WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
WRC3 meistrikad? Me sõidame hetkel WRC4 meistrikaid. WRC3 hooaja ja kõik mis seal toimus leiad ka siit arvutimängude alt.djmaddog kirjutas:kas teie WRC3 meistrikate tulemused on tolle teema all kindlas toimumise järjekorras või on need suvalises järjekorras?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
Oi oi oi see küll paha uudis. Loodan, et sa järelejäänud 3 päevaga ikka selle mängu üles leiad ja saad Rootsis omale ajad kirja.ants kints kirjutas:No nii, eile õhtul oli kas konkurentide poolt saadetud miski tont, või (ilmselt tõenäoline) mu oma lapsed käed külge pannud WRC4 mängule, igatahes pole sellest plaadist enam minu kodus jälgegi.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Täiesti üle mõistuse ajad on.Strike kirjutas:Tänase päeva jooksul siis kohe-kohe 3 sõitjat Rootsis rajal käinud ja homme alustavad rallit Burns, Kambu, Tom.
Proovisin siis eile korra manuaaliga sõita. SS2 peal kaks suurt pauku võssa ning teistkordsel raja läbimisel sõitsin oma automaadiga sõidetud põhja 5 sekundiga üle. nende aegade vastu mis teil kirjas, automaadiga ei ole mõtetki.. ma nüüd siis silm punnis proovin sõita manuaaliga, 4 päeva veel etteasteni jäänud.. uhuh
Minu ja Sparco ajad on sõidetud automaadiga!! Ei kasuta üldse manuaali. :idea:ott kirjutas:Täiesti üle mõistuse ajad on.Strike kirjutas:Tänase päeva jooksul siis kohe-kohe 3 sõitjat Rootsis rajal käinud ja homme alustavad rallit Burns, Kambu, Tom.
Proovisin siis eile korra manuaaliga sõita. SS2 peal kaks suurt pauku võssa ning teistkordsel raja läbimisel sõitsin oma automaadiga sõidetud põhja 5 sekundiga üle. nende aegade vastu mis teil kirjas, automaadiga ei ole mõtetki.. ma nüüd siis silm punnis proovin sõita manuaaliga, 4 päeva veel etteasteni jäänud.. uhuh
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
Kuda "*****"te selliseid aegu sõidateStrike kirjutas:Minu ja Sparco ajad on sõidetud automaadiga!! Ei kasuta üldse manuaali. :idea:ott kirjutas:Täiesti üle mõistuse ajad on.Strike kirjutas:Tänase päeva jooksul siis kohe-kohe 3 sõitjat Rootsis rajal käinud ja homme alustavad rallit Burns, Kambu, Tom.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mina oleksin täitsa nõus mõnikord kokku saama, elan küll Haapsalus aga autoga ei ole probleemi tullakambu kirjutas:Kuda "*****"te selliseid aegu sõidateStrike kirjutas:Minu ja Sparco ajad on sõidetud automaadiga!! Ei kasuta üldse manuaali. :idea:ott kirjutas: Täiesti üle mõistuse ajad on.
Proovisin siis eile korra manuaaliga sõita. SS2 peal kaks suurt pauku võssa ning teistkordsel raja läbimisel sõitsin oma automaadiga sõidetud põhja 5 sekundiga üle. nende aegade vastu mis teil kirjas, automaadiga ei ole mõtetki.. ma nüüd siis silm punnis proovin sõita manuaaliga, 4 päeva veel etteasteni jäänud.. uhuholen sõitnud terve katse ilma vigadeta,hoog on kõva seal kus peab ja kurvid on ka maksimaalselt võetud,mõne seki ehk pigistab veel aga siin on vahe 10netes sekkides.Täitsa huvitav oleks teiega koos trenni teha ja mõne õlle ka võibolla
asukoht mul tallinn,pääsküla
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
vatvat. mina oleks ka täitsa käpp, tahaks kohe ära näha kuidas keegi nii kiiresti sõidab.kambu kirjutas:Kuda "*****"te selliseid aegu sõidateolen sõitnud terve katse ilma vigadeta,hoog on kõva seal kus peab ja kurvid on ka maksimaalselt võetud,mõne seki ehk pigistab veel aga siin on vahe 10netes sekkides.Täitsa huvitav oleks teiega koos trenni teha ja mõne õlle ka võibolla
asukoht mul tallinn,pääsküla