Kreekas peaks meiega startima üks uus piloot "Hert"´. Eile oli vähemalt selline jutt tema manageriga. Üritatakse Citroeni tiimi ennast sebida. Jääme ootama pressikat.
Krusa kirjutas:Kreekas peaks meiega startima üks uus piloot "Hert"´. Eile oli vähemalt selline jutt tema manageriga. Üritatakse Citroeni tiimi ennast sebida. Jääme ootama pressikat.
Rõõm kuulda Minul kui Citroeni tiimi sõitjal on väga hea meel et tuleb uus liige kuna Jokercom on kuskile vist lõplikult kadunud.
Krusa kirjutas:Kreekas peaks meiega startima üks uus piloot "Hert"´. Eile oli vähemalt selline jutt tema manageriga. Üritatakse Citroeni tiimi ennast sebida. Jääme ootama pressikat.
Rõõm kuulda Minul kui Citroeni tiimi sõitjal on väga hea meel et tuleb uus liige kuna Jokercom on kuskile vist lõplikult kadunud.
Kahjuks sa Heix rõõmustada siiski ei saa, sest Hert liitub Kronosega.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
RFC hooaja 2006 võistlustele on registreerunud uus sõitja.
KronosRacing värve hakkab alates Kreeka rallist esindama sõitja nimega Hert ja tema võistlusnumbriks saab 28, ning masinaks Kronose värvides Citroen Xsara WRC.
Edu uuele võistlejale meie hulgas ja võtame siis kõik uue võistleja soojalt vastu.
RFC korraldaja,
Strike
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kahjuks sa Heix rõõmustada siiski ei saa, sest Hert liitub Kronosega.
Kui ma eile Krusa käest teada sain, et on olemas selline kamp kes ka tundide kaupa teleka ees aega veedab, ei olnud küsimustki, et teiega ei liitu. Ma arvan, et olen enda sõbrad surmani ära tüüdanud teema: kas täna sõidame.
Natuke endast: olen noor eestlane, PS mänginud niikaua, et mu naabrid juba räägivad, et näed see ongi see kutt kes teleka ees kallutab. Sellest hooajast hakkan ühele kutile E2 klassis kaarti lugema. Nii, et pisik on sees.