Härrased Matthiew ja Kiilakass paluks veidi rahulikumalt. Kui tahate omavahel "plõksida" siis saatke palun privaatsõnumeid. See teema siin on mõeldud WRC:Evolved mänguga seotud küsimuste arutamiseks. See palju kellegil on õnnestunud kuskil rajal kiirust saada ei tähenda midagi. Loeb hoopis see kes kiirema ajaga katse finishise jõuab. Seega edu katsete harjutamisel ja eks siis uuel RFC hooajal saab näha kes on ajaliselt ja kes kiiruse poolest kiiremad.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Mul on 1.56,04 ja siis? See pole näitaja Me ei sõida võidu parimate aegade peale. Sõidame ikka ralli korraga ja paneme kirja need ajad mis oleme suutnud sõita selle ralli ajal.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kuulge noored mehed mis TOIMUB??!!!! RF on see foorum kus räägitakse ikka asjast mitte ei tillutata siin oma raske puberteedi teemadel( et mul on pikem kui sul jne) Nii et kui ikka kihu peal siis saatke privaat sõnumeid.
Muretsesin ka endale selle mängu ja kuigi olid mul lootused suhteliselt madalad tänu eelmisetele WRC sarja mängudele (Burnsi mängu tõttu), kujunes WRC 05 tase üllatavalt heaks. Sõita on tõesti nauding, kuna kurve läbida saad kiiresti vaid siis kui ei sõida täis gaasiga mööda seina äärt jne. Sõit tuletab meelde juba veits RBR-i (mida kiitmast ma ei väsi). Mõningad asjad, mille üle siiski võiks nuriseda, on:
1. hooajal saad ise valida rallide järjekorra;
2. auto ei lähe ikkagi liiga katki (ei teki katkestamise vajadust);
3. kui paned välja ja vajutad "select" (mis toob su kohe rajale tagasi) ei kaota ajas;
4. ja muidugi liiga vähe katseid.
Kokkuvõttes on siiski parim WRC mäng. Ja nauding on sõita neid katseid.
Melka kirjutas:Mõningad asjad, mille üle siiski võiks nuriseda, on:
1. hooajal saad ise valida rallide järjekorra;
2. auto ei lähe ikkagi liiga katki (ei teki katkestamise vajadust);
1. Kui sa valid championshippi siis saad valida kas valid ise mis järjekorras sõidad. All on näidatud kui vajutada ruutu võit kolmnurka(ei mäleta kumba) siis tuleb õiges järjekorras.
2.Kui jätta parandamatta auto siis tekib küll kui mootor jookseb kokku ja liigud 50km/h. Muidu jah damage on veidi väike. Kui sõita täie hooga vastu seina siis juhtub väga vähe
Damage poole pealt rääkides siis eile õnnestus mul Soome rallil selline tokk maha panna, et esimene ratas oli ainult velje peal ja juhi uks lendas kõrges kaares eest ära.