Pean kahjuks tõdema, et Küprosel starti ei jõua, kuna haigus niitis jalapealt ja lihtsalt ei jõua enne trenni teha. Tänu sellel ei saanud ka kolmapäeval neti asja organiseerida, et teiega seal ühineda. Oli juba Krusaga kõik kokkulepitud aga võta näpust . Loodan Türgis stardis olla, kuna see minu lemmik ralli.
Nii, minu sõit Küprosel on sõidetud ja ajad saadetud, pakkisin kohvrid ja lendasin Türki treenima. Ralli kukkus välja halvasti, kuna pole saanud haiguse tõttu trenni teha, loodan, et Türgis kõik õnnestub.
Arvan, et tulen ka starti. Käisin veidike Türgis testimas, aga sellest testimisest tuli pigem pralle ja laamendamine kui katsete õppimine. Ja rohkem aega arvatavasti eriti pole et testida, nii et kõik sõltub sellest kui palju aega mul on.
CY sõidetud. Üks keerulisemaid rallisid sel hooajal mis ei läinud just kõige paermini. Kõik muidu klappis, enesetunne ja rada oli selge ning seadistus oli hea, aga alati on midagi mis untsu võib minna... Stardis kohtume
Ajad saadetud. Raskeim ralli siiani mulle. Eks homme stardis näeb mis saama hakkab. Arvan siiski, et on aega või ei ole prooviks ikka kõik sõita, sest seda rohkem on rahvast.
Kurvaks teeb natuke tänane Küprose SS1 pilt
Kas tõesti siis ongi meid nii vähe järgi jäänud kes sõidavad? Tean, et Burns ja Girl on haiged, aga teised on kus ? Kambu, Kait, Joker, Adi, Tom, Reiman, Johunn, Matthiew, Aix, Vidrik, Ants Kints? Samtui pole veel stardis näinud Rallipoissi, miks siis sai hooajaks registreeritud kui osaleda ei ole aega või tahtmist?
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Kurvaks teeb natuke tänane Küprose SS1 pilt
Kas tõesti siis ongi meid nii vähe järgi jäänud kes sõidavad? Tean, et Burns ja Girl on haiged, aga teised on kus ? Kambu, Kait, Joker, Adi, Tom, Reiman, Johunn, Matthiew, Aix, Vidrik, Ants Kints? Samtui pole veel stardis näinud Rallipoissi, miks siis sai hooajaks registreeritud kui osaleda ei ole aega või tahtmist?
Rääkisin ennist Vidrikuga ja ütles, et on soomes pärapõrgus tööl ja ei ole olnud võimalik sõita.
Päris masendav vaatepilt. 8 autot stardis. Meeskondade arv on suurem kui startijaid. Minu meelest tuleb mis tuleb, ega selle eest kellegile näpuuga ei näidata kui kehv aeg tuleb. Oleks võinud teised ikka oma ajad ka ära saata.
Tahest tahtmata tekib pähe selline mõte, et see kui ma olen hooaja alguses näidanud seni kõige paremat minekut on osad konkurendid nö eemale peletanud, et ega siin midagi enam püüda pole. Loodan siiralt, et see nii pole. Kas siis peaksin hakkama sihilikult pidurdama ja vähem riskima? Loodan, et selle põhjus küll see vähene osavõtjate arv pole.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
QJU2 kirjutas:Päris masendav vaatepilt. 8 autot stardis. Meeskondade arv on suurem kui startijaid. Minu meelest tuleb mis tuleb, ega selle eest kellegile näpuuga ei näidata kui kehv aeg tuleb. Oleks võinud teised ikka oma ajad ka ära saata.
Jah aga pole hullu Punkti saavad seekord kõik kes kui palju seda näitab aeg
Vähemalt saad punktitabelis käe valgeks
Strike kirjutas:Tahest tahtmata tekib pähe selline mõte, et see kui ma olen hooaja alguses näidanud seni kõige paremat minekut on osad konkurendid nö eemale peletanud, et ega siin midagi enam püüda pole. Loodan siiralt, et see nii pole. Kas siis peaksin hakkama sihilikult pidurdama ja vähem riskima? Loodan, et selle põhjus küll see vähene osavõtjate arv pole.
Ei mind see küll ei takista kui sa ees kihutad. See teadmine kuidas sina sõidad ja millised ajad tulevad see ainult utsitab mind takka harjutama ja sind kinni püüdma.