Paris hea tulemus. Teisest ringist on oodata head tulemust ja molemal korral oli mul Hagforsil tihe udu mis vottis palju hoogu maha. Vabandan et ei saa kasutada eesti tahestikku.
Tom kirjutas:Paris hea tulemus. Teisest ringist on oodata head tulemust ja molemal korral oli mul Hagforsil tihe udu mis vottis palju hoogu maha. Vabandan et ei saa kasutada eesti tahestikku.
Tom kirjutas:Paris hea tulemus. Teisest ringist on oodata head tulemust ja molemal korral oli mul Hagforsil tihe udu mis vottis palju hoogu maha. Vabandan et ei saa kasutada eesti tahestikku.
Tom.
Kumb Sul paremini välja tuli?
Ma saan oelda et teine labimine SS4-SS6 oli parem aeg kui esimesed kolm katset Su eelmisele kusimusele,Krusa, miks ma arvasin, et ma saan vaid punkti voi paar, sest mulle meeldib oma ootusi uletada ja hoian oma ootused madalad ja olen negatiivne
Krusa kirjutas:Fordi tiim otsib taga kadunud kolmandat sõitjat Adi007. On keegi temast midagi kuulnud? Nimelt muretseb Ford BP Rallye Sport peakorter meeskondliku tiitli pärast mis sel hooajal tundub suht reaalne.
Tere!Pole kuu aega pulti käes hoidnud, aga mehikos olen ma kindlasti stardis!
nüüd vist olengi jõudnud sellel rallil oma kõrgeimale positsioonile. üheksandalt kohalt kõrgemale tõusta on ebareaalne.aga kui säilitan selle koha lõpuni olen väga rahul
Kiilakass on ikka väga ebastabiilne. Eelmise katse viimane ja nüüd esimene. Päris suur kõikumine. Oleks rohkem stabiilsust oleks see mees kindlasti see ralli olnud poodiumi küsija. Võrgus sõitis mees ikka väga häid aegu. Aga nu kaks katset veel järgi ja ma ei ütleks, et ma juba eest päris läinud olen.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Kiilakass on ikka väga ebastabiilne. Eelmise katse viimane ja nüüd esimene. Päris suur kõikumine. Oleks rohkem stabiilsust oleks see mees kindlasti see ralli olnud poodiumi küsija. Võrgus sõitis mees ikka väga häid aegu. Aga nu kaks katset veel järgi ja ma ei ütleks, et ma juba eest päris läinud olen.
No puhta sõiduga on sind küll raske püüda, kui sa just kuskil mingit viga ei teinud.
Heix kirjutas:Õnne Burns. Nagu näha on 1-2 koha vahe väga väike ja taas saab otsustavaks viimane katse
Nagu ma juba eile ütlesin, siis vahe on liiga suur, et Strike ühe katsega puhta sõiduga püüda. Kui ta just ei eksinud siis Rootsi võit on tal taskus. Igaljuhul on ralli jälle päris põnev olnud
Ralli jah suhtlliselt pingeline taas olnud. Ja ok nüüd Burns võid sa kõigile öelda ausalt kui juba kaks katset võidetud, et sul ikka oli küll aega natuke harjutada.
SS6 pikk katse ees ja kõike võib veel juhtuda. Igaljuhul muutub nii mõnegi sõitja koht veel viimasel katsel, aga eks te juba homme näete.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Ralli jah suhtlliselt pingeline taas olnud. Ja ok nüüd Burns võid sa kõigile öelda ausalt kui juba kaks katset võidetud, et sul ikka oli küll aega natuke harjutada.
SS6 pikk katse ees ja kõike võib veel juhtuda. Igaljuhul muutub nii mõnegi sõitja koht veel viimasel katsel, aga eks te juba homme näete.
Ega rohkem polnud, kui sel päeval mil ma õhtul ajad ära sõitsin, hommikul kaks tundi harjutasin
Huvitav kelle kohad küll homme muutuvad. See Strike oli vihje sulle