WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Võib juhtuda, et mina olen järgmine hooaeg ainult nö süsteemi admin kes aegu üles viskab ja muud infot jagab. Võimalik, et jätan hooaja üldse vahele. Rütm hetkel totaalselt kadunud ja sõidan JWRC lõpuni ning siis mõtlen mis edasi teen.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Mul oli sama asi, kuna olin pikalt uut NFS mänginud (kus sõiduoskust praktiliselt vaja ei lähe) ja siis proovisin WRC mängu ja absoluudselt ei osanud enam sõita. Aga nüüd olen mitu päeva jälle kimanud ja tunnetus on päris hea.Strike kirjutas:Võib juhtuda, et mina olen järgmine hooaeg ainult nö süsteemi admin kes aegu üles viskab ja muud infot jagab. Võimalik, et jätan hooaja üldse vahele. Rütm hetkel totaalselt kadunud ja sõidan JWRC lõpuni ning siis mõtlen mis edasi teen.
Aga ürita ikka kaasa sõita, heast konkurendist ilma jäämine oleks valus kaotus.
Viimati muutis Burns, 13 Dets 2005, 15:44, muudetud 1 kord kokku.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Samad sõnad siin. Hetkel on ühe autospordi ürituse tegemisega nii palju tegemist (Strike - sinuga räägin sellel teemal eraldi), et ei viitsi isegi mõelda mängu peale.Strike kirjutas:Võib juhtuda, et mina olen järgmine hooaeg ainult nö süsteemi admin kes aegu üles viskab ja muud infot jagab. Võimalik, et jätan hooaja üldse vahele. Rütm hetkel totaalselt kadunud ja sõidan JWRC lõpuni ning siis mõtlen mis edasi teen.
Aeg näitab, mis järgmine hooaeg toob.
Punktid tulevad kohe arvele... vähemasti minul ma olen ka kõik võidud saanud enne hooaja lõppu kätte ja siis pole hooaega lõpunigi sõitnud aga punktid on olemas. (muidugi ega nendega midagi teha pole)Krusa kirjutas:Olen nüüd paar päeva ainlt Evolvedile valu andnud. Eile sain ka lõpuks Nevice karika kätte ja seda prantsusmaal. Preemiaks nagu ikka 1500 punkti, aga rewardide alt vaadates ei olnud seal midagi. Kas need punktid tulevad hooaja lõppedes või on taas miski kala mängus sees. Teab äkki keegi ?
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kummaline küll kuhu need, siis kadusidjussis kirjutas:Punktid tulevad kohe arvele... vähemasti minul ma olen ka kõik võidud saanud enne hooaja lõppu kätte ja siis pole hooaega lõpunigi sõitnud aga punktid on olemas. (muidugi ega nendega midagi teha pole)Krusa kirjutas:Olen nüüd paar päeva ainlt Evolvedile valu andnud. Eile sain ka lõpuks Nevice karika kätte ja seda prantsusmaal. Preemiaks nagu ikka 1500 punkti, aga rewardide alt vaadates ei olnud seal midagi. Kas need punktid tulevad hooaja lõppedes või on taas miski kala mängus sees. Teab äkki keegi ?

Mul muidu kõik katsed lahti ja autod v.a. exteem mis on minu arust suht mõttetu auto. Aga seal on neid asju ju veel mida enda rõõmuks osta, vaevalt need midagi otseselt annavad, aga siiski

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Mul üks tagasihoidlik küsimus. Nimelt oli see vist Soome ralli ja vist SS2
kus on kuskil keskosas asfalti lõigul heina pallid. Aga probleem selles, et mingil ajahetkel on heinapallid kahel korral järjest, mingil ajal ainult üks takistus.
hakkasime juba kihla vedama, et kellel on õigus, kui ta järgmine päev sama etappi mängides ei leidnud üldse neid heinapalle. Sõber arvas, et ta on lolliks läinud. Kas kellelgi on veel selliseid juhuseid. Loogiliselt võttes pole see ju võimalik.
kus on kuskil keskosas asfalti lõigul heina pallid. Aga probleem selles, et mingil ajahetkel on heinapallid kahel korral järjest, mingil ajal ainult üks takistus.
hakkasime juba kihla vedama, et kellel on õigus, kui ta järgmine päev sama etappi mängides ei leidnud üldse neid heinapalle. Sõber arvas, et ta on lolliks läinud. Kas kellelgi on veel selliseid juhuseid. Loogiliselt võttes pole see ju võimalik.
Wlcm to the clubaix kirjutas:Mul üks tagasihoidlik küsimus. Nimelt oli see vist Soome ralli ja vist SS2

Mul pole midagi selle vastu kui sealt sirgelt täiega läbi panna

Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Sama on ka ilmastikuga...aix kirjutas:Mul üks tagasihoidlik küsimus. Nimelt oli see vist Soome ralli ja vist SS2
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mul vist ongi viimasel ajal selline asi, et heinapallid puuduvad ja siis ka lõpuaeg päris kõvasti parem, kuna saad täie gaasiga sirgel minna anda.aix kirjutas:nojah, aga samas kui kohati on üks takistus juures, siis peaks sellest muutuma ka lõpuaeg. S.t, et kui toimuvad meistrikad, siis võidab see kellel vähem takistusi ette juhtb või kes millise ilmastikuga rajale pääseb?
Küsimus Strikele- mis kuupäeval siis meistrikad hakkavad???
Diagnoos- Rallisõltlane