WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Piirduks siiski 'RF kirjutatugaKrusa kirjutas:Srike, meeleolukas ja pingeline jutuke. Sellest võiks hooajalõpus lausa raamatukese köita?

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Igaljuhul jätkaks selle kokkuvõtte lugemist. Oli kohe huvitav lugeda.Strike kirjutas:Piirduks siiski 'RF kirjutatugaKrusa kirjutas:Srike, meeleolukas ja pingeline jutuke. Sellest võiks hooajalõpus lausa raamatukese köita?Raamatu trükki see materjal ei kannataks. Saab näha mida üldse selle loo lugejad asjast arvavad, et kas oleks vaja üldse seda ja kas on põnev lugeda peale rallisi sellist kirjutist,
Mees sul on annet

-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Minu meelest väga põnev ja huvitav.Strike kirjutas:Piirduks siiski 'RF kirjutatugaKrusa kirjutas:Srike, meeleolukas ja pingeline jutuke. Sellest võiks hooajalõpus lausa raamatukese köita?Raamatu trükki see materjal ei kannataks. Saab näha mida üldse selle loo lugejad asjast arvavad, et kas oleks vaja üldse seda ja kas on põnev lugeda peale rallisi sellist kirjutist,
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Tõsiselt hea kirjatükk...väga põnev oli lugeda just inimesel, kes ise osa ei võta...siit oleks nii mõnelgi kirjamehel eeskuju võttaandro kirjutas:Minu meelest väga põnev ja huvitav.Strike kirjutas:Piirduks siiski 'RF kirjutatugaKrusa kirjutas:Srike, meeleolukas ja pingeline jutuke. Sellest võiks hooajalõpus lausa raamatukese köita?Raamatu trükki see materjal ei kannataks. Saab näha mida üldse selle loo lugejad asjast arvavad, et kas oleks vaja üldse seda ja kas on põnev lugeda peale rallisi sellist kirjutist,

rallinarkar
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Strike väga hea kokkuvõteStrike kirjutas:Piirduks siiski 'RF kirjutatugaKrusa kirjutas:Srike, meeleolukas ja pingeline jutuke. Sellest võiks hooajalõpus lausa raamatukese köita?Raamatu trükki see materjal ei kannataks. Saab näha mida üldse selle loo lugejad asjast arvavad, et kas oleks vaja üldse seda ja kas on põnev lugeda peale rallisi sellist kirjutist,

Tekkis kohe selline tuhin Rootsit hoolega testima hakata, kuigi ajaga väga kitsas. Peangi kolmapäevaks üritama ralli ära sõita, kuna nädalalõpp aega netu. Üritan siiski endast parima anda, kuigi Rootsis pole mul kunagi hästi läinud aga loodan mingidki punktid ära tuua.
Aga kindlasti ürita iga ralli kohta kokkuvõtte kirjutada, väga huvitav on lugeda. Jätka samas vaimus.
Diagnoos- Rallisõltlane
Nu tänud kõigile lugejatele ja arvamuse avaldajatele. Kui nö su kirjutist loetakse teeb see head meelt ja motiveerib järgmine kord veel paremini kirjutama. Üritasin ikka stoory jooksul vähemalt igast osalejast paar lauset kirjutada. Mõnest vähem, mõnest rohkem. Loodan, et kõik jäid oma osaga ja minu poolt kirjutatuga rahule. Kui kellegil on veel ettepanekuid, et mis võiks veel olla kirjas võib mulle teada anda.
Rootsi kohta kirjutan kohe kindlasti jälle sellise stoori.
Arvasin, et kuna JWRC kokkuvõtteid ei kirjutanud võiks vähemasti WRC traditsioon ju jätkuda.
Arvasin, et kuna JWRC kokkuvõtteid ei kirjutanud võiks vähemasti WRC traditsioon ju jätkuda.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- IV järgu kommentaator
Väga lahe, et sa sellise asjaga hakkama said - mulle meeldis ja nagu näha siis kõigile, nii et jätka samas vaimusStrike kirjutas:Nu tänud kõigile lugejatele ja arvamuse avaldajatele. Kui nö su kirjutist loetakse teeb see head meelt ja motiveerib järgmine kord veel paremini kirjutama. Üritasin ikka stoory jooksul vähemalt igast osalejast paar lauset kirjutada. Mõnest vähem, mõnest rohkem. Loodan, et kõik jäid oma osaga ja minu poolt kirjutatuga rahule. Kui kellegil on veel ettepanekuid, et mis võiks veel olla kirjas võib mulle teada anda.

-
- V järgu kommentaator
ma ei saa midagi lubada aga kui on võimalus siis kindlasti sõidan.muidu olen kõvasti rootsiks testinud.olen enda jaoks leidnud seadistused ja kiiruse.Krusa kirjutas:Joker, Sa oled viimasel ajal kadunud olnud? Kas homme oled käpp? Teeks äkki uue rekordiJokercom kirjutas:see kokkuvõte on väga hea,loob väga reaalse pildi.tekib tunne nagu oleks see kõik päris mitte telekamäng.loeks hea meelega edaspidigi neidseaks 11 sini-must-valget ritta?