WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
edaspidi peaks olema kõikidel rallidel stardis. ainult see kypros oli nii raske, et kohe ei viicinudandro kirjutas:Algusest peale on räägitud, et mida rohkem meid on seda parem ja huvitavam, ise katsun alati kaasa sõita, ka siis kui pole saanud üldse treenidaja nii võiks kõik teha, muidu varsti juhtub nii, et stardis on ainult kolm meest, siis kaob nagu asja mõte ära
-
- II järgu kommentaator
Õnnitlused Krusale ! Vaatamata raskele rallilie on kõik rajal ja ralli jätkub. Millega Strike üllatad ? Kas 4 Fordi ylemvõim jääb lõpuni kestma ? Kas SS3 olev hobuste aed pannakse kinni teisel läbimimisel ? Ja mida mõtlevad need "veerevad kivid" kes sõitjatest ja autodest ei hooli ? Need ja palju küsimused saavad vastuse järgneva 3 päeva jooksul kuuma Küprose päikese all ....
Tänud tänud sõbrakene!!!!Krusa kirjutas:QJU2, tänud
Tervitused tiimikaaslasele katse võidu puhul.
Neli fordi ees! Igal juhul võimas!
Seitse esimest suhteliselt koos ja võistlus on jätkuvalt põnev. Kõigil on võimalus.
PS.ei saa mainimata jätta, et see Küprose ralli on kohutav...
Mina igatahes väga ei saa küprost kurta.Kividele ette ei jäänud.autodest sain kenasti mööda jne.Ärge nüüd kohe mõelge,et teine ring on mul hirmus kiire!Ise tegin palju apse,nii et kiidelda pole millegagi.Ex ole näha
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Jah kahjuks oma laiskuse pärast kaotan punkti vist. ja ega tea midagi, ega mul see viimane ss hästi välja ei kukkunud. Niiet ei ole ma veel oma kohta säilitanud. Vahe ju ainult paar sekkiQJU2 kirjutas:Kui sa just midagi hullu ei tee ja Aix ei yllata siis peaks ju ära tulema. Küll aga müts maha Aixi ees. 20 sek trahvi ja punkti piirimail ei ole just paha tulemus.andro kirjutas:Huvitav kas saan punkti kätte?
-
- Hooaja Kaval Ants
Küprose ralli tulemused on nüüdseks üleval ning punktid jagatud!
Lühike Küprose ralli ülevaade
Nagu ikka oli Küprose ralli täis ootamatuseid ja üllatusi. Oma WRC karjääri ning selle hooaja teise võidu noppis BP Fordi piloot Krusa. Katsevõite jagunes vaid kolmele mehele ning nad kõik esindasid sama automarki, mis võitjagi. Nendeks pilootideks olid Krusa(3), Strike(2) ning Kait(1). Niisiis esineliku Küprose rallil moodustasid Fordi autotootja masinad 1.Krusa, 2.Strike, 3.Sparco, 4.Kait. Neile järgnesid viiendana Mitsubishi piloot QJU2, kes lisas oma kontosse esimesed 4 punkti, kuuendana Citroeni piloot Heix ja seitsmendana Erry, kelle meeskonnakaaslane ning eelmise aasta RFC võitja Burns otsustas Küprose etapi vahele jätta. Viimase punktikoha eest võitlesid Citroeni värve esindav Andro, Škodaga võistlev Aix ning Peugeoti piloot Kiilakass. Kiilakass sõitis aga ralli viimasel katsel rajalt välja ning oli sunnitud katkestama. Viimase punkti noppis seekord Prantsuse meeskonnas sõitev Andro. Väga napilt jäi punktidelt välja Aix, kelle ajale olid lisandunud trahvisekundid (+20) starti hilinemise eest.
Küprose rallil osales seekord üllatavalt vähe sõitjaid, loodame, et olukord paraneb ning10-15. aprillini toimuval Türgi rallil on stardinimekirjas juba rohkem võistlejaid.
Sparco
Lühike Küprose ralli ülevaade
Nagu ikka oli Küprose ralli täis ootamatuseid ja üllatusi. Oma WRC karjääri ning selle hooaja teise võidu noppis BP Fordi piloot Krusa. Katsevõite jagunes vaid kolmele mehele ning nad kõik esindasid sama automarki, mis võitjagi. Nendeks pilootideks olid Krusa(3), Strike(2) ning Kait(1). Niisiis esineliku Küprose rallil moodustasid Fordi autotootja masinad 1.Krusa, 2.Strike, 3.Sparco, 4.Kait. Neile järgnesid viiendana Mitsubishi piloot QJU2, kes lisas oma kontosse esimesed 4 punkti, kuuendana Citroeni piloot Heix ja seitsmendana Erry, kelle meeskonnakaaslane ning eelmise aasta RFC võitja Burns otsustas Küprose etapi vahele jätta. Viimase punktikoha eest võitlesid Citroeni värve esindav Andro, Škodaga võistlev Aix ning Peugeoti piloot Kiilakass. Kiilakass sõitis aga ralli viimasel katsel rajalt välja ning oli sunnitud katkestama. Viimase punkti noppis seekord Prantsuse meeskonnas sõitev Andro. Väga napilt jäi punktidelt välja Aix, kelle ajale olid lisandunud trahvisekundid (+20) starti hilinemise eest.
Küprose rallil osales seekord üllatavalt vähe sõitjaid, loodame, et olukord paraneb ning10-15. aprillini toimuval Türgi rallil on stardinimekirjas juba rohkem võistlejaid.
Sparco
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Au Krusale selle raske ralli võidu puhul. Andro, mis sul juhtus? oleks ma sama aega sõitnud mis esimene ring, oleks sinust möödagi läinud. Aga see on oleks. Sellist kaotust poleks küll oodanud.
Kahju Kiilakass-ist, et viimase katse nii pidi lõpetama. Iseenesest on lahe et Evolvedis iga katse järgi võib tulla mingi ootamatus. Lahe on lugeda sõitjate kommentaare. Nagu päris juba. Järgmine ralli olen stardis igaljuhul.
Kahju Kiilakass-ist, et viimase katse nii pidi lõpetama. Iseenesest on lahe et Evolvedis iga katse järgi võib tulla mingi ootamatus. Lahe on lugeda sõitjate kommentaare. Nagu päris juba. Järgmine ralli olen stardis igaljuhul.