2006. aasta tiimide koosseisud

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Vasta
Erki
Kiddo soon 5000!
Reactions: 0

Postitus Postitas Erki »

Märtin saab niikuinii järgmise aasta palga Peugeot'lt niiet Ford ei pea midagi maksma.
gaas on endiselt laiffi
Olts
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Olts »

Erki kirjutas:Märtin saab niikuinii järgmise aasta palga Peugeot'lt niiet Ford ei pea midagi maksma.
Kui mina nii väidaks, siis oleks ma juba LHVs tööl.
rattaga on kah hea sõita
margu206
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas margu206 »

no kuulge kuida te saate Märtinit võrrelda Hirvoneni või mis iganes Garde.....jne. Mitu võitu nemad saanud on - mitte ühtegi. Praegu on neli meest Loeb, Grönholm, Solberg ja Märtin ühes grupis e. absoluutne tipp ja teised tulevad alles väga kaugelt. Ei saa Wilsonist ka aru, teeb Märtinit maha pannes kõik kandidaadid ühte patta. Kui meenutada Wilsoni sõnu, tahab ta 2006 a. MM tiitlit kindlalt kotti panna, mis mõtet siis jebida ega Hirvoneniga seda mm tule ega ka gardega, ammugi mitte krestaga mis iganes. Ei ole Märtinil kerge, kui tõesti peaks juhtuma, et saavutab MM tiitli on see väärt küll rohkem kui Loebi senised tiitlid. Loebile ju tehakse ette - taha kõik ära.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Pelgan, et siit tuleb ikka Mitsu laks ära...
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Krusa kirjutas:Pelgan, et siit tuleb ikka Mitsu laks ära...
Mina küll seda ei pelga. Mitsu, siis mitsu. Mulle sobib! :D
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Pelgan,et lõppkokkuvõttes saab Timo Jouhki liputatav rahapakk otsustavaks.Tahaks näha,mida ütlevad siis siinse foorumi Hirvose-kummardajad,kui Ford:Grönn+Hirvonen ja mitte MM?!?
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus »

Mrali, minul ei oleks selle vastu ausalt midagi. Enne kui mind poriga loopima hakatakse märgin ära, et Markko on tõepoolest parem kui Hirvonen, vähemalt tänasel päeval, aga rallis ei ole ainult sõiduoskused olulised kahjuks.
Wilsoni firmale M-sport annab Ford eelarve, millega tuleb auto ehitada, leida piloodid ja osaleda MM-sarjas. Selge on see, et ta tegutseb piiratud ressursside tingimustes, kuna Fordi rahad ei ole lõpmatud. On ju avalik saladus, et Grönholm endale suurema osa palgarahast küsib ja nii peab teine sõitja leppima olukorraga, kus ta saab esisõitjast märgatavalt väiksemat palka, kui just imet ei sünni. Sellise stsenaariumi korral pean ma võimalikuks, et Markko ise loobub Fordi teisest kohast liiga väikese teenistuse tõttu ja selles ei saa küll ainult Wilsonit süüdistada.
Viimati muutis Jaanus, 04 Nov 2005, 14:49, muudetud 1 kord kokku.
Kristo
---
---
Kontakt:

Postitus Postitas Kristo »

Ma usun, et hetkel on seis selline, et rahapakiga jääks Fordi Gardemeister. Kui Hirvonen Fordi saab, siis tänu oma nooruslikule uljusele, mis ühendatud väga kaine mõistuse ja toore kiirusega, mida sel aastal korduvalt näha oli. Või midagi sellist. Lõppude lõpuks on see puhtalt Wilsoni otsustada.
Aga... Ma olen enam kui kindel, et Markko Märtin sõidab tuleval hooajal just selles meeskonnas, mis tundub temale parima valikuna.
studiose
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas studiose »

Kristo kirjutas: Aga... Ma olen enam kui kindel, et Markko Märtin sõidab tuleval hooajal just selles meeskonnas, mis tundub temale parima valikuna.
Fordi tuleb minna. :evil:
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Kristo kirjutas:Ma usun, et hetkel on seis selline, et rahapakiga jääks Fordi Gardemeister. Kui Hirvonen Fordi saab, siis tänu oma nooruslikule uljusele, mis ühendatud väga kaine mõistuse ja toore kiirusega, mida sel aastal korduvalt näha oli. Või midagi sellist. Lõppude lõpuks on see puhtalt Wilsoni otsustada.
Aga... Ma olen enam kui kindel, et Markko Märtin sõidab tuleval hooajal just selles meeskonnas, mis tundub temale parima valikuna.
Kristo, väga hästi öeldud, et "Markko Märtin sõidab tuleval hooajal just selles meeskonnas, mis tundub temale parima valikuna"
Rasmus
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Rasmus »

Krusa kirjutas:
Kristo kirjutas:Ma usun, et hetkel on seis selline, et rahapakiga jääks Fordi Gardemeister. Kui Hirvonen Fordi saab, siis tänu oma nooruslikule uljusele, mis ühendatud väga kaine mõistuse ja toore kiirusega, mida sel aastal korduvalt näha oli. Või midagi sellist. Lõppude lõpuks on see puhtalt Wilsoni otsustada.
Kristo, väga hästi öeldud, et "Markko Märtin sõidab tuleval hooajal just selles meeskonnas, mis tundub temale parima valikuna"
Ning tegelikult polegi siin rohkem midagi kudrutada.
Säästke oma närve ning teadke, et otsus mille Markko vastu võtab parim võimalik.
Kannatage veidi, küll varsti hakkab juhtuma. Mul on piisavalt põhjust öelda, et järgmine aasta saab olema huvitav nii MMil kui kodus Eestis.
studiose
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas studiose »

Rasmus kirjutas: Ning tegelikult polegi siin rohkem midagi kudrutada.
Säästke oma närve ning teadke, et otsus mille Markko vastu võtab parim võimalik.
Kannatage veidi, küll varsti hakkab juhtuma. Mul on piisavalt põhjust öelda, et järgmine aasta saab olema huvitav nii MMil kui kodus Eestis.
Aga tuleb vist ikka närve kulutada, kui ainult Markko ja Rasmus teavad ja kellegi teisele ei ütle. :twisted:
Rasmus
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Rasmus »

Rasmus ei tea, mis tiimis kodanik Märtin järgmine aasta sõidab, aga ta teab, et tema teadmine ei mõjuta lõpptulemust mitte põrmugi :lol:
Mõelge nüüd, kui huvitav oleks elu kui kõikidele küsimustele oleksid vastused teada?
Karmen
---
---

Postitus Postitas Karmen »

Täna tuli ametlik kinnitus ka, et Loeb sõidab Kronose eratiimis 2006. Üks meeskonnakaaslastest on Pons.

Edu siis :)
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Et kuda siis Kronos? Oli ju juttu ORECAst. :|
gaas on endiselt laiffi
Karmen
---
---

Postitus Postitas Karmen »

Oreca ja PH Sport pakuvad kah rendiks Xsarasid, aga Loeb on Kronoses...
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus »

Kuuldavasti tahab Kronos registreerida ennast Citroeni ametliku tehase meeskonnana ja võtta endale kohustus osaleda kõigil etappidel 2 autoga.Xavier Pons'i sponsorid on nõus rentima auto 10-13 etapiks, siis on peaaegu kaheliikmeline tiim nagunii koos juba ja Kronose meeskonnapealiku sõnul on võimalik ka kolmanda auto välja rentimine.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

2006. ja 2007. aastatel on JWRC rehvitarnijaks BFGoodrich(Michelin).
gaas on endiselt laiffi
Märtinfänn

Postitus Postitas Märtinfänn »

[quote="Erki"]2006. ja 2007. aastatel on JWRC rehvitarnijaks BFGoodrich(Michelin).[/quote]
Aga võiks ka vahusüsteemi lubada.
neophyte
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas neophyte »

Ma lugesin autolehest et 2007 aastal hakkabki wrc toimuma sügisest kevadeni ja seal oli kohe päris kindlalt asi ära öeldud,kas see ongi siis nii?
Markko where are you?
Vasta