Heix kirjutas:Ostad adapteri jah. Sellega saad kaasa võrgu konf.plaadi millega seadistad ühenduse ära.
Registreerima pead ka muidu ei saa netis pelada peale 45 päeva. PIN saadetakse sulle 30 päeva jooksul ja peale seada regad juba lõplikult.
Tähendab kui ma selle plaadiga ära seadistan siis ma saan kohe mängida ja pärast 45 päevapean ennast ära registreerima et ma edasi saaks mängida.
Räägin siis ka
Kuskil peab sul olema 14 kohaline kood 7+7numbrit, mul oli see mänguga kaasas miski "freestarter pack"i taga kaanel kleepsuga. Strike-l on sama PS mis sul, küsi temalt kust ta selle leidis. Äkki on see selle adaptori küljes.... mitte ei meenu kus mul oli. Heix kus sul oli ?
Aga sellel lööd sisse sellisel aadressil "www.yourgamingname.com"
Ja saadki mängima. 45päeva jooksul saadetakse sulle postiga pinkood mille pead sama aadressil sisse lööma. Kui ei tee seda siis pannakse su "handle" kinni. Ja avatakse alles siis kui oled Pinni löönud, mul oli nii t pandi kinni ja siis jagasin nendega maid
Loodan, et said aru ?
Heix kirjutas:Ostad adapteri jah. Sellega saad kaasa võrgu konf.plaadi millega seadistad ühenduse ära.
Registreerima pead ka muidu ei saa netis pelada peale 45 päeva. PIN saadetakse sulle 30 päeva jooksul ja peale seada regad juba lõplikult.
Tähendab kui ma selle plaadiga ära seadistan siis ma saan kohe mängida ja pärast 45 päevapean ennast ära registreerima et ma edasi saaks mängida.
Räägin siis ka
Kuskil peab sul olema 14 kohaline kood 7+7numbrit, mul oli see mänguga kaasas miski "freestarter pack"i taga kaanel kleepsuga. Strike-l on sama PS mis sul, küsi temalt kust ta selle leidis. Äkki on see selle adaptori küljes.... mitte ei meenu kus mul oli. Heix kus sul oli ?
Aga sellel lööd sisse sellisel aadressil "www.yourgamingname.com"
Ja saadki mängima. 45päeva jooksul saadetakse sulle postiga pinkood mille pead sama aadressil sisse lööma. Kui ei tee seda siis pannakse su "handle" kinni. Ja avatakse alles siis kui oled Pinni löönud, mul oli nii t pandi kinni ja siis jagasin nendega maid
Loodan, et said aru ?
Vanal ps2 seda network koodi pole.Selle saab kaasa kui ostad adapteri.
Seal sees on kaiki jutud.
Minul on PS2 SS edition ja vajalik kola kaasas.
Osta adapter ja sellega install plaat kaasas. Seal on koodid ka kaasas.
Kõik, mis vaja. Mul isiklikult ei hakanud modemiga tööle see võrgukaabel ,mis kaasas oli. Sobis sama kaabel mida arvutiga kasutan.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Muide Erry, Krusa ja Heix. Mul on hetkel autos 4 mängu WRC:Evolved
Krusa, Heix ja mina saame juba täna ära proovida. Erryle annan kohe teada kui olen cargose asja ära toimetanud.
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Muide Erry, Krusa ja Heix. Mul on hetkel autos 4 mängu WRC:Evolved
Krusa, Heix ja mina saame juba täna ära proovida. Erryle annan kohe teada kui olen cargose asja ära toimetanud.
Mõtlen, et kuidas selle Evolvedi netplayga on, et mis päss ja handle. Äkki samad kuna see peaks olema ju pleikaripõhine mitte mängupõhine ?
Et vahetad plaadi ära ja astud järgmisesse kohta sisse ? Kardan, et see nii lilleline ka ei ole, aga eks tänane õhtu annab selgust
Strike kirjutas:Muide Erry, Krusa ja Heix. Mul on hetkel autos 4 mängu WRC:Evolved
Krusa kirjutas:Mõtlen, et kuidas selle Evolvedi netplayga on, et mis päss ja handle. Äkki samad kuna see peaks olema ju pleikaripõhine mitte mängupõhine ?
Et vahetad plaadi ära ja astud järgmisesse kohta sisse ? Kardan, et see nii lilleline ka ei ole, aga eks tänane õhtu annab selgust
Mina isiklikult kaldun arvama, et centralstationi osas muutusi ei ole. Kuna keskus on üks siis jäävad handle ja pass ka samaks.
Krusa kirjutas:Mõtlen, et kuidas selle Evolvedi netplayga on, et mis päss ja handle. Äkki samad kuna see peaks olema ju pleikaripõhine mitte mängupõhine ?
Mina isiklikult kaldun arvama, et centralstationi osas muutusi ei ole. Kuna keskus on üks siis jäävad handle ja pass ka samaks.
Nonii nagu arvata oli siis centralisse sisenemine on sama nagu wrc4-s nii et probleeme ei teki.Sama handle ja pass. Esmamulje on väga hea vähemalt netplay seisukohast Aga vaatan edasi
Kle muljed isegi väga head.
Kaardilugeja ja katkestajad meeldivad eriti.
Ainsaks suureks miinuseks ongi see, et väge katseid.
Ja netplay ka täiesti toimib.
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Kle muljed isegi väga head.
Kaardilugeja ja katkestajad meeldivad eriti.
Ainsaks suureks miinuseks ongi see, et väge katseid.
Ja netplay ka täiesti toimib.
Olen sinuga täitsa nõus aga loodame, et järgmine aasta see viga parandatakse