WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Burns kirjutas:Küsimus teadjamatele meestele:
Uues mängus on seadistustes selline varjant nagu "DIFFERNTIAL MAP" ja võimalikud varjandid mida saab valida on- LOOSE, TIGHT, LOOSE THROTTLE, LOOSE BRAKE, LEFT-FOOT BRAKING, DEFAULT.

Äkki keegi oskab selle lahti seletada????
Seal spikkrit siis pole nagu WRC4-s ?
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

Strike kirjutas:Kui kellegil veel enne homset tekib huvi seda mängu osta siis andke teada. Siis saan kõik ühe korraga ära tuua homme. Hetkel siis 3 mängu kirjas.
ülekanne tehtud :headbang:
Burns
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

Krusa kirjutas:
Uues mängus on seadistustes selline varjant nagu "DIFFERNTIAL MAP" ja võimalikud varjandid mida saab valida on- LOOSE, TIGHT, LOOSE THROTTLE, LOOSE BRAKE, LEFT-FOOT BRAKING, DEFAULT.

Spikkert???????
Diagnoos- Rallisõltlane
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Burns kirjutas:
Krusa kirjutas:

Spikkert???????
Ta mõtleb kirja mis seletab mis see on. Ma pakun huupi ja ütlen, et see on seotud sõidustiiliga ja selle järgi parandab legendi. Ei usu et see õige on.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Burns

Üritasin siis täna sinna Rally Crossi varjanti süveneda. Tegelikult on päris lahe asi. Esimesed kolm saavad medali ja puha ja see on hea et on iga maa kohta üks rada. Ning eraldi kategooriad on nii meeskonna autodele ja eratiimid. Jube pusimine on ainult teistega kuna ega nad sind rajal näha ei taha ja teevad kõik selleks, et sind välja nügida. Hästi kohe meeldis Mehhiko varjant, asfald ja kruus segamini ja lahedad mahapöörded oli.
Diagnoos- Rallisõltlane
Burns

Üks väga hea uuendus on ka käigukasti poole pealt. Käigukast on semi-automatic. See tähendab seda, et vahetus toimub automaatselt aga saad ka samal ajal ise vahetada. Näiteks kui pöörded on neljandaga madalad ja tunned et auto ei jõua mäest üles vedada aga ise käiku ei vaheta alla poole siis saad seda ise teha. :lol: :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

Strike kirjutas:Jussis kas pole ümber mõelnud mängu soetamise peale?
Saaksime koos muljetada siis varsti siin foorumis.
Mäletan, et sul oli see juba poes korvis ja panid tagasi. Kas oled ümber mõelnud? Tom kuidas sinuga lood?
Enda poolt siis pakun hetkel veic odavamat hinda kui poes WRC5 soetamiseks ja siis ootan ka teie poolseid ideid järgmise hooaja korraldamise suhtes.
Ise veel pakuks sellise variandi välja, et reeglites muudaks järgmisel hooajal selle, et igaüks saadaks kohe koos aegadega ka scriini nagu seda juba osad hetkel teevad.
olen küll, sest ega see kihutamise janu kusagile kadunud ei ole, seetõttu ma ostan selle mängu ikka ka siis aga mis puudutab screene siis olen ka nõus aga ise ma veel neid saata ei saa kuna pole digikat. Kuid selle vahva riista soetan endale varsti siis saadan koos aegadega ka pildid, kuid jah praegu on see kahjuks võimatu.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

jussis kirjutas:olen küll, sest ega see kihutamise janu kusagile kadunud ei ole, seetõttu ma ostan selle mängu ikka ka siis aga mis puudutab screene siis olen ka nõus aga ise ma veel neid saata ei saa kuna pole digikat. Kuid selle vahva riista soetan endale varsti siis saadan koos aegadega ka pildid, kuid jah praegu on see kahjuks võimatu.
Kas ostad mängu poest või soovid ka saada selle veic odavamalt kui seal müügil? Ise lähen täna u 1-2 ajal mängu ostma. Hetkel siis lähen toon mängu neljale mängijale. Kui kellegil veel soovi siis täna kella 12ni võib mulle priva peale või siis siia kirjutada. Siis räägin edasi kuidas toimida jne..
Näit Erryle saadan mängu cargoga.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:Üks väga hea uuendus on ka käigukasti poole pealt. Käigukast on semi-automatic. See tähendab seda, et vahetus toimub automaatselt aga saad ka samal ajal ise vahetada. Näiteks kui pöörded on neljandaga madalad ja tunned et auto ei jõua mäest üles vedada aga ise käiku ei vaheta alla poole siis saad seda ise teha. :lol: :lol: :lol:
CMR4 oli ka see valik olemas ja igati teretulnud :)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Strike kirjutas:
jussis kirjutas:olen küll, sest ega see kihutamise janu kusagile kadunud ei ole, seetõttu ma ostan selle mängu ikka ka siis aga mis puudutab screene siis olen ka nõus aga ise ma veel neid saata ei saa kuna pole digikat. Kuid selle vahva riista soetan endale varsti siis saadan koos aegadega ka pildid, kuid jah praegu on see kahjuks võimatu.
Kas ostad mängu poest või soovid ka saada selle veic odavamalt kui seal müügil? Ise lähen täna u 1-2 ajal mängu ostma. Hetkel siis lähen toon mängu neljale mängijale. Kui kellegil veel soovi siis täna kella 12ni võib mulle priva peale või siis siia kirjutada. Siis räägin edasi kuidas toimida jne..
Näit Erryle saadan mängu cargoga.
täna saame uue Evo kätte ja lähen Kait-i juurde lammutama :partyman:
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Järgmiseks hooajaks siis mängud täna õhtuks olemas : Burns, Krusa, Erry (ei tea kui kiirelt toimetatakse),Heix, Strike, Sparco ja varsti ka Kambul nagu ma aru saan. Seega seitse meest saavad juba harjutada järgmiseks hooajaks.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Väga lahe :)
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Meil Fulberiga õnnestub see mäng kolmapäeval kätte saada. Eks siis paistab mis ta endast kujutab.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kui mängu kätte saan regan end netplay tarbeks, siis saan muljetada sel teemal.
Burns

Küsimus Krusale- kas onlines mängimiseks ei pea mul arvutit olema, vaid piisab neti ühendusest. Sorry, kui tuli selline loll küsimus.

NB! Ja äkki keegi oskab mulle sellele seadistuse küsimusele ka vastust anda, mis ma eespool küsisin. Sellist spikkrit ta seal küll ette ei anna, nagu WRC 4-s.
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:Küsimus Krusale- kas onlines mängimiseks ei pea mul arvutit olema, vaid piisab neti ühendusest. Sorry, kui tuli selline loll küsimus.

NB! Ja äkki keegi oskab mulle sellele seadistuse küsimusele ka vastust anda, mis ma eespool küsisin. Sellist spikkrit ta seal küll ette ei anna, nagu WRC 4-s.
sul on vaja jah ainlt netti :) võrgujuhe pleikarile sappa ja minek...
mis PS sul on õhuke ?
abi vaja siis võin juhendada... see meil juba käpas :wink:
Burns

Krusa kirjutas:
Burns kirjutas:Küsimus Krusale- kas onlines mängimiseks ei pea mul arvutit olema, vaid piisab neti ühendusest. Sorry, kui tuli selline loll küsimus.

sul on vaja jah ainlt netti :) võrgujuhe pleikarile sappa ja minek...
mis PS sul on õhuke ?
abi vaja siis võin juhendada... see meil juba käpas :wink:
Mul see vana kast (aga samas pidi lollikindlam olema). Nett on mul täitsa sees aga nüüd vaja ainult siis veel neti adapter osta. Aga siis ma pean vist kuhugi mingi asja veel saatma, et koodi saada. Ja sellega pidi ka aega minema. Kui ma muidugi olen asjast õieti aru saanud.????
Diagnoos- Rallisõltlane
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Ostad adapteri jah. Sellega saad kaasa võrgu konf.plaadi millega seadistad ühenduse ära.
Registreerima pead ka muidu ei saa netis pelada peale 45 päeva. PIN saadetakse sulle 30 päeva jooksul ja peale seada regad juba lõplikult.
Burns

Heix kirjutas:Ostad adapteri jah. Sellega saad kaasa võrgu konf.plaadi millega seadistad ühenduse ära.
Registreerima pead ka muidu ei saa netis pelada peale 45 päeva. PIN saadetakse sulle 30 päeva jooksul ja peale seada regad juba lõplikult.
Tähendab kui ma selle plaadiga ära seadistan siis ma saan kohe mängida ja pärast 45 päevapean ennast ära registreerima et ma edasi saaks mängida.
Diagnoos- Rallisõltlane
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

plaat on võrgu seadistuseks. Aga ära regama pead kindlasti sest ta küsib handlename ja passwordi et netplaysse saada. Selleks ka regamine vajalik. peale neid toiminguid on 45 päeva aega, et PIN iga lõplik reg. lõpule viia.
Loodan et said aru :)
Vasta