WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kuidas teie sõidate, manuaali või siis semi-autoga? Mul (sõidan manuaaliga) jamps tihti selles, et nii kui mõni suurem hüpe on, läheb käigukast, kas siis jääb üks käik sisse või kaovad mõned käigud ära. See hüpe ei pruugi isegi väga suur olla, et selline asi juhtuks. Kuid kui sõita semi-autoga, juhtub seda oluliselt harvem.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Asi võib olla selles, et kas sa juhuslikult ei lähe hüppele täis gaasiga ja kuni hüppe lõpuni on gaas põhjas? See 1 võimalusMelka kirjutas:Kuidas teie sõidate, manuaali või siis semi-autoga? Mul (sõidan manuaaliga) jamps tihti selles, et nii kui mõni suurem hüpe on, läheb käigukast, kas siis jääb üks käik sisse või kaovad mõned käigud ära. See hüpe ei pruugi isegi väga suur olla, et selline asi juhtuks. Kuid kui sõita semi-autoga, juhtub seda oluliselt harvem.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
kle rallipoiss
kle rallipoiss mis asi se kärbsepaberi efekt on,ja kui pikk on wrc 4 kõige pikem katse.aga kas wrc rally evolved on väga palju reaalsem kui wrc 4
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Re: kle rallipoiss
Kärbsepaberiefekt on see, et kui sa natukenegi murupeale sõidad siis võtab kohe totaalselt hoo kinni. WRC 4 kõige pikem katse oli vist Kreekas kus parim aeg tuli kuue minuti kanti. Mis puudutab reaalsust siis vahe on ikka tuntav, ei saa punn põhjas sõita, vaid vaja ikka pidurit ka kasutada.andri kirjutas:kle rallipoiss mis asi se kärbsepaberi efekt on,ja kui pikk on wrc 4 kõige pikem katse.aga kas wrc rally evolved on väga palju reaalsem kui wrc 4
P.S. Küsimus oli Rallipisile aga mul tööl nii igav, et mõtlesin, et vastan su küsimusele.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Re: wrc4
On täitsa mängitav aga kui sa tahad ka järgmise hooaja meistrikatest osa võtta siis soovitan ikka Evolved osta aga ei ütle midagi halba ka WRC4 kohta. Kui sa oled Colini mänge mänginud siis iga WRC osa on raudselt parem.andri kirjutas:aga kas wrc 4 on mängitav mäng we
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- V järgu kommentaator
ninii aeg vist enda arvamust avaldada. ise arvan et hooaega peaks pidama wrc rally evolved mänguga ja ralli peale kuus katset. teine asi mis ma tahtsin öelda oli et võiks teha sellise lehekülje kuhu saaks kõik võistluste kokkuvõtted panna. nagu see rbr võistluste kodulehekülg. et saaks mingile lehele selle kõik toppida. noh see on ainult mõte, et kes viitsib see võib selle täide viia.
-
- V järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Re: kas...
Jah WRCds saab Markko Märtiniga championshipi sõita. Siinsed meistrikad on RFC nime all. Enne tuleb meeskonna valida kus tahad sõita ja siis harjutad nii palju kui saad. Ajad saadad kindlale meiliaadressile ja WRC5 hooajast alates peab olema sinna lisatud ka pilt tehtud oma kogu (Total) ajast. Võidab parim...!andri kirjutas:kas wrc seeriates saab marko märtiniga chmpoinshipsi ka sõita,ja kuidas need eesti meistrikad wrc 5 välja näevad
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
- V järgu kommentaator
Re: kas..
teisele küsimusele juba tom vastas teise vastus on, et olen jah cmr 4 mängind. arvuti pääl. nagu kõik on siin juba öelnud et cmr4 ja wrc rally evolved ei anna üldse võrreldagi. arvan sama. juhitavus on palju halvem ja üldse jama mäng võrreldes wrc seeriaga. muidu minu arust mängitav. ja üks asi veel. võib olla saan tädi käeat digika laenuks ja siis saan ka oma lõpuajast pilti teha.andri kirjutas:rallipoiss kas oled colin 4 mänginud,mul on ta ps2-l,kas wrc 4 on mängitavuselt parem kui colin 4,ja kuidas need meistrikad toimivad