ants kints kirjutas:Ah olge rahulikud, nagunii võidan hoopis mina
Kusjuures Ants Kints, ma olen seda ralli algusest peale kahtlustanud, sellepärast ma ei viitsigi esimese koha pärast võidelda, vaid keskendun teise kolmanda koha heitluse peale
Türgi testide tulemuste põhjal julgen endale pakkuda suht keskpärast tulemust, ehk et kui tuleb mõni punkt, on hea.... aga eile viskasin korra pilgu peale ka Argentiina katsetele raju, väga raju, no ei ole seal võimalik kiiresti sõita ja tervelt katse lõppu jõuda.
ants kints kirjutas:Türgi testide tulemuste põhjal julgen endale pakkuda suht keskpärast tulemust, ehk et kui tuleb mõni punkt, on hea.... aga eile viskasin korra pilgu peale ka Argentiina katsetele raju, väga raju, no ei ole seal võimalik kiiresti sõita ja tervelt katse lõppu jõuda.
Pole midagi, küll me ka seal korraliku seadistuse leiame.
Nii, neljas katse ka siis seljataga ja tulemusega väga rahul. Suutsin jälle paar sekundit ära näpistada. Eks paistab mis homne väga pikk katse toob aga loodan kõike paremat.
Nagu näha, on ford teinud täiesti identsed autod ja valitud on ka võrdsed sõitjad. Peale nelja katset istutakse ühes sekundis.
Kuna auto hakkab võrreldes teistega arengus aeguma, siis aeg näitab kuidas puhta sõidumeisterlikkusega teistele vastu saab.
Njah eks tulemused näita kellel on olnud aega testida aga jah Türgis tulemused aina paranevad nii et koht peaks tulema vägagi hea. Kreeka kohta peaks hoidma kuuendat kohta loodetavasti
just. Minul paraku ei olnud aega ja viitsimist nii palju testida, seepärast testisingi ainult pikemaid katseid, kus on võimalust rohkem võita .
Arvan, et Türgis tuleb sama taktika.
Pezo juhtkond käskis mul kindlalt lõpuni sõita ja kui võimalik siis ka mõni punkt tuua Kuna trenni sai vähe tehtud ja paljud sõitjad ei sõida siis peab sellega ka rahul olema.Anname aga minna palju pole enam lõpuni
Kolin kirjutas:Järmisel etappil oleme kõik kolmekesi jälle platsis ja näljasemad kui kunagi varem. Praegu käib kõva testimine.
Jõudu teile selleks. Vahel tuleb väike paus pigem kasuks kui kahjuks. Ma praegu proovin poisiga türgit sõita. No on ikka rõve etapp. Vähemalt praegu ei suju absoluutselt. Aga ma veel harjutan ja katsun teile väärilise lahingu anda.
Ega PEUGEOTi mehed sinna nalja ka tegema ei lähe"Meil ju uus team;iboss ja tema juba nalja ei mõista mida edasi seda paremini hakkab tunnetus kätte tulema.Loodan see hooaeg ühe võidu saavutada siis on ok. NB ärge ostke endale rooli.Mul vedeleb rool kapis"investeering kappi 2000 EEKi" ja muud ei midagi.F1 on muidugi rooliga hea lasta.Kui keegi tahab rooli siis võtku ühendust,saab odavalt ja garantii ka