stardis polegi enamus kordadel, et kord on mutrivõti kadund, teinekord pole rehve. vabsee enne yleeelmist etappi viidi mootor minema. nyyd peaks keegi veel pidurijuhtmed läbi lõikama ja siis mina tulen skodast ära
:D:D:D