Punkte on ikka kogunenud ja kui aus olla ei oskagi neid eriti kulutada, rajad lahti ja autod lahti aga mis iganes nees storyboardid jne on sellele pole veel rõhku pannud. Äkki keegi teab täpsemalt mis vajalik ja mis mitte. On keegi pettusi ka lahti ostnud???
Tom kirjutas:Ise sõidan experti. Küsimus Strikele: Kas on järgmisel hooajal ka reguleeritud aidside kasutamine peamiselt TC(Traction Control)?
Kas kasutad mõnd nendest abidest ?
Alguses oli TC peal jah, aga lihtsalt motlesin. Vabandust jah et kusimus oli arusaamatu. Motlesin: Kas on keelatud kasutada jargmise hooaja MMil driving aidse. Olen vagagi vasinud ja pole pikka aega maganud.
to strike: olen nõus et liitun pesukottiga ja väga vastutulelik sinust et sa aksepteerid seda et mul pole digikat. küll mu sõbral on kes tahaks samuti selle võistlusega liituda. iseasi on et mai tea kas see digikas sobib mu arvutiga. aga eks näis.
Nüüd siis kõikides meeskondades va Skoda (2 sõitjat) 3 sõitjat olemas.
Kuna hetkel tundub, et soovijaid on veel siis otsustasime Sparcoga, et kui viimane tehasekoht Skodas ka täitub hakkame meeskondadese veel juurde lisama neljandaid sõitjaid. Seda selleks, et erameeskondasi ei hakkaks seekord tegema sellele lihtsal põhjusel, et u 50% ma arvan meist ei sõida kindlasti kõiki rallisi hooaja jooksul kaasa ja nii kaotaks meeskonnad asjata punkte kui pole sõitjaid. Näit ala Peugeotis sõidaks 1 sõitja ja Fordis 3 siis see ju poleks normaalne. 4/2 ehk ikka sõidavad.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
mul on kõik rajad ja autod lahti. ja siis low gravity (mõttetus) mingi motion blur (ka mõttetus) helium codriver (suht lahe) ja cross-eyed codriver (keskmine. vend ytleb sulle valele poole kurve, aga numbrid õigesti)
>
0
Viimati muutis Matthiew, 17 Nov 2005, 16:42, muudetud 1 kord kokku.
good news folks. homme saaksin selle mängu aga olen kuulnud et läbi strike saa odavamlt.et mõtlesin et kui keegi veel tahab siis võiks läbi strike osta. aga eks näis