WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Seda ma kirjutasingi, et siis ju võiks võitjale anda trahvisekundeid järgmiseks ralliks, et saaksid ka teised võita. Hetkel võiks, aga hoopis süsteemi maha rahustada ja jätkame nagunii Mehhikos nii nagu hetkel reeglites kirjas on.Erki kirjutas:Samas, siia aegu panna oleks reaalsem ju. Päris WRC-s ju ka hiljem startijad võidavad.
Ja Erki kas päris WRC tegant startijad sõidavad siis terve ralli kiiremini ? Sul ikka ka head ideed

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Aga see oleneb rallist ju? Asfaldirallidel seda eelist pole näiteks ju.Strike kirjutas:Seda ma kirjutasingi, et siis ju võiks võitjale anda trahvisekundeid järgmiseks ralliks, et saaksid ka teised võita. Hetkel võiks, aga hoopis süsteemi maha rahustada ja jätkame nagunii Mehhikos nii nagu hetkel reeglites kirjas on.Erki kirjutas:Samas, siia aegu panna oleks reaalsem ju. Päris WRC-s ju ka hiljem startijad võidavad.
Ja Erki kas päris WRC tegant startijad sõidavad siis terve ralli kiiremini ? Sul ikka ka head ideed
Nju a see ju ei kesta terve ralli. Teisel päeval ju pööratud järjestus ja need kes kaotasid esimesel päeval sõidavad häid aegu ja vastupidi.tommi kirjutas:Aga see oleneb rallist ju? Asfaldirallidel seda eelist pole näiteks ju.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mina oleksin küll tulija, nii et anna teada millal soovid võidu sõita, olen kohe kohal.kambu kirjutas:Ma pidasin rohkem silmas paari-kolmekesi,kes siin tln.elavad näiteks minu juures või siis kellegi teise poolStrike kirjutas:Nagu Aix ütles oleme sedaarutanud jah kunagi isegi. Suht keeruline kõik tüübid kokku saada ja kus seda kõike korraldada. Mõte on hea ja oleks seff lasta vastastiku, kuid teostus veic raske.

Eelmine mäng jäigi siis kadunuks?ants kints kirjutas:No nii, olen ka suurest linnast tagasi, uus mäng alles kilepakendis taskus. Tõmban natuke tööpäevast hinge ja siis rebin pakendi lahti. Mitu päeva testimist on vahele jäänud, aga annan endast parima.... Wilson igatahes luges sõnad peale, et kui veel ühe FOCUS WRC lasen ära pätsata, teeb mulle tuupi

See küll paha uudis. Vaata, et seekord siis lapsed seda kuhugi ära ei peida.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
laupäeva õhtul oleks normaalne,naine kodust läindBurns kirjutas:Mina oleksin küll tulija, nii et anna teada millal soovid võidu sõita, olen kohe kohal.kambu kirjutas:Ma pidasin rohkem silmas paari-kolmekesi,kes siin tln.elavad näiteks minu juures või siis kellegi teise poolStrike kirjutas:Nagu Aix ütles oleme sedaarutanud jah kunagi isegi. Suht keeruline kõik tüübid kokku saada ja kus seda kõike korraldada. Mõte on hea ja oleks seff lasta vastastiku, kuid teostus veic raske.![]()
![]()
![]()

-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
No nii, ajasin siis vanadele plaatidele hoo sisse aga võta näpust, kõik tasemed pole lahti, nii et ei saa kõiki katseid sõita.... või on kellegil miski lihtne salanipp, kuda expert tase lahti muukida ???Strike kirjutas:Mõtlesime siin Aixiga väikse nö. fun projekti.![]()
Kellel huvi ja võimalused võiks ka kaasa sõita.
Nimelt mõtlesime Aixiga, et kui Rootsi ralli sõidetud ja tulemas esimene kruusa ralli Mehhikos siis, et saada veidike kruusa tunnetust võiks sõita ühe Soome ralli, aga mitte tavalise Soome ralli.
Nimelt 3 päevase. 1.päev WRC II, 2.päev WRC3 ja 3.päev WRC4.
Seega kokku siis 24 kiiruskatset ja seda ilma harjutamata nö. kohe sõita siis on see kõige naljakam, sest juhitavus on ika totaalselt erinev igas mängus ja kuidas see auto seal teel ei taha seista algul on suht koomiline.
Kui kellegil veel huvi selline "ebatavaline" ralli kaasa sõita siis võib seda teha peale Rootsi ralli lõppu.
Seniks edu kõigile lume testidel.
WRC II kood oli vaja kirjutada EVOS ja kõik autod katsed lahti, WRC3 on vaja Wales sõita Extreme autoga 3 hulka ja seal kõik katsed ja autod siis lahti.ants kints kirjutas:No nii, ajasin siis vanadele plaatidele hoo sisse aga võta näpust, kõik tasemed pole lahti, nii et ei saa kõiki katseid sõita.... või on kellegil miski lihtne salanipp, kuda expert tase lahti muukida ???
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- V järgu kommentaator
WRC3 saab veel niimoodi,et põhimenüüs lähed quik race peale ja vajutad 13 korda stardi nuppu.Strike kirjutas:WRC II kood oli vaja kirjutada EVOS ja kõik autod katsed lahti, WRC3 on vaja Wales sõita Extreme autoga 3 hulka ja seal kõik katsed ja autod siis lahti.ants kints kirjutas:No nii, ajasin siis vanadele plaatidele hoo sisse aga võta näpust, kõik tasemed pole lahti, nii et ei saa kõiki katseid sõita.... või on kellegil miski lihtne salanipp, kuda expert tase lahti muukida ???