Noh... ütleme nii, et algus läks enda kohta suht hästi, muidugi oleks saanud paremini aga kui ralli sõitmise aeg käes, ei taha sõit kuidagi välja tulla ja üllatusi jätkub lõpuni
Tre!
Mina ei saandki eile aegu ära sõita kuna mul ei õnnestunud kuskilt fotokat saada. Mõtlesin vahepeal, et teen telefoniga need pildid ära aga kellele ma need saadan jne... Loodan et täna saan ära sõita ja saan siis ka vastava karistuse.
Müts (kiiver) maha Burnsi ees. Sind tundes, et tohiks sellest karistusest punktid tulemata jääda, arvestades veel et see on su lemmikralli. Pea püsti !
Burns kirjutas:Tre!
Mina ei saandki eile aegu ära sõita kuna mul ei õnnestunud kuskilt fotokat saada. Mõtlesin vahepeal, et teen telefoniga need pildid ära aga kellele ma need saadan jne... Loodan et täna saan ära sõita ja saan siis ka vastava karistuse.
Jama värk, et sa ei saanud õigel ajal ära sõita. Nüüd tuleb jah kahjuks reeglitele vastavalt leppida trahviga. P.S Burns ma ootan endiselt veel scriine tead küll mille kohta!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tänud õnnitluste eest.
Eks natuke oleks saanud veel paremini sõita, sest rekord veel parem, aga tuleb rahul olle sellega mis on. Tuleb põnev ralli seda ma luban. Seade sai rallile leitud suhteliselt hea ja see viis hea ajani SS1.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
andro kirjutas:Ise ei muuda midagi, vahest olen proovinud aga eriti ei viici jännata
Sellepärast küsisingi et nagu ise ka ei muuda midagi, selle mis nn. mehaanikute soovitus on, see ka jääb...
Peaks muidugi proovima, vahel tunne et sõidan kogu aeg jää peal.
andro kirjutas:Ise ei muuda midagi, vahest olen proovinud aga eriti ei viici jännata
Sellepärast küsisingi et nagu ise ka ei muuda midagi, selle mis nn. mehaanikute soovitus on, see ka jääb...
Peaks muidugi proovima, vahel tunne et sõidan kogu aeg jää peal.
Ma ka alguses ei muutnud midagi, kuid kui natuke proovida, siis on ikka vahe olemas küll. Võit ei tule tea mis suur, kuid 5-10 sekki võib maha ikka saada