WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
djmaddog
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas djmaddog »

kas teie WRC3 meistrikate tulemused on tolle teema all kindlas toimumise järjekorras või on need suvalises järjekorras?
RIP Michael Park
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Loetud päevad ja tunnid veel jäänud hooaja teise ralli stardini, mis seekord siis sõidetakse Rootsi teedel.
Kuidas meeskondadel testid läinud on?
Teen sul elu kibedaks. ss 5 otsustab kõik. :wink:
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

djmaddog kirjutas:kas teie WRC3 meistrikate tulemused on tolle teema all kindlas toimumise järjekorras või on need suvalises järjekorras?
WRC3 meistrikad? Me sõidame hetkel WRC4 meistrikaid. WRC3 hooaja ja kõik mis seal toimus leiad ka siit arvutimängude alt.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

aix kirjutas:Teen sul elu kibedaks. ss 5 otsustab kõik. :wink:
Selles ma isegi ei kahtle, et sa seda teed. Ford on lumel kiire auto.

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas ants kints »

ei lähe rootsis... kohe mitte ei lähe. :( puhtalt sõites on kiirus liiga väike ja kiiresti sõites tulevad kohe vead.
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:ei lähe rootsis... kohe mitte ei lähe. :( puhtalt sõites on kiirus liiga väike ja kiiresti sõites tulevad kohe vead.
Siis tuleb leida mingi vahepealne variant, ei muud. :?

Michael Park R.I.P
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Nii käes oodatud Rootsi ralli algus päev. Loodetavasti tuleb tihe rebimine kohati kitsatel Rootsi lumeteedel. Sooving kõigile head minekut ja häid tulemusi Rootsis!
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Strike
Moderaator
Moderaator

Tänase päeva jooksul siis kohe-kohe 3 sõitjat Rootsis rajal käinud ja homme alustavad rallit Burns, Kambu, Tom.

Michael Park R.I.P
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas ants kints »

No nii, eile õhtul oli kas konkurentide poolt saadetud miski tont, või (ilmselt tõenäoline) mu oma lapsed käed külge pannud WRC4 mängule, igatahes pole sellest plaadist enam minu kodus jälgegi.
Strike
Moderaator
Moderaator

ants kints kirjutas:No nii, eile õhtul oli kas konkurentide poolt saadetud miski tont, või (ilmselt tõenäoline) mu oma lapsed käed külge pannud WRC4 mängule, igatahes pole sellest plaadist enam minu kodus jälgegi.
Oi oi oi see küll paha uudis. Loodan, et sa järelejäänud 3 päevaga ikka selle mängu üles leiad ja saad Rootsis omale ajad kirja.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Hetkel siis teise päeva võistlejatelt veel aegu pole laekunud. Loodetavasti ikka kõik osalevad.

Michael Park R.I.P
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Strike kirjutas:Tänase päeva jooksul siis kohe-kohe 3 sõitjat Rootsis rajal käinud ja homme alustavad rallit Burns, Kambu, Tom.
Täiesti üle mõistuse ajad on.

Proovisin siis eile korra manuaaliga sõita. SS2 peal kaks suurt pauku võssa ning teistkordsel raja läbimisel sõitsin oma automaadiga sõidetud põhja 5 sekundiga üle. nende aegade vastu mis teil kirjas, automaadiga ei ole mõtetki.. ma nüüd siis silm punnis proovin sõita manuaaliga, 4 päeva veel etteasteni jäänud.. uhuh
Strike
Moderaator
Moderaator

ott kirjutas:
Strike kirjutas:Tänase päeva jooksul siis kohe-kohe 3 sõitjat Rootsis rajal käinud ja homme alustavad rallit Burns, Kambu, Tom.

Proovisin siis eile korra manuaaliga sõita. SS2 peal kaks suurt pauku võssa ning teistkordsel raja läbimisel sõitsin oma automaadiga sõidetud põhja 5 sekundiga üle. nende aegade vastu mis teil kirjas, automaadiga ei ole mõtetki.. ma nüüd siis silm punnis proovin sõita manuaaliga, 4 päeva veel etteasteni jäänud.. uhuh
Minu ja Sparco ajad on sõidetud automaadiga!! Ei kasuta üldse manuaali. :idea:

Michael Park R.I.P
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Oleks siin semi-automatic siis seda võiks kasutada aga automaati kasutan muidu. Huvitav kas manuaaliga on siis võimalik paar sekki kiiremini sõita nagu siin mõned teised on maininud?
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

Strike kirjutas:
ott kirjutas:

Kuda "*****"te selliseid aegu sõidate :shock: olen sõitnud terve katse ilma vigadeta,hoog on kõva seal kus peab ja kurvid on ka maksimaalselt võetud,mõne seki ehk pigistab veel aga siin on vahe 10netes sekkides.Täitsa huvitav oleks teiega koos trenni teha ja mõne õlle ka võibolla :lol: asukoht mul tallinn,pääsküla :?:
Burns
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

kambu kirjutas:
Strike kirjutas:
ott kirjutas: Täiesti üle mõistuse ajad on.

Kuda "*****"te selliseid aegu sõidate :shock: olen sõitnud terve katse ilma vigadeta,hoog on kõva seal kus peab ja kurvid on ka maksimaalselt võetud,mõne seki ehk pigistab veel aga siin on vahe 10netes sekkides.Täitsa huvitav oleks teiega koos trenni teha ja mõne õlle ka võibolla :lol: asukoht mul tallinn,pääsküla :?:
Mina oleksin täitsa nõus mõnikord kokku saama, elan küll Haapsalus aga autoga ei ole probleemi tulla
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Mina, Fulber ja Kucoch sõidame ka autamaadiga.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

kambu kirjutas:Kuda "*****"te selliseid aegu sõidate :shock: olen sõitnud terve katse ilma vigadeta,hoog on kõva seal kus peab ja kurvid on ka maksimaalselt võetud,mõne seki ehk pigistab veel aga siin on vahe 10netes sekkides.Täitsa huvitav oleks teiega koos trenni teha ja mõne õlle ka võibolla :lol: asukoht mul tallinn,pääsküla :?:
vatvat. mina oleks ka täitsa käpp, tahaks kohe ära näha kuidas keegi nii kiiresti sõidab. :) või vähemalt tehnikast natukene shnitti võtta.
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

aga seda kokkusaamist võiks ju korraldada, mida keegi arvab :D
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Kunagi vist siin isegi arutatud seda teemat, aga kokkusamist vist suht keeruline teostada. esiteks kogu kamp kokku saada ja teiseks, kus kohas. Mõte iseenesest hea.
Vasta