Küll tahaks näha selle katse auto seadistusi. Kahtlematta sõidab see sell väga hästi, samas on ta ilmselt näinud ka kõvasti vaeva õige seade leidmisega. Auto istub väga hästi teel kinni.
Tuli jälle selline küsimus pähe, et paljud teist üldse Rootsis seadistuses midagi muudavad. Mina lasin nii nagu oli ette antud.
Olen Mehhikot nüüd sõitnud ja seal küll see tehase seade minu maitse pole, olen seal päris kõvasti muutnud.
Burns kirjutas:Tuli jälle selline küsimus pähe, et paljud teist üldse Rootsis seadistuses midagi muudavad. Mina lasin nii nagu oli ette antud.
Olen Mehhikot nüüd sõitnud ja seal küll see tehase seade minu maitse pole, olen seal päris kõvasti muutnud.
Küll tahaks näha selle katse auto seadistusi. Kahtlematta sõidab see sell väga hästi, samas on ta ilmselt näinud ka kõvasti vaeva õige seade leidmisega. Auto istub väga hästi teel kinni.
Õnne Androle ka minu poolt. SS1 võit sinu poolt oli ma arvan mitte ainult mulle vaid ka kõigile teistele vanadele ja uutele sõitjatele üllatus. Jätka samas tempos ja küll see esimene ralli võitki tuleb. Kes teab äkki juba rootsis. Nagu Burns ütles on hetkel kõik ikka nii koos, et ennustad veel jõle vara.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
andro kirjutas:Tänud kõigile, katse võit oli endalegi üllatus, eile veel arvasin, et ega selle ajaga esikümnesse ei saa aga näed...
Rootsi lõppseisus loodan, et saan vähemalt punkti kirja
Kardan, et kui sa suutsid SS1 võita siis ega need teised katsedki väga nässu saanud minna, kui just mingit viga ei tulnud, nii et sellise tempoga peaks nüüd punkti koht küll kindel olema ja vaata et kõrgemgi.