WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Küsimus kõigile- on keegi Experdi tasemega meistrikaid sõitnud ja mis koha on saanud. Mina olen proovinud ja kuni Kreekani püsin konkurentsis (seda muidugi sel juhul kui ma suudan puhtalt sõita, mis ei kipu alati nii olema) ja praegu ongi mul vist parim koht lõpuks neljas. Vahepealsed kruusa rallid keeravad asja kihva. Isegi kui nt. Argentiinas suudan mõnel katsel konkurentsis olla siis mõnel katsel tuleb ikka selline laks, et kukun kohe hoolega tahapoole. Homme proovingi korra nii sõita, et ei võta absoluudselt mingeid riske vaid sõidan kindla peale, eks paista, kuidas siis läheb. Aga jah, Argentiina, Kreeka, Küpros on minu jaoks täielik piin. Eelmistes Wrc mängudes oli Küpros üks minu lemmikutest aga WRC5-s tahavad need rallid ikka kõvasti harjutamist.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ple veel nii kaugele jõudnud. Hetkel olen läbinud 1600 ja nevice pooleli kus olen vist kuues, aga läheb vägaväga vaevaliselt.Burns kirjutas:Küsimus kõigile- on keegi Experdi tasemega meistrikaid sõitnud ja mis koha on saanud. Mina olen proovinud ja kuni Kreekani püsin konkurentsis (seda muidugi sel juhul kui ma suudan puhtalt sõita, mis ei kipu alati nii olema) ja praegu ongi mul vist parim koht lõpuks neljas. Vahepealsed kruusa rallid keeravad asja kihva. Isegi kui nt. Argentiinas suudan mõnel katsel konkurentsis olla siis mõnel katsel tuleb ikka selline laks, et kukun kohe hoolega tahapoole. Homme proovingi korra nii sõita, et ei võta absoluudselt mingeid riske vaid sõidan kindla peale, eks paista, kuidas siis läheb. Aga jah, Argentiina, Kreeka, Küpros on minu jaoks täielik piin. Eelmistes Wrc mängudes oli Küpros üks minu lemmikutest aga WRC5-s tahavad need rallid ikka kõvasti harjutamist.
-
- V järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Ei ütleks et see kuigi raske on tuleb lihtsalt puhtalt ja kiiresti sõita muidugi tuleb leida ka rütm. Olen experti võitnud nt Kreekas kahel katsel 8-12 sekki ja Türgis 9 sekki. Pole miski võimatu. Minu arust on katserekord ikka 5 sekki mõnikord parem kui expert.Matthiew kirjutas:jajaa. see on räigelt raske. aga ma arvan et see on katse rekordi (1. kohaga) võrdne nii et sa peaksid katse rekordile ära tegema. pealegi kas ja millal võib valmistuda monaco ralliks?
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Mina olen enne Argentiinat esi kohal ja Seb kohe kannul, aga usun et tuleb kindel MMtiitel.Burns kirjutas:Küsimus kõigile- on keegi Experdi tasemega meistrikaid sõitnud ja mis koha on saanud. Mina olen proovinud ja kuni Kreekani püsin konkurentsis (seda muidugi sel juhul kui ma suudan puhtalt sõita, mis ei kipu alati nii olema) ja praegu ongi mul vist parim koht lõpuks neljas. Vahepealsed kruusa rallid keeravad asja kihva. Isegi kui nt. Argentiinas suudan mõnel katsel konkurentsis olla siis mõnel katsel tuleb ikka selline laks, et kukun kohe hoolega tahapoole. Homme proovingi korra nii sõita, et ei võta absoluudselt mingeid riske vaid sõidan kindla peale, eks paista, kuidas siis läheb. Aga jah, Argentiina, Kreeka, Küpros on minu jaoks täielik piin. Eelmistes Wrc mängudes oli Küpros üks minu lemmikutest aga WRC5-s tahavad need rallid ikka kõvasti harjutamist.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Subaru tehasemeeskond juba kahjuks täis. Kas sobiks mõni muu meeskond Skoda või Peugeot või siis erameeskonnad Ford, Citroen?kambu kirjutas:Subaru pakub mulle head lepingut järgmiseks hooajaksNii et subarusse minek
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Täpsusta küsimust? KAs sa mõtled, et kas abi on keelatud või ei? Nu kui keegi vajab abi pidurdamisel jne.. siis võivad need ju peal olla. Mind see küll ei häiri kui keegi nendega sõidab. Arvan, et enamus meist võtsid need abid kohe alguses maha.Tom kirjutas:Ise sõidan experti. Küsimus Strikele: Kas on järgmisel hooajal ka reguleeritud aidside kasutamine peamiselt TC(Traction Control)?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Parema meelega lisaks sind Skoda või Peugeoti meeskonda. Erameeskondi ei tahaks enne teha kui kõik tehasemeeskonnad täis va mõned erandid.Rallipoiss kirjutas:kaks küsimust. et kas ma lihtsalt aja võin teleriekraanilt maha kirjutada mitte pildistada sest digikat pole.ja teiseks kas mind saaks fordi eratiimi lisada. saan mängu nagu eelminegi aasta jõulude ajal või varem. network play värki mul pole.
Teleekraanilt pead ajad nagunii maha kirjutama st. SS ajad. No eks me siis peame acceptima seda, et sul digikat pole aga sõita tahad. Küll saame hakkama ma loodan. Seega kas sul oleks ok sõita ühes neist kahest meeskonnast mis välja pakkusin?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas Ford või Sitikas era ei sobi? Kui ei siis lisan sind Peugeoti esisõitjaks.kambu kirjutas:sõidan siis ühe hooaja peugeotisStrike kirjutas:Subaru tehasemeeskond juba kahjuks täis. Kas sobiks mõni muu meeskond Skoda või Peugeot või siis erameeskonnad Ford, Citroen?kambu kirjutas:Subaru pakub mulle head lepingut järgmiseks hooajaksNii et subarusse minek
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P