Saatsin sulle privaatsõnumi.Heix kirjutas:Jäta Krusa kätte jah. Anna a/a nr ja kannan kohe ära.Strike kirjutas:Lähen reedel ostma.
Hetkel siis kui Heix ka soovib lähen ostan 3 mängu. Endale, Kusale, Heixile. Krusa kandis mulle eile raha üle, kas teed ka nii? Ja siis äkki jätan sinu mängu Krusa kätte saad tema käest kätte?
WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Anna andeks. Ära rohkem riidle.Strike kirjutas:WRC4 ju oli ka see. Ma tulin WRC4 meistriks juba 3 etappi enne lõppu ja siis sõidab auto hooldusese, astub sõitja välja. lehvitab ja siis tiimiboss tuleb õnnitlema.Burns kirjutas:Meistrikate kohapealt on see uus, et ma suutsin enne viimast etappi juba meistriks tulla ja siis ta kohe õnnitleb sind ja teeninduses mingi tüüp kargab ka ligi ja õnnitleb. Nii et Autraaliasse sain ma juba meistrina minna.

Diagnoos- Rallisõltlane
See polnud üldse riidelemisena mõeldud. Pigem ikka meeldetuletusena. Sina juba mängid uut WRC5 ja vana WRC4 meelest läind. Me ju alles vana peal ja sellepärast paremini meelesBurns kirjutas:Anna andeks. Ära rohkem riidle.Strike kirjutas:WRC4 ju oli ka see. Ma tulin WRC4 meistriks juba 3 etappi enne lõppu ja siis sõidab auto hooldusese, astub sõitja välja, lehvitab ja siis tiimiboss tuleb õnnitlema.Burns kirjutas:Meistrikate kohapealt on see uus, et ma suutsin enne viimast etappi juba meistriks tulla ja siis ta kohe õnnitleb sind ja teeninduses mingi tüüp kargab ka ligi ja õnnitleb. Nii et Autraaliasse sain ma juba meistrina minna.![]()

Ja nagu Krusa juba küsis, millal me sind võrgus kohata võime?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
olen ka huvitatud ja priva mulle kaStrike kirjutas:Saatsin sulle privaatsõnumi.Heix kirjutas:Jäta Krusa kätte jah. Anna a/a nr ja kannan kohe ära.Strike kirjutas:Lähen reedel ostma.
Hetkel siis kui Heix ka soovib lähen ostan 3 mängu. Endale, Kusale, Heixile. Krusa kandis mulle eile raha üle, kas teed ka nii? Ja siis äkki jätan sinu mängu Krusa kätte saad tema käest kätte?
Niih nüüd siis juba 4 mängu mul homme vaja ära tuua ja toimetada kohale. Krusa, Erry, Heix ja mina.
Kui keegi veel soovib siis andke tänase või homse jooksul teada. Homme lõuna ajal lähen neid ostma.
Kui keegi veel soovib siis andke tänase või homse jooksul teada. Homme lõuna ajal lähen neid ostma.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Kahju, et pole saanud Soomes testida. Meil sind hädasti vaja. Püüa veidi jah keskenduda WRC4le ja WRC5te võid sõita järgmisel nädalalBurns kirjutas:Seda ma ei oskagi öelda, millal mind netis kihutamas näeb. oli elukoha vahetus ja arvutit mul seal ei ole. Aga elame näeme.
Pean ennast praegu kokkuvõtma ja JWRC Soome ralliks harjutama, kuna praegu ei ole ma veel kilomeetritki läbinud.

Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Eks see ole Fordi plaan "kulude kokkuhoid" ja jätkamine vähemalt 2008 aastanijussis kirjutas:Fordi tiimis on midagi lahti mind ka pole lastud soome trenni veel, ju bossid on meis nii kindlad![]()
![]()
, tegelt ma pean hakkama vaeva nägema sest ma esinen nii halvasti viimastel rallidel, ei tea millest see tuleb.

Jussis kas pole ümber mõelnud mängu soetamise peale?
Saaksime koos muljetada siis varsti siin foorumis.
Mäletan, et sul oli see juba poes korvis ja panid tagasi. Kas oled ümber mõelnud? Tom kuidas sinuga lood?
Eile arutasime Sparcoga asja ja nüüd leppisime kokku, et teeme siis järgmise hooaja WRC4+5 ja katsed liidame seega 9 katselised rallid. Üldaeg peaks siis tulema kuskil sinna 30 min kanti.
Kuidas hetkel tundub sõbrad (konkurendid kas teeme edasi hooaega peale JWRC lõppu ?
Enda poolt siis pakun hetkel veic odavamat hinda kui poes WRC5 soetamiseks ja siis ootan ka teie poolseid ideid järgmise hooaja korraldamise suhtes.
Ise veel pakuks sellise variandi välja, et reeglites muudaks järgmisel hooajal selle, et igaüks saadaks kohe koos aegadega ka scriini nagu seda juba osad hetkel teevad.
Saaksime koos muljetada siis varsti siin foorumis.
Mäletan, et sul oli see juba poes korvis ja panid tagasi. Kas oled ümber mõelnud? Tom kuidas sinuga lood?
Eile arutasime Sparcoga asja ja nüüd leppisime kokku, et teeme siis järgmise hooaja WRC4+5 ja katsed liidame seega 9 katselised rallid. Üldaeg peaks siis tulema kuskil sinna 30 min kanti.
Kuidas hetkel tundub sõbrad (konkurendid kas teeme edasi hooaega peale JWRC lõppu ?
Enda poolt siis pakun hetkel veic odavamat hinda kui poes WRC5 soetamiseks ja siis ootan ka teie poolseid ideid järgmise hooaja korraldamise suhtes.
Ise veel pakuks sellise variandi välja, et reeglites muudaks järgmisel hooajal selle, et igaüks saadaks kohe koos aegadega ka scriini nagu seda juba osad hetkel teevad.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Burns, selleks pole ju arvutit vaja. Ainlt ühendustBurns kirjutas:Seda ma ei oskagi öelda, millal mind netis kihutamas näeb. oli elukoha vahetus ja arvutit mul seal ei ole. Aga elame näeme.
Pean ennast praegu kokkuvõtma ja JWRC Soome ralliks harjutama, kuna praegu ei ole ma veel kilomeetritki läbinud.

-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Ise loodan WRC:Evolved saada lähiajal-kõik oleneb kui kiiresti need belglased liigutavad lubati et tuleb 2 nov-18nov selles ajavahemikus. Oleks pidanud tellima või Eestist autoga tooma aga mis teha. Täielikult reegli muudatuste ja uue hooaja poolt! GO RFC!Strike kirjutas: Tom kuidas sinuga lood?