kait kirjutas:Palju õnne Strike!!!!!!!Sa oled meil samasugune nagu Loeb on rallimaailmas(peaaegu võitmatu)
Nju ms tänan. Mis teha kui sellised ajad tulevad, ega ma ju aeglasemalt sõita saa
Küll te mulle tuupi ka teete varsti. Mul hakkab ringraja hooaeg ja siis pole aega nii palju enam trenni teha, seega üritan veel hetkel maksimumi rallidest võtta, kui rohkem aega treenida.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa kirjutas:Õnnitlused võitjale
Heix, Sul jäi veel tiba puudu, aga hakkab juba looma
No seda ma arvasingi, et kui teiseks jään siis kaotus 1 sekund. Igaljuhul olen väga rahul oma teise kohaga ja loodan, et see ei jää viimaseks poodiumiks Ilus sünnipäeva kink
Tänu õnnitluste eest. Hooaja 5-s ja karjääri 21-ne võit on nüüd siis tõsiasi. Nüüd vaja valmistuma kõvasti Kreeka ralliks hakata. Punktid ka nüüd jagatud. Üritan homme veel mingi kokkuvõtte ka kirjutada üle tükiaja. Matthiew tõi siis endale kui ka Skodale hooaja esimesed punktid. Samuti õnnitlen omaltpoolt Heixi, kes pakkus kuni lõpuni head konkurentsi ja sai oma esimese poodiumi. Oleks lasknud viimasel katsel veel ühe kurvi pikaks ei tea kuidas see kõik lõppend oleks, aga lõppes nii nagu ta lõppes. Kohtumiseni Kreeka keerulistel teedel ja siis saab ka hooaeg poole peale, kui Kreeka läbi.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tervitus kõigile, pole siin ammu käinud, kuna kolimine hetkel teoksil ja kreekas eriti treenida pole saanud, ei tea ka kas jõuame Girliga ralli kaasa sõita, igal juhul proovime aga ärge siis väga pahased olge kui me kohale ei ilmu