see oli tõesti halb ralli minu jaoks täiesti ajuvaba tappev ja iis veel see viimane kokkupõrge oh issand ja pole teada mis inimestest sai aga lubati teada anda enne türgi rallit
aix kirjutas:Au Krusale selle raske ralli võidu puhul. Andro, mis sul juhtus? oleks ma sama aega sõitnud mis esimene ring, oleks sinust möödagi läinud. Aga see on oleks. Sellist kaotust poleks küll oodanud.
Kahju Kiilakass-ist, et viimase katse nii pidi lõpetama. Iseenesest on lahe et Evolvedis iga katse järgi võib tulla mingi ootamatus. Lahe on lugeda sõitjate kommentaare. Nagu päris juba. Järgmine ralli olen stardis igaljuhul.
Eelviimasel katsel lõhkusin käigukasti ja viimasele katsele minnes see nii jäigi, sellest ka vastav aeg
QJU su info vastab tõele On testitud jah ja mehaanikud on usinalt ametis olnud. Saame näha mis homne shakedown toob ja kindlasti üritame viimased päevad veel ohtralt testida
Igaljuhul ootame, et Türgi teedel saab olema rohkem startijaid kui seda oli Küprosel. Edu kõigile
QJU2 kirjutas:Mitshubishi rajaäärsed spioonid on välja nuhkinud et hea seadistuse ja kiired ajad on leidnud Girlpower. Mis sul enda kaitseks öelda on ?
Mis siin ikka öelda, ei hakka ära sõnuma. Rallil võib nii mõndagi juhtuda
QJU2 kirjutas:Mitshubishi rajaäärsed spioonid on välja nuhkinud et hea seadistuse ja kiired ajad on leidnud Girlpower. Mis sul enda kaitseks öelda on ?
Girlpower on tõesti kiire,kuid rallini on veel mõned päevad aega
Tere üle hulga aja.
Tööl nii kiire olnud ja vähe tõbine ka olnud ja lihtsalt pole aega olnud. Ausalt öelda ei teagi kas saan oma lemmik rallist osa võtta , kuna mälukaart on tuksis ja ei teagi millal saan uue hankida. Oleks see siis enne mingit teist rallit juhtunud aga jah... polegi nüüd WRCd mingi ligi kuu aega mängida saanud.
Vaatan, äkki saan ühe sõbra juuures oma ajad ära sõita, et mitte lasta teistel väga eest ära minna.
Igatahes edu kõigile Türgis isegi kui ma starti ei jõua
Muidugi, Burns. Sõida ajad ära. Ega mäng pole mõisa peale. Fun peab olema, ongi kuidagi ametlikuks läinud. Mida rohkem inimesi seda segasem ja lõbusam. Loodame siiski sind stardis näha. Kuidas oleks ennustustega poodiumikohtadele. Pakuksin Heix, Burns, Girlpower. Ei midagi isiklikku teiste suhtes