WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Kurvaks teeb natuke tänane Küprose SS1 pilt :(
Kas tõesti siis ongi meid nii vähe järgi jäänud kes sõidavad? Tean, et Burns ja Girl on haiged, aga teised on kus ? Kambu, Kait, Joker, Adi, Tom, Reiman, Johunn, Matthiew, Aix, Vidrik, Ants Kints? Samtui pole veel stardis näinud Rallipoissi, miks siis sai hooajaks registreeritud kui osaleda ei ole aega või tahtmist?
See põlev skoda olin mina sul seal ees :)
Aga tegelikult oli plaan küll sõita kaasa, aga käisin laupäev sünnal ja eile jäin lihtsalt magama.
Aga hetke viimasele kohale võin rõõmu valmistada ja õhtul ajad ära sõita.
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Thats the spirit !
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Strike kirjutas:Tahest tahtmata tekib pähe selline mõte, et see kui ma olen hooaja alguses näidanud seni kõige paremat minekut on osad konkurendid nö eemale peletanud, et ega siin midagi enam püüda pole. Loodan siiralt, et see nii pole. Kas siis peaksin hakkama sihilikult pidurdama ja vähem riskima? Loodan, et selle põhjus küll see vähene osavõtjate arv pole.
Kyll me sinu ka kätte saame, olgu see kasvõi viimasel rallil :-) :wink:
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Treenigutel olen alati ajad mis Strike´i rallil saab üle sõitnud aga paraku ei suuda ma rallil nii hästi sõita, närv tuleb sisse ja ei julge riskida :) , see on see vähene kogemus vist veel :)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Uskumatu lugu ikka küll, shakedownil oli ka rohkem rahavast kui praegu SS1 stardis. Kas raske ja keeruline CY ehmatas kõik eemale?
Siit tekkis küsimus, et kas me sõidame mõisa peale või "for fun"?

PS.Strike ei ole kuskile eestl läinud. Hooaeg ei ole poole pealegi veel jõudnud... Lootus sureb viimasena 8)
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Krusa kirjutas:PS.Strike ei ole kuskile eestl läinud. Hooaeg ei ole poole pealegi veel jõudnud... Lootus sureb viimasena 8)
See oligi mu jutu point, et ärge nüüd nii kergelt ka alla andke, hooaeg pole veel poole pealgi.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

mina ei anna ja cy oli põrgukutse minu jaoks küll näete ja see strike värk ma olen ka treeninkutel kiire aga vot kui vaja siis ei saa ja mina tulin ka pühapäeval peale sünnipäeva koju ja joudsin kella 11 koju aga sõitsin ja saatsin ike ka ajad ära...
kiilakass
Kontakt:

a inimesed tahaks teada kas keegi kirjutab praega sardiinia ralli kokkuvõtet ja kui ei kirjuta siis kas ma võin proovida ma oln küll 14 aastane aga ike proovida voib
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

kiilakass kirjutas:a inimesed tahaks teada kas keegi kirjutab praega sardiinia ralli kokkuvõtet ja kui ei kirjuta siis kas ma võin proovida ma oln küll 14 aastane aga ike proovida voib
Siiani ei ole sa suurt meisterlikust kirjutamisega üles näidanud. Ei kujuta isegi ette mis sealt tulla võiks?
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

kiilakass kirjutas:mina ei anna ja cy oli põrgukutse minu jaoks küll näete ja see strike värk ma olen ka treeninkutel kiire aga vot kui vaja siis ei saa ja mina tulin ka pühapäeval peale sünnipäeva koju ja joudsin kella 11 koju aga sõitsin ja saatsin ike ka ajad ära...
Kas ma kuulen siin natuke irooniat?
kiilakass
Kontakt:

ei ma niizama mkm iroonia
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

saatsin ka CY ajad ära aga mail tuli tagasi kus Strike ütleb et teda pole kontoris.
Kas võib juhtuda, et ajad ei jõua temani?
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Nojah. Mis mul öelda. Algas võitlus viimase punktikoha pärast.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Aix, hooaja lõpus võib see punkt õige magusaks osutuda :)

Vaatan, et se ralli läheb kõigil kehvasti. Ise arvasin, et pean suu puhtaks pühkima :D janäedsiis...
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

ma oleks ka osalenud, kui oleks seda tase paremini teadnud ja kui oleks teadnud, et nii vähe osaleb. Arvasin, et kõik on must täielikult yle ja et siis see oleks suht mõttetu, esiteks võtab mul aega ja siis võtab veel strikel või heixil rohkem aega kes neid yles paneb
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Matthiew kirjutas:ma oleks ka osalenud, kui oleks seda tase paremini teadnud ja kui oleks teadnud, et nii vähe osaleb. Arvasin, et kõik on must täielikult yle ja et siis see oleks suht mõttetu, esiteks võtab mul aega ja siis võtab veel strikel või heixil rohkem aega kes neid yles paneb
No sinu aja arvutamine nüüd küll mingi suur ajakadu pole. Kõik ju ühe jutiga tegemine.
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Krusa kirjutas:
Matthiew kirjutas:ma oleks ka osalenud, kui oleks seda tase paremini teadnud ja kui oleks teadnud, et nii vähe osaleb. Arvasin, et kõik on must täielikult yle ja et siis see oleks suht mõttetu, esiteks võtab mul aega ja siis võtab veel strikel või heixil rohkem aega kes neid yles paneb
No sinu aja arvutamine nüüd küll mingi suur ajakadu pole. Kõik ju ühe jutiga tegemine.
no jaa aga kui seal oleks mingi 15 mehikest või yldse 20 siis on ikka päris tyytav
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Matthiew kirjutas:
Krusa kirjutas:
no jaa aga kui seal oleks mingi 15 mehikest või yldse 20 siis on ikka päris tyytav
Sry, aga see on nüüd küll hülge jutt.
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Krusa kirjutas:
Matthiew kirjutas:
Krusa kirjutas: No sinu aja arvutamine nüüd küll mingi suur ajakadu pole. Kõik ju ühe jutiga tegemine.
Sry, aga see on nüüd küll hülge jutt.
mida see tähendama peaks?
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Algusest peale on räägitud, et mida rohkem meid on seda parem ja huvitavam, ise katsun alati kaasa sõita, ka siis kui pole saanud üldse treenida :) ja nii võiks kõik teha, muidu varsti juhtub nii, et stardis on ainult kolm meest, siis kaob nagu asja mõte ära :)
Vasta