WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
jaapan ei istu mulle ka aga

sa peaksid nägema mu sõbra pulti. seal sees loksub midagi, juhe on pooleldi katki, L1 tuleb oma august välja ja yrita siis käiku alla vahetada. samuti jääb R2 kinni ja siis peab pulti raputama ja siis kuuleb jälle mingit loksumistandro kirjutas:Nonii, nüüd on siis rallit nii palju mängitud, et üks pult andis otsad- kang ei funka enam.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
GB on super normaalne, kuni SS3 teise pooleni, kus tee on nii "kummis", et autot seal otse hoida ja normaalset kiirust arendada, on suht võimatu. Soomes mul SS1 viimane split (paar sellist lahedat "väikest" hüpet), kus mul täisgaasiga tuleb 10x üks kord enam vähem välja. Suure hooga minnes pea alati lõpetan puudes.Tom kirjutas:Enda lemmik on kindlasti Kreeka ja ega Türgi, Soome, ja GB kaugele maha jää. Ainukesed mis ei meeldi on Jaapan, Mehhiko ja Argentiina ei istu need kuidagi
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- V järgu kommentaator
seal on täiesti võimatu autot teel hoida.alguses tundus mulle rootsi samasugune.eks kõik tule testimisega kätteBurns kirjutas:Paistab, et paras peavalu on paljudele see Argentiina. Kaasa arvatud mina, no absoluudselt ei meeldi.Jokercom kirjutas:lemmik on saksamaa.kõige nõmedam argentiina ja rootsi.nüüd testimisega on rootsi aga päris meeldima hakanud
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Mul vasak käsi analoog ja parem käsi nupud, ma nuppudega pöörata üldse ei oskaBurns kirjutas:Sa mängid analoogidega või ? Olen ka proovinud aga absoluudselt ei tule välja nii, et tavalised nupud ikka südamelähedasemad.andro kirjutas:Nonii, nüüd on siis rallit nii palju mängitud, et üks pult andis otsad- kang ei funka enam.

-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Kui kaua teil need puldid siis on vastu pidanud? Norm mängimise juures. Minu enda mäng on umbes 1 kuu vana...kui kaua ma sis veel saan mängida, enne kui pean uue puldi järgi poodi minema?andro kirjutas:Mul vasak käsi analoog ja parem käsi nupud, ma nuppudega pöörata üldse ei oskaBurns kirjutas:Sa mängid analoogidega või ? Olen ka proovinud aga absoluudselt ei tule välja nii, et tavalised nupud ikka südamelähedasemad.andro kirjutas:Nonii, nüüd on siis rallit nii palju mängitud, et üks pult andis otsad- kang ei funka enam.
ja nüüd on vasak analoog õhtal. Aga pole hullu, teine pult on veel mida lõhkuda
rallinarkar
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Mul pidas igapäevase mängimise juures vastu 7 kuudjolev kirjutas:Kui kaua teil need puldid siis on vastu pidanud? Norm mängimise juures. Minu enda mäng on umbes 1 kuu vana...kui kaua ma sis veel saan mängida, enne kui pean uue puldi järgi poodi minema?andro kirjutas:Mul vasak käsi analoog ja parem käsi nupud, ma nuppudega pöörata üldse ei oskaBurns kirjutas: Sa mängid analoogidega või ? Olen ka proovinud aga absoluudselt ei tule välja nii, et tavalised nupud ikka südamelähedasemad.ja nüüd on vasak analoog õhtal. Aga pole hullu, teine pult on veel mida lõhkuda

Hea kuulda, et vanad võistlejad ka taas rajal. Lisaks aegadele saada ka scriinid. Loe reeglid ka läbi uued, sest ka maili aadress uus.Kolin kirjutas:Hakkasin täna ka siis Rootsit sõitma. Pole 1,5 kuud saanud pulti kätte võtta kuna konsooli ei olnud. Nüüd üritan selle ralli ära sõita ja ajad ka saata. Ega treeninguks aega eriti ei jää.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
No kah pole saanud vahepeal ültse pulti puutadagi. Aga egas minust teile "hulludele" konkurenti ei ole.Burns kirjutas:Kolin teretulemast jälle meie sekka. Jube kadunud oled olnud![]()

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mees ära aja uduKolin kirjutas:No kah pole saanud vahepeal ültse pulti puutadagi. Aga egas minust teile "hulludele" konkurenti ei ole.Burns kirjutas:Kolin teretulemast jälle meie sekka. Jube kadunud oled olnud![]()
Ma võtan vabatahtlikult viimase koha omale.

Sa paned juba puhtalt kogemustega ära

Diagnoos- Rallisõltlane