Nonii. Jõudsin kah siis ajad ära saata. Minu jaoks esimese võistluse püüdsin sõita riskimatta ilma vigadeta ja kindla lõpu peale. Eks kui hästi või halvasti see välja tuli näitab järgmine nädal. Punkte ma siit ei looda. Selleks olen liiga vähe harjutanud.
Nu nii nüüd siis hetkel nii, et 16 võistlejat ajad saatnud.
Enda sõiduga jäin rahule, sest seade mis sai nende testipäevadega lõpuks välja töötatud oli väga hea ja tundus, et tulemuse võikb suht heaks kiita.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ka mina pean tunnistama, et ajad said viimasel hetkel saadetud. Midagi head ei tulnud, aga asi seegi et sõidetud sai. Meeskond elus ja auto ka veel alles. Õnnitluse Strike katse võidu puhul ka !
Tänud õnnitluste eest. SÕidan ise nüüd meeskonna poolt kingitud teenitud puhkusele. Krusa hea sõber aitab mind nüüd kaks päeva. Järgnevad kaks päeva seega ajad Krusa poolt ja edu kõigile.
Androle veel nii palju, et aeg tuli väga hea tänu seadele mida sai proovitud peaaegu viimasel hetkel ja see toimis ideaalselt.
>
0
Michael Park R.I.P
minugi õnnitlused Krusale ! endal läks algus veidi aia äärde, aga rõõm kui teistel hästi läheb. eks näis mis homne päev toob, tänane liigutas tabelit päris palju.
QJU2 kirjutas:minugi õnnitlused Krusale ! endal läks algus veidi aia äärde, aga rõõm kui teistel hästi läheb. eks näis mis homne päev toob, tänane liigutas tabelit päris palju.
Pakun, et homne päev muudab tabeli seisu hoopis teiseks
NoKan Mov: I have to retire Rally of Mexico, because i not have time to practie. But dont worry im back at next rally. In two weeks WRC5 world championship league ends and im able to join in FR shakedown driving every wednesdays. See you online..
Head sõbrapäeva kõikidele konkurentidele. Krusale õnne SS2 võidu puhul. Endale aga teeb headmeelt kaks asja: 1.SS2 Fordi kolmikvõit ja 2.Peale SS2 esimese 6 hulgas 4 Fordi. SUPER!!!
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Head sõbrapäeva kõikidele konkurentidele. Krusale õnne SS2 võidu puhul. Endale aga teeb headmeelt kaks asja: 1.SS2 Fordi kolmikvõit ja 2.Peale SS2 esimese 6 hulgas 4 Fordi. SUPER!!!