Kus menüüs sa neid rehve vahetad? Setinguid teed autole kas enne katsele minekut või enne starti. Saad teha oma setingud ja ära muuta võis siis valikutest valida näit: rough gravel, packed gravel jne... Seal on erinevad käigupikkused, vedrustus jne... Rehve ma küll ei saa menüüs muuta.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Sain lõpuks WRC 4 kätte. Väga hea mäng on. Kahjuks ei oska praegu hästi sõita,aga hea asi on see,et mitsubishiga tuleb sõitmine mõnusasti välja. Muidu soovin kõigile rõõmsaid jõule ja head uut aastat.
teiseks - wrc4 ja medium/hard stages. Nimelt olen unlockinud esimese 4 ralli medium ja hard katsed, kuid no ühestki valikust ei saa neid valida. Võitsin tavalise championshipi ära, ei midagi. wrc professional on praegu poole peal nign ka selle võitmisega probleeme ei tohiks tekkida, kuid mul on karvane tunne, et ka pärast seda need rajad nii lihtsalt lahti ei lähe. pikk jutt, lühike küsimus - kus/mida peab veel tegema (peale unlocki), et neid sõita saaks?
ott kirjutas: lühike küsimus - kus/mida peab veel tegema (peale unlocki), et neid sõita saaks?
Pead võtma Time Triali. Mina saan neid sealt sõita.
No ma võtan time triali.. ja seal on ikka ainult need kuus katset mis igalpoolgi.
või ongi siis nii et ainult kuus katset per ralli ongi? ja muud ei midagi (st et mul on need juba unlockitud?) jaiks. see küll siis tiba nigel lugu.
Igal rallil ongi 6 kiiruskatset ja see ongi kõik. Lihtsalt taseme järgi on need katsed liigitatu igal rallil, mida kergem võita jne..
Rohkem uusi katseid juurde ei teki kui need mida juba sõitnud oled rallidel, samad on ka time trialis.
>
0
Viimati muutis Strike, 28 Dets 2004, 09:31, muudetud 1 kord kokku.
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:
Igal rallil ongi kiiruskatset ja see ongi kõik. Lihtsalt taseme järgi on need katsed liigitatu igal rallil, mida kergem võita jne..
Rohkem uusi katseid juurde ei teki kui need mida juba sõitnud oled rallidel, samad on ka time trialis.
Sul on vist jäänud katsete arv kirjutamata esimeses lauses. Ma eeldan et see ongi 6.
Seega katsete unlocki kasutada on mõtet ainult siis kui championship ei ole lõpuni sõidetud (sellisel juhul on rallidel ainult üksikud katsed lahti?).
Strike kirjutas:
Igal rallil ongi kiiruskatset ja see ongi kõik. Lihtsalt taseme järgi on need katsed liigitatu igal rallil, mida kergem võita jne..
Sul on vist jäänud katsete arv kirjutamata esimeses lauses. Ma eeldan et see ongi 6.
Seega katsete unlocki kasutada on mõtet ainult siis kui championship ei ole lõpuni sõidetud (sellisel juhul on rallidel ainult üksikud katsed lahti?).
vat. nüüd olen tiba pettunud.
Igal maal on 6 katset. Unlockida on mõtet küll vastasel korral ei saa time trialis neid radu sõita.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mul siis sellel aastal veel vaja sõita Peugeoti tehasemeeskonna eest Montes 3 kiiruskatset , et siis määratakse meie meeskonna 5st sõitjast 3 parimat, kes hakkavad Montes meeskondlike punktide eest võitlema ametlikul WRC4 MM sõitma. Loodan siis olla Peugeotiga sama kiire, kui seda Citroeniga ja nende 3 hulka pääseda. Eks siis annan teie teada kuidas mul testid läksid. Meil siin endal jäänud ka vaid loetud päevad uue hooaja alguseni.
Edu kõigile algavaks hooajaks ja ilusat aastavahetust ning paremat uut.
>
0
Michael Park R.I.P
Palju üldse on teil olnud aega harjutada kellegil? Ise pole põhimõtteliselt mängu ligi pääsenud lähes 3 nädalat. Loodan, et esimesteks rallideks ikka mingine vorm on ja päris viimaste hulgas ei lõpeta.
>
0
Michael Park R.I.P
Nii pärast kiiret jõulu aega pole saanud arvuti taha. Soovin kõigile saabuvat head uut aastat. Nagu mainitud et jõulud olid kiired seega pole saanud pulti kätte 2 nädalat aga loodetavasti uue aastaga leiab aega millega saab harjutada et olla konkurentsis Montes.
Tundub, et kiire jõulu aeg on pärrsinud kõigil harjutamist. Sama lugu on ka endal, Fulberil ning Kucochil. Aga ise loodan küll Montes lõpetada poodijumil.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi