Saksamaa Ralli III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Mida????? Mida erilist tegi Citroen sel rallil? 1 ja 3 positsioon. Oujeee, suur üllatus ikka küll. Ma oleks küll andnud Duvalile kes tegi väga sitket sõitu ja kes teab mis tema koht oleks olnud ilma tehnikavigadeta.... Irooniliselt mõeldes annaks muidugi FIA-le. Keep up good work...
gaas on endiselt laiffi
-
- Hooaja Rallivõlur
- Reactions: 0
Re: aix
Tead sa ära pritsi miskit sappi siin onju.KuriUss kirjutas:Markko oli parem, kuna valis riskivaba tempo. Solberg on praegusel rallil jälle nullimees kui sa võibolla märkasid. Ja Grönholm, kus on Grönholm sellel rallil?aix kirjutas:
No võrreldes kolme peso sõitjaga ja Solbergiga ikka oli küll.
Markkol oli lihtsalt õnne, et teised pambusesse lajatasid.
Ma ikka üldse ei saa aru. Markko kerkib tabelis teiseks ja miskid võtavad viriseda selle kallal. Mis ta sellel rallil tegema oleks pidanud? Võitma ja Loebi ka kuskil katsel teelt välja rammima? Siis oleks rahul või?

Soome on Markko koduralli, seal ta pani enam-vähem inertsist. Ta ju ise tunnistab ka et pole kuigi heas hoos.
-
- Hooaja Rallivõlur
sa vist ikka ei saa aru asjast. Mitte see pole hea, et ta teiseks tuli, vaid see millist sõitu ta tegi, eriti viimasel päeval.KuriUss kirjutas:Njah, kui otsida siis oleks võinud ka näit Arminile anda Fabiaga katse võitmise eest. See, et Duval teiseks tuli ei olnud ka nagu miski ime.
Ja veel sind tsiteerides, kas see on ime, et Loeb võitis ja Carlos kolmandaks tuli? Oijummal

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Re: aix
No Markko sai ikka väga koleda kolaka Argentinas ja järgmisel kahel etapil on ta nüüd täiesti normaalsed tulemused saavutanud. Kindlasti on ebaõnnestumistel järelmõjud. Samas ei kujuta ma ette, mis järelmõjud sel Grönholmil on, et stabiilsus täiesti kadunud. Markkol ei lähe üldse halvasti hetkel. Oleks tal sedavõrd ladusalt läinud nende kolme katkestamise asemel siis oleks ta päris tipus või sellele väga lähedal. Loodame, et tal ladusalt edasi läheb käesolev aasta.kajakas1 kirjutas:Tead sa ära pritsi miskit sappi siin onju.KuriUss kirjutas:Markko oli parem, kuna valis riskivaba tempo. Solberg on praegusel rallil jälle nullimees kui sa võibolla märkasid. Ja Grönholm, kus on Grönholm sellel rallil?aix kirjutas:
No võrreldes kolme peso sõitjaga ja Solbergiga ikka oli küll.
Markkol oli lihtsalt õnne, et teised pambusesse lajatasid.
Ma ikka üldse ei saa aru. Markko kerkib tabelis teiseks ja miskid võtavad viriseda selle kallal. Mis ta sellel rallil tegema oleks pidanud? Võitma ja Loebi ka kuskil katsel teelt välja rammima? Siis oleks rahul või?![]()
![]()
Jumala asjakohalik küsimus oli see. Ka mina olen selles osas Markko pärast mures. Keda krt see huvitab, kas markko kerkis teiseks tänu teiste eksimustele või mitte. Probleem on selles, et see pole olnud lihtsalt tema sõit vaid on endise Markko hale vari. Kas üle 2 minuti kaotust on sinu arust hea sõit või? Ja ära hakka mingit ila ajama rehvidest ja vihmast jne. Ja ma ei virise ega vingu Markko pärast vaid olen tema pärast tõsiselt mures.
Soome on Markko koduralli, seal ta pani enam-vähem inertsist. Ta ju ise tunnistab ka et pole kuigi heas hoos.
Praegu pole minu meelest ühekski mureks põhjust. Läheb paremini kui mõnedki rallid tagasi ja mees pole seejuures täiesti terve. Edasi läheb ilmselt veel paremaks.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
No sitikate kohad on rutiinne saavutus, sellega ma olen nõus. Duval oli päris hea, aga Loeb siiski kontrollis mängu täiega. Olgu kasvõi viimane katse selles osas näiteks.kajakas1 kirjutas:sa vist ikka ei saa aru asjast. Mitte see pole hea, et ta teiseks tuli, vaid see millist sõitu ta tegi, eriti viimasel päeval.KuriUss kirjutas:Njah, kui otsida siis oleks võinud ka näit Arminile anda Fabiaga katse võitmise eest. See, et Duval teiseks tuli ei olnud ka nagu miski ime.
Ja veel sind tsiteerides, kas see on ime, et Loeb võitis ja Carlos kolmandaks tuli? Oijummal
Loebil polnud põhjust eriti pingutada ka ju.kajakas1 kirjutas:sa vist ikka ei saa aru asjast. Mitte see pole hea, et ta teiseks tuli, vaid see millist sõitu ta tegi, eriti viimasel päeval.KuriUss kirjutas:Njah, kui otsida siis oleks võinud ka näit Arminile anda Fabiaga katse võitmise eest. See, et Duval teiseks tuli ei olnud ka nagu miski ime.

gaas on endiselt laiffi
-
- I järgu kommentaator
Minuteada ta vist kunagi Soomes hammustaski (2003 ei olnud?)???
Üldiselt kui vaadata sõitjate nägusid, siis minuarust on Markkot kõige parem vaadata. Ei ole silmad punnis ega keel väljas, ei tõmble nagu Sainz, ei ropenda nagu Bosse. Ja rooli liigutab ta ka kuidagi väga sujuvalt ja kindlalt, mõtetuid liigutusi teeb ta tunduvalt vähem.
Üldiselt kui vaadata sõitjate nägusid, siis minuarust on Markkot kõige parem vaadata. Ei ole silmad punnis ega keel väljas, ei tõmble nagu Sainz, ei ropenda nagu Bosse. Ja rooli liigutab ta ka kuidagi väga sujuvalt ja kindlalt, mõtetuid liigutusi teeb ta tunduvalt vähem.
minu meelest oli burnsil täpselt selline nägu et kohe kohe tuleb tal midagi pyxiJälgija kirjutas:Üks selline ülituima näoga sõitja oli ka Burns, mingist pingutusest nägu aimu ei andnud vaid pigem oli isegi selline kerge muie näol