Puma-Ford Motorsport piloodid Strike ja Sparco veetsid läinud nädalavahetuse Kreekas, et leida autole õige seadistus järgmisel nädalal algavaks Küprose ralliks.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ei tea kuidas teistega, aga mul käib see CY küll üle jõu. SS1&2 on täielikud äesturid. Pead ikka õnnega koos olema kui mõnelt katselt terve masinaga naased. Igaljuhul on eesmärgid sellel rallil veelgi tagasihoidlikumad kui Sardiinias
No ega minulgi erilist lootust küprosele pole panna. Rada on nii nagu on. Autole head seadistust siiani leidnud ei ole aga üritame veel leida. Kui ei katkesta siis on isegi hästi läinud
Krusa kirjutas:Ei tea kuidas teistega, aga mul käib see CY küll üle jõu. SS1&2 on täielikud äesturid. Pead ikka õnnega koos olema kui mõnelt katselt terve masinaga naased. Igaljuhul on eesmärgid sellel rallil veelgi tagasihoidlikumad kui Sardiinias
Mind Krusa sa selle jutuga ei peta Tean ju küll kui kiire sa võrgus oled
>
0
Michael Park R.I.P
Krusa kirjutas:Ei tea kuidas teistega, aga mul käib see CY küll üle jõu. SS1&2 on täielikud äesturid. Pead ikka õnnega koos olema kui mõnelt katselt terve masinaga naased. Igaljuhul on eesmärgid sellel rallil veelgi tagasihoidlikumad kui Sardiinias
Mind Krusa sa selle jutuga ei peta Tean ju küll kui kiire sa võrgus oled
Võrgus saab ju 20min jooksul oma parima sõita ja piiri peal lasta, aga rallil ei pelga küll piiril sõita eriti veel CY. Ütleme nii, et see õunde ralli on üks joppamise värk
Eks ta suur õnnemäng ole jah. Eks näis kes sellest keerulisest katsumusest parimana välja tuleb, sest ralli ajal kukuvad kivid ja katkestajaid on meeletult.
>
0
Michael Park R.I.P
Pole saanud Küprost üldse harjutada, oleme GirlPoweriga mõlemad rivist väljas, palavik teeb oma töö, mina olen Küprosel ikka kindlasti stardis aga GirlP. vist tiim sõitma ei luba, kuna palavikuga sõitmine võib halvasti lõppeda, tiim lubab, et näeme Girlit kindlasti startimas Türgis. Aga soovitan kindlasti lugeda pressiteateid, sest võimalik, et Girli soovib ikkagi Küprosel korrata sama mis Itaalias.