Vot kuna ma toon lihtsalt teistest foorumitest uudiseid siia siis ma seda ei oska öelda. Eks ise peab proovima ja nägema.Burns kirjutas:Siit loeb välja, et kolm katset ikka ma kohta pluss siis extra katsed-äkki oskad öelda mida see tähendab???Tom kirjutas:Katsete arv:
So: 48 stages in the season, 16 looped stages, plus various extras = 89 stages.
Kommentaar demo proovinu poolt:
WOW!! If the demo is anything to go by the game will be excellent. The sense of speed and notes are fabulous as are the little extra effects such as the crashed cars and slow viechles as well as the marshalls slowing you down. Also the graphics are mint.
WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Eile sain just sms oma meeskonna kaaslase Mixa käest kellega ka sellele aastal sõidame MM-il ühes meeskonnas (Citroen) ja ta ütles, et see mäng polegi nii hull kui seda kõik arvavad. Loodame siis, et see tõesti on nii.Krusa kirjutas:Igaljuhul ootame ära Strike-i hinnangu. Õnneks on tema see kes meie eest "tanki" paneb2näd veel kannatust.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Tere olen see õnnelik kes soetas endale demo plaadi. Sain eile mängida kusagil 30 mintsa ja mulje on ....... tegelikult MASENDAV!!! Sõitsin inglismaad ja esimesel km oli tunne nagu sõidaks cmr 5 juhitavus oli nagu sõidaks wrc4 märga kruusa, mitte mingit pidamist ja auto lappas teel nagu ise tahtis. Kui keerasin kinni JUHI ABID (pidurdus , steering, ja püsivuse kontroll) siis ei olnud võimalik üldse sõita. Loobusin lõpuks ainult pidurduse abist siis tegi auto enamvühem seda mida soovisid. Unustada tuleb et sa keerad autot pidurid põhjas, muidugi on kümmneid võimalusi auto seadistamiseks( mis on ikka natukene nagu edasiminek) kuid ma arvan et selle õige leidmiseks kulub aega.
EI oskagi nagu midagi lisada kui kedagi huvitab võib küsida midagi konkreetset selle mängu kohta aga mina olen isiklikult väga petunud.
PS tegu on demoga ja on äkki lootust et originaal on parem.
EI oskagi nagu midagi lisada kui kedagi huvitab võib küsida midagi konkreetset selle mängu kohta aga mina olen isiklikult väga petunud.
PS tegu on demoga ja on äkki lootust et originaal on parem.
mul on demo ja seal on võimalik sõita ainult saksa ja inglise ja on ainult 3 katset per riik ja see on kindel et full versioonis on ka ainult 3 katset maa kohta.Krusa kirjutas:Kõik huvitab, räägi mis rajad, kaardilugeja, kas tõesti kokku 3katset per ralli, graafika`?
Kaardilugeja on parem aga valetab ikka kuid samas on võimalik seada nii et ta ütleb kurve kas 3 tk ette või standard või hoopis very late, komenteerib sinu splite, ähib ja ohib kui matsu paned, mõnitab ja sõimab ja käseb pidurdada ja hoiatab kui kohtunik on teel või aeglasem auto ees.
Graafika ... on parem aga mitte oluliselt, küll on võimalik seada vaate nurka sest standard nurga alt sõites on kurvi nool ja tähis nii suur lärakas et järgmist kurvi ei ole võimalik näha.
Palke kukub kogu aeg ette ja kive langeb... ühesõnaga on tehtud selline tore auto matka mäng kus pead slaalomit sõitma puude vahel ja auto läheb katki nt hüppest tulles aga mitte vastu kivi sõites.
ON veel mingi idiootlik kiiruse effekt mis teeb 145km/h pildi uduseks aga õnneks annab selle kinni keerata.
loodan et said mingigi info kätte mida tahtsid.
Aga kordan mul on demo ja seal ei pruugi olla kõik 100% vinksis vonksis, kuid samas ma ei usu et olulisi parandusi on suudetud teha... igaljuhul kurb
Pole ka rohkem kuulnud, kui rallyforum.com foorumist lugenud. kahtlen ise sügavalt kas selle ostan. Õnneks tunnen maaletoojat. Ehk saan kaubale, et proovin paar päeva ja siis kui meeldib ostan, kui ei siis ei osta.Krusa kirjutas:Strike, sa osaled MMil oled miskit kuulnud ?
Saab näha. Varsti peaks siis mäng kohal olema. Hetkel küll on selline tunne, et järgmise hooaja WRC RFC korraldame ikka WRC4 mänguga.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P