Eraford??? Kas see oli ala kivi minu kapsaaeda või reaalselt ka jääb? Mul pole mängus elusees jäänud ühtegi eraautot ette.Burns kirjutas:Mul jälle jääb Montes SS2 kolmandas splitis jalgu mingi era Ford. Vot ma ei olegi veel aru saanud kas on viga sõitjas või on autol miskit viga. Auto tundub küll nagu ok olevat. Ei tea, ei tea...![]()
![]()
WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Strike kirjutas:Eraford??? Kas see oli ala kivi minu kapsaaeda või reaalselt ka jääb? Mul pole mängus elusees jäänud ühtegi eraautot ette.Burns kirjutas:Mul jälle jääb Montes SS2 kolmandas splitis jalgu mingi era Ford. Vot ma ei olegi veel aru saanud kas on viga sõitjas või on autol miskit viga. Auto tundub küll nagu ok olevat. Ei tea, ei tea...![]()
![]()

Loodan, et sa väga pahaseks ei saanud.
Diagnoos- Rallisõltlane
Ehee ma jäin mõtlema, et mis värk onBurns kirjutas:![]()
![]()
Eks see oli rohkem kivi sinu kapsaaeda. Noh n.ö. väike vaimne terror enne Monte rallit
![]()
Loodan, et sa väga pahaseks ei saanud.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Millist katset sa mõtled???Strike kirjutas:Ehee ma jäin mõtlema, et mis värk onBurns kirjutas:![]()
![]()
Eks see oli rohkem kivi sinu kapsaaeda. Noh n.ö. väike vaimne terror enne Monte rallit
![]()
Loodan, et sa väga pahaseks ei saanud.Sain ikka õieti aru, et mind silmas pidasid. Kui siis küsida tohib palju sinu selle katse põhi näiteks on?
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
SS2 ikka? Hakkas ennastki huvitama, et kui kiire sa seal oledBurns kirjutas:Millist katset sa mõtled???Strike kirjutas:Ehee ma jäin mõtlema, et mis värk onBurns kirjutas:![]()
![]()
![]()
Loodan, et sa väga pahaseks ei saanud.Sain ikka õieti aru, et mind silmas pidasid. Kui siis küsida tohib palju sinu selle katse põhi näiteks on?

Mul on 3.49 ja see pole veel kaugelt viimane piir

Mul veel tiba kiiremKrusa kirjutas:SS2 ikka? Hakkas ennastki huvitama, et kui kiire sa seal oledBurns kirjutas:Millist katset sa mõtled???Strike kirjutas:Ehee ma jäin mõtlema, et mis värk onSain ikka õieti aru, et mind silmas pidasid. Kui siis küsida tohib palju sinu selle katse põhi näiteks on?
Mul on 3.49 ja see pole veel kaugelt viimane piir

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
SS2 mul 03:48,...(sajandikke peast ei mäleta) .Aga saaks veel sekund paar kiiremini. Selle katse lõpp on mul paras peavalu, eriti kaks viimast kurvi. Seal tuleb nii õiget trajektoori valida kui sa tahad need täiega läbi lasta. Aga see pole mul veel üksikord õnnestunud. Kõik põhjad on mul sõidetud ralli ajal, kuna Time Triali polegi ma sõitnud.
Vaatasin teie netis sõidetud SS1 ja SS3 aegasi ka ja väga kõvad ajad on.
Vaatasin teie netis sõidetud SS1 ja SS3 aegasi ka ja väga kõvad ajad on.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Mina alustasin samuti kõikide abidega, aga väga ruttu loobusin pidurdusabist. Abidega mängisin sel põhjusel, et ei olnud varem PS2 ja WRC mängudega mänginud, üleminek oli PC Colin 4 pealt ja see oli ikka öö ja päev. Nüüd vähendan järjest streeringut ja tracktioni. Aga natuke läheb veel aega, kui päris 100% ilma saaks sõidetud.
rallinarkar
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Jolev, Sa ikka võtad RFC osa ? Loodan, et võtadjolev kirjutas:Mina alustasin samuti kõikide abidega, aga väga ruttu loobusin pidurdusabist. Abidega mängisin sel põhjusel, et ei olnud varem PS2 ja WRC mängudega mänginud, üleminek oli PC Colin 4 pealt ja see oli ikka öö ja päev. Nüüd vähendan järjest streeringut ja tracktioni. Aga natuke läheb veel aega, kui päris 100% ilma saaks sõidetud.