WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas ants kints »

Carlos kirjutas:Eee, rehve ei saa üldse vahetada juä?
:shock: :shock: :shock: vssssss mina saan ainult rehve vahetada .... ja ei midagi muud :(
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Kus menüüs sa neid rehve vahetad? Setinguid teed autole kas enne katsele minekut või enne starti. Saad teha oma setingud ja ära muuta võis siis valikutest valida näit: rough gravel, packed gravel jne... Seal on erinevad käigupikkused, vedrustus jne... Rehve ma küll ei saa menüüs muuta.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

ants kints kirjutas:
Carlos kirjutas:Eee, rehve ei saa üldse vahetada juä?
:shock: :shock: :shock: vssssss mina saan ainult rehve vahetada .... ja ei midagi muud :(
Rehve ei saa jah vist vahetada või oleme me kõik siis midagi kahe silma vahele jätnud.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Strike
Moderaator
Moderaator

Kõigile WRC sõitjatele ja foorumi kasutajatele soovin häid jõule ja ilusat aastavahetust!

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Kõigile WRC sõitjatele ja foorumi kasutajatele soovin häid jõule ja ilusat aastavahetust!
Ühinen soovidega ja lisaks veel rasket jalga järgmiseks hooajaks. :x-mas:
Rallipoiss
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Rallipoiss »

Sain lõpuks WRC 4 kätte. Väga hea mäng on. Kahjuks ei oska praegu hästi sõita,aga hea asi on see,et mitsubishiga tuleb sõitmine mõnusasti välja. Muidu soovin kõigile rõõmsaid jõule ja head uut aastat.
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

kõigepealt jätkuvat jõulustressi kõigile...

teiseks - wrc4 ja medium/hard stages. Nimelt olen unlockinud esimese 4 ralli medium ja hard katsed, kuid no ühestki valikust ei saa neid valida. Võitsin tavalise championshipi ära, ei midagi. wrc professional on praegu poole peal nign ka selle võitmisega probleeme ei tohiks tekkida, kuid mul on karvane tunne, et ka pärast seda need rajad nii lihtsalt lahti ei lähe. pikk jutt, lühike küsimus - kus/mida peab veel tegema (peale unlocki), et neid sõita saaks?
o0tt
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas o0tt »

ott kirjutas: lühike küsimus - kus/mida peab veel tegema (peale unlocki), et neid sõita saaks?

Pead võtma Time Triali. Mina saan neid sealt sõita.
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

o0tt kirjutas:
ott kirjutas: lühike küsimus - kus/mida peab veel tegema (peale unlocki), et neid sõita saaks?
No ma võtan time triali.. ja seal on ikka ainult need kuus katset mis igalpoolgi.

või ongi siis nii et ainult kuus katset per ralli ongi? ja muud ei midagi (st et mul on need juba unlockitud?) jaiks. see küll siis tiba nigel lugu.
Strike
Moderaator
Moderaator

ott kirjutas:
o0tt kirjutas:
No ma võtan time triali.. ja seal on ikka ainult need kuus katset mis igalpoolgi.

või ongi siis nii et ainult kuus katset per ralli ongi? ja muud ei midagi (st et mul on need juba unlockitud?) jaiks. see küll siis tiba nigel lugu.
Igal rallil ongi 6 kiiruskatset ja see ongi kõik. Lihtsalt taseme järgi on need katsed liigitatu igal rallil, mida kergem võita jne..
Rohkem uusi katseid juurde ei teki kui need mida juba sõitnud oled rallidel, samad on ka time trialis.
Viimati muutis Strike, 28 Dets 2004, 09:31, muudetud 1 kord kokku.

Michael Park R.I.P
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Strike kirjutas: Igal rallil ongi kiiruskatset ja see ongi kõik. Lihtsalt taseme järgi on need katsed liigitatu igal rallil, mida kergem võita jne..
Rohkem uusi katseid juurde ei teki kui need mida juba sõitnud oled rallidel, samad on ka time trialis.
Sul on vist jäänud katsete arv kirjutamata esimeses lauses. Ma eeldan et see ongi 6.

Seega katsete unlocki kasutada on mõtet ainult siis kui championship ei ole lõpuni sõidetud (sellisel juhul on rallidel ainult üksikud katsed lahti?).

vat. nüüd olen tiba pettunud.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

ott kirjutas:
Strike kirjutas: Igal rallil ongi kiiruskatset ja see ongi kõik. Lihtsalt taseme järgi on need katsed liigitatu igal rallil, mida kergem võita jne..
Sul on vist jäänud katsete arv kirjutamata esimeses lauses. Ma eeldan et see ongi 6.

Seega katsete unlocki kasutada on mõtet ainult siis kui championship ei ole lõpuni sõidetud (sellisel juhul on rallidel ainult üksikud katsed lahti?).

vat. nüüd olen tiba pettunud.
Igal maal on 6 katset. Unlockida on mõtet küll vastasel korral ei saa time trialis neid radu sõita.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

Mul siis sellel aastal veel vaja sõita Peugeoti tehasemeeskonna eest Montes 3 kiiruskatset , et siis määratakse meie meeskonna 5st sõitjast 3 parimat, kes hakkavad Montes meeskondlike punktide eest võitlema ametlikul WRC4 MM sõitma. Loodan siis olla Peugeotiga sama kiire, kui seda Citroeniga ja nende 3 hulka pääseda. Eks siis annan teie teada kuidas mul testid läksid. Meil siin endal jäänud ka vaid loetud päevad uue hooaja alguseni.
Edu kõigile algavaks hooajaks ja ilusat aastavahetust ning paremat uut.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Palju üldse on teil olnud aega harjutada kellegil? Ise pole põhimõtteliselt mängu ligi pääsenud lähes 3 nädalat. Loodan, et esimesteks rallideks ikka mingine vorm on ja päris viimaste hulgas ei lõpeta. :roll:

Michael Park R.I.P
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Nii pärast kiiret jõulu aega pole saanud arvuti taha. Soovin kõigile saabuvat head uut aastat. Nagu mainitud et jõulud olid kiired seega pole saanud pulti kätte 2 nädalat aga loodetavasti uue aastaga leiab aega millega saab harjutada et olla konkurentsis Montes.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Jah, ega peale testrallisid polegi pulti kätte saanud. Loodan, et sõitmine päris ära ei unune. Montes ma heale kohale vist ei pretendeeri.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Tundub, et kiire jõulu aeg on pärrsinud kõigil harjutamist. Sama lugu on ka endal, Fulberil ning Kucochil. Aga ise loodan küll Montes lõpetada poodijumil. :wink:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

nüüd on jah lõpuks on kõik pidustused selja taga ja võib jällegi veidi rahulikumalt edasi toimetada.
montes üritame ikka kõigest väest stardis olla.
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

Haed uut aastat kõigile :D
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Aeg hakkab juba nii kaugele saama, et peaks üles panema täpse Monte ajagraafiku, kes mis päeval kärutab. teaks varakult endale vaba õhtu planeerida
Vasta