QJU2 kirjutas:Muidugi, Burns. Sõida ajad ära. Ega mäng pole mõisa peale. Fun peab olema, ongi kuidagi ametlikuks läinud. Mida rohkem inimesi seda segasem ja lõbusam. Loodame siiski sind stardis näha. Kuidas oleks ennustustega poodiumikohtadele. Pakuksin Heix, Burns, Girlpower. Ei midagi isiklikku teiste suhtes
Igaljuhul jah Burns sõida Siis on huvitavam kõigil.
Nohjah ennustada võib. Peaasi et punktigi saab Ise pakun Girlpower,Burns,Strike Aga saame näha juba esmaspäeval kuidas kellegil läheb
Girlpower kirjutas:Teate mehed, ärge ajage udu siin oma ennustamistega
Kui juba sõna sekka ytlesid, kuulame ka sinu eelistused ära ....
Noooooo ma ei tea oleneb, mida Strike ja Krusa siin kahe päevaga veel teevad ära aga praeguse seisuga ennustaks...... Burns, Heix ja jaaa Strike - kohti jagama ei hakka aga need kolm pakuks esikolmikusse. Muidugi neti aegade (rekordite) järgi ei saa veel siin midagi otsustada - nagu alati võib KÕIKE juhtuda.
See, et meil Krusaga pole netis aegu parimaid koos teiega on sellest tingitud, et me olime koos Austrias. Nu ja meid maha kanda pole mõtet, sest mäng oli kaasas ja iga õhtu käis kõva trenn. Aegu ma teile ütlema ei hakka, mis sõitsime küll te näete neid ise esmaspäeval
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:See, et meil Krusaga pole netis aegu parimaid koos teiega on sellest tingitud, et me olime koos Austrias. Nu ja meid maha kanda pole mõtet, sest mäng oli kaasas ja iga õhtu käis kõva trenn. Aegu ma teile ütlema ei hakka, mis sõitsime küll te näete neid ise esmaspäeval
[quote="Strike"]See, et meil Krusaga pole netis aegu parimaid koos teiega on sellest tingitud, et me olime koos Austrias. Nu ja meid maha kanda pole mõtet, sest mäng oli kaasas ja iga õhtu käis kõva trenn. Aegu ma teile ütlema ei hakka, mis sõitsime küll te näete neid ise esmaspäeval [/quote]
Strike kirjutas:See, et meil Krusaga pole netis aegu parimaid koos teiega on sellest tingitud, et me olime koos Austrias. Nu ja meid maha kanda pole mõtet, sest mäng oli kaasas ja iga õhtu käis kõva trenn. Aegu ma teile ütlema ei hakka, mis sõitsime küll te näete neid ise esmaspäeval
Keegi polegi teid maha kandnud ja ma arvasin seda, et teil mäng kaasas, kuidas siis muidu
Servus kõigile,
Tagant järgi tänud kõigile kes õnnitlesdi CY võidu puhul mis minu jaoks tuli pisut üllatusena. Lootsin punkti, aga näedsiis...
Kiilakass, reis oli vägev ja vägagi eemale viiv mis oligi üks asja eesmärkidest. Kes ei ole Alpides käinud, siis soovitan soojalt Kui keegi soovib mingist infot nende kohta, siis jagan meeleldi.
PS oli meil tõesti kaasas ja õhtuti sai pöial valusaks mängitud...
Kes on saatnud oma Türgi ralli ajad nime alt Vaix Pagan?????
Palun järgmine kord ikka lisada ka õige nimi, muidu ei saa aru kellele need ajad lisada.
Ja kas Mattias on Matthiew??
Palun ikka lisage oma foorumi nimi ka!!!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
mina see pagan olin jah krt endal kah häbi aga pean tunnistama et klemm tööst viimasel ajal nii koos et hea et ültse midagi saadetud sain.
seega püüan mitte unustada enam
Ajad saadetud ja kõik ei läinud nii nagu vaja. Auto pakiti ära ja peaks juba olema Kreekas, ise täna järgi. Seega kohtume Kreeka treeningul. Ja kõigile edu Türgi kurvilistel mägiteedel !
Nonii sai ka siis viimasel minutil ajad saadaetud. Ei midagi lõbusat loodan, et punkti ikka saab ja kui ei saa siis... mis seal ikka Kolime Krekasse uute lootustega. Edu kõigile
Heix kirjutas:Nonii sai ka siis viimasel minutil ajad saadaetud. Ei midagi lõbusat loodan, et punkti ikka saab ja kui ei saa siis... mis seal ikka Kolime Krekasse uute lootustega. Edu kõigile
Sama siin , kahjuks
Kellel ei vea rallis, sellel veab kuskil mujal