WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Erki
Kiddo soon 5000!
Reactions: 0

Postitus Postitas Erki »

Samas, siia aegu panna oleks reaalsem ju. Päris WRC-s ju ka hiljem startijad võidavad. :)
gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Erki kirjutas:Samas, siia aegu panna oleks reaalsem ju. Päris WRC-s ju ka hiljem startijad võidavad. :)
Seda ma kirjutasingi, et siis ju võiks võitjale anda trahvisekundeid järgmiseks ralliks, et saaksid ka teised võita. Hetkel võiks, aga hoopis süsteemi maha rahustada ja jätkame nagunii Mehhikos nii nagu hetkel reeglites kirjas on.
Ja Erki kas päris WRC tegant startijad sõidavad siis terve ralli kiiremini ? Sul ikka ka head ideed :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
tommi
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas tommi »

Strike kirjutas:
Erki kirjutas:Samas, siia aegu panna oleks reaalsem ju. Päris WRC-s ju ka hiljem startijad võidavad. :)
Seda ma kirjutasingi, et siis ju võiks võitjale anda trahvisekundeid järgmiseks ralliks, et saaksid ka teised võita. Hetkel võiks, aga hoopis süsteemi maha rahustada ja jätkame nagunii Mehhikos nii nagu hetkel reeglites kirjas on.
Ja Erki kas päris WRC tegant startijad sõidavad siis terve ralli kiiremini ? Sul ikka ka head ideed :)
Aga see oleneb rallist ju? Asfaldirallidel seda eelist pole näiteks ju.
Strike
Moderaator
Moderaator

tommi kirjutas:Aga see oleneb rallist ju? Asfaldirallidel seda eelist pole näiteks ju.
Nju a see ju ei kesta terve ralli. Teisel päeval ju pööratud järjestus ja need kes kaotasid esimesel päeval sõidavad häid aegu ja vastupidi.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Lõpetame siis hetkel selle reeglite muutuste teema ja keskendume hetkel Rootsi ralli tulemustele. :wink:

Michael Park R.I.P
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

No wrc4 rallid on nii lühikesed et see sõidetakse poole päevaga ära. :lol: Lihtsalt minupoolne väike ettepanek, võistlema ma tõenäoliselt ei asu. :)
gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator

Erki kirjutas:No wrc4 rallid on nii lühikesed et see sõidetakse poole päevaga ära. :lol: Lihtsalt minupoolne väike ettepanek, võistlema ma tõenäoliselt ei asu. :)
Tegelikult kulub selleks ainult 20-30 min :)

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas ants kints »

Erki kirjutas:No wrc4 rallid on nii lühikesed et see sõidetakse poole päevaga ära. :lol: Lihtsalt minupoolne väike ettepanek, võistlema ma tõenäoliselt ei asu. :)
Aga miks sa võistlema ei asu ???
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Lihtne vastus: mul pole mängu. :)
gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator

Loodetavasti ikka Jälgija ja Ants Kints saavad ka täna Rootsi lumelt ajad kirja.

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

No nii, olen ka suurest linnast tagasi, uus mäng alles kilepakendis taskus. Tõmban natuke tööpäevast hinge ja siis rebin pakendi lahti. Mitu päeva testimist on vahele jäänud, aga annan endast parima.... Wilson igatahes luges sõnad peale, et kui veel ühe FOCUS WRC lasen ära pätsata, teeb mulle tuupi :D
Burns
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

kambu kirjutas:
Strike kirjutas:Nagu Aix ütles oleme sedaarutanud jah kunagi isegi. Suht keeruline kõik tüübid kokku saada ja kus seda kõike korraldada. Mõte on hea ja oleks seff lasta vastastiku, kuid teostus veic raske. :roll:
Ma pidasin rohkem silmas paari-kolmekesi,kes siin tln.elavad näiteks minu juures või siis kellegi teise pool :)
Mina oleksin küll tulija, nii et anna teada millal soovid võidu sõita, olen kohe kohal. :lol: :lol: :lol: :lol:
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:No nii, olen ka suurest linnast tagasi, uus mäng alles kilepakendis taskus. Tõmban natuke tööpäevast hinge ja siis rebin pakendi lahti. Mitu päeva testimist on vahele jäänud, aga annan endast parima.... Wilson igatahes luges sõnad peale, et kui veel ühe FOCUS WRC lasen ära pätsata, teeb mulle tuupi :D
Eelmine mäng jäigi siis kadunuks? :(
See küll paha uudis. Vaata, et seekord siis lapsed seda kuhugi ära ei peida. :roll:

Michael Park R.I.P
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

Burns kirjutas:
kambu kirjutas:
Strike kirjutas:Nagu Aix ütles oleme sedaarutanud jah kunagi isegi. Suht keeruline kõik tüübid kokku saada ja kus seda kõike korraldada. Mõte on hea ja oleks seff lasta vastastiku, kuid teostus veic raske. :roll:
Ma pidasin rohkem silmas paari-kolmekesi,kes siin tln.elavad näiteks minu juures või siis kellegi teise pool :)
Mina oleksin küll tulija, nii et anna teada millal soovid võidu sõita, olen kohe kohal. :lol: :lol: :lol: :lol:
laupäeva õhtul oleks normaalne,naine kodust läind :lol: tel.5059689
Strike
Moderaator
Moderaator

kambu kirjutas:laupäeva õhtul oleks normaalne,naine kodust läind :lol: tel.5059689
Olen kahjuks ise nädalvahetusel Haapsalus koolitusel. :(

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

No aga kuhu jäävad Jälgija ajad ??? ega siin ometi katkestamise hõngu pole? :shock:
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:No aga kuhu jäävad Jälgija ajad ??? ega siin ometi katkestamise hõngu pole? :shock:
Tundub nii, et üks Citroen on Rootsis katkestanud :( Sellest küll väga kahju.

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Strike kirjutas:Mõtlesime siin Aixiga väikse nö. fun projekti. :lol:
Kellel huvi ja võimalused võiks ka kaasa sõita.
Nimelt mõtlesime Aixiga, et kui Rootsi ralli sõidetud ja tulemas esimene kruusa ralli Mehhikos siis, et saada veidike kruusa tunnetust võiks sõita ühe Soome ralli, aga mitte tavalise Soome ralli. :)
Nimelt 3 päevase. 1.päev WRC II, 2.päev WRC3 ja 3.päev WRC4.
Seega kokku siis 24 kiiruskatset ja seda ilma harjutamata nö. kohe sõita siis on see kõige naljakam, sest juhitavus on ika totaalselt erinev igas mängus ja kuidas see auto seal teel ei taha seista algul on suht koomiline. :)
Kui kellegil veel huvi selline "ebatavaline" ralli kaasa sõita siis võib seda teha peale Rootsi ralli lõppu.
Seniks edu kõigile lume testidel.
No nii, ajasin siis vanadele plaatidele hoo sisse aga võta näpust, kõik tasemed pole lahti, nii et ei saa kõiki katseid sõita.... või on kellegil miski lihtne salanipp, kuda expert tase lahti muukida ???
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:No nii, ajasin siis vanadele plaatidele hoo sisse aga võta näpust, kõik tasemed pole lahti, nii et ei saa kõiki katseid sõita.... või on kellegil miski lihtne salanipp, kuda expert tase lahti muukida ???
WRC II kood oli vaja kirjutada EVOS ja kõik autod katsed lahti, WRC3 on vaja Wales sõita Extreme autoga 3 hulka ja seal kõik katsed ja autod siis lahti.

Michael Park R.I.P
Rallipoiss
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Rallipoiss »

Strike kirjutas:
ants kints kirjutas:No nii, ajasin siis vanadele plaatidele hoo sisse aga võta näpust, kõik tasemed pole lahti, nii et ei saa kõiki katseid sõita.... või on kellegil miski lihtne salanipp, kuda expert tase lahti muukida ???
WRC II kood oli vaja kirjutada EVOS ja kõik autod katsed lahti, WRC3 on vaja Wales sõita Extreme autoga 3 hulka ja seal kõik katsed ja autod siis lahti.
WRC3 saab veel niimoodi,et põhimenüüs lähed quik race peale ja vajutad 13 korda stardi nuppu.
Vasta