WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Teine versioon on jah parem. WRC4-jas ju teised rallid olemas ehedal kujul ja ei pea midagi hakkama kokku aretama. Nii, et versioon 2 on tere tulnud
Team Citroen tegi teste oma ära nägemise järgi ja on valmis alustama hooaega. Soovime konkurentidele kõike paremat ja nael kummi.
Team Citroen tegi teste oma ära nägemise järgi ja on valmis alustama hooaega. Soovime konkurentidele kõike paremat ja nael kummi.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Lisasin siia lingi alla viewtopic.php?p=37828#37828 nüüd järmise hooaja kalendri koos kuupäevade, rallide ja eelmise hooaja võitjatega. Loodetavasti sobib. Reeglid lugege ka üle ja, kui mingi hea idee siis ootan neid.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Ei oska peast ütelda peab vaatama, aga tõsi ta on, et viimasel ajal olen sõitnud ainult Subaruga ja kui mõne teise auto valin ei tule sõit kohe üldse välja. Võibolla on ka sinna koer maetud, et olen lihtsalt Sinisega juba nii harjunud.Strike kirjutas:Auto sõidukilomeetritega küll paremaks ei muutu. Palju sa oled Subaruga sõitnud kilomeetreid kokku?
Re: aix
Tuttav tunne. Mul sama effekt Fordiga. Kui valin millegi muu siis 1-2 katset läheb aega harjumiseks teised sõidujooned jne... Ma näit. Fordiga sõitnud u7000 km ja teistega u 1000km.aix kirjutas:Ei oska peast ütelda peab vaatama, aga tõsi ta on, et viimasel ajal olen sõitnud ainult Subaruga ja kui mõne teise auto valin ei tule sõit kohe üldse välja. Võibolla on ka sinna koer maetud, et olen lihtsalt Sinisega juba nii harjunud.Strike kirjutas:Auto sõidukilomeetritega küll paremaks ei muutu. Palju sa oled Subaruga sõitnud kilomeetreid kokku?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Tere Jussis sulle ka üle pikaaja. Kas WRC3 Season II hooajast ei saa kindlasti ühtegi rallit kaasa sõita?jussis kirjutas:Tere üle pika aja kahjuks ei saa ise veel teiega sõitma tulla aga WRC 4 MM olen kohal nagu lubatud ja siis siniste eest sel hooajal. Aga soovin kõigile kiiret minekut ja ega mul endalgi tuleb hakata trenni ja teste tegema, sest pole juba üle pooleteise kuu saanud rooli/puldi taha.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.Strike kirjutas:Tere Jussis sulle ka üle pikaaja. Kas WRC3 Season II hooajast ei saa kindlasti ühtegi rallit kaasa sõita?jussis kirjutas:Tere üle pika aja kahjuks ei saa ise veel teiega sõitma tulla aga WRC 4 MM olen kohal nagu lubatud ja siis siniste eest sel hooajal. Aga soovin kõigile kiiret minekut ja ega mul endalgi tuleb hakata trenni ja teste tegema, sest pole juba üle pooleteise kuu saanud rooli/puldi taha.
No me ei hakka privaat tiime tegema sellel hooajal, sest tehasemeeskonnad pole veel täis. Üks koht üle. A sõida nii palju kaasa kui jõuad, sest ega nagunii pole kedagi su asemele sõitma panna. Ja sa pakkusid eelmisel hooajal head konkurentsi meile ja võitsid ju lumel.jussis kirjutas:No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.Strike kirjutas:Tere Jussis sulle ka üle pikaaja. Kas WRC3 Season II hooajast ei saa kindlasti ühtegi rallit kaasa sõita?jussis kirjutas:Tere üle pika aja kahjuks ei saa ise veel teiega sõitma tulla aga WRC 4 MM olen kohal nagu lubatud ja siis siniste eest sel hooajal. Aga soovin kõigile kiiret minekut ja ega mul endalgi tuleb hakata trenni ja teste tegema, sest pole juba üle pooleteise kuu saanud rooli/puldi taha.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Hooaja Kaval Ants
kas sul kõigil autodel evod on lahti?need parandavad oluliselt auto võimsust ning juhitavustaix kirjutas:Ei oska peast ütelda peab vaatama, aga tõsi ta on, et viimasel ajal olen sõitnud ainult Subaruga ja kui mõne teise auto valin ei tule sõit kohe üldse välja. Võibolla on ka sinna koer maetud, et olen lihtsalt Sinisega juba nii harjunud.Strike kirjutas:Auto sõidukilomeetritega küll paremaks ei muutu. Palju sa oled Subaruga sõitnud kilomeetreid kokku?

Veel oleks selline idee, et startida rallidele vastavalt punktitabelile. A see vist jääb ära, sest kõigil vist pole aega. See u. võiks näha välja nii, et näit Montes stardijärjestus oleks vastavalt eelmise aasta omale. Näit Esmap-teisip. 1.Stike, 2. Sparco, 3. Kolin, kolma-neljap 4.Aix, 5.Jälgija, 6.Rhys Fulber jne... Aga seda vist päris keeruline teostada. Lihtsalt selline mõttevälgatus.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Tuleb tõdeda, et Strike on kõva pähkel pureda.
Troonilt tõukamine läheb raskeks.
Siin minu ajad mixilt.
Rootsi oleks võinud minna paremini aga käsi polnud veel soe.
Soome on üks lemmikutest, aga paraku muru võtab kõvasti hoogu maha ja sinna läks ka aega kaduma.
Hispaania oli nauditav. Oleks võinud kasvõi terve ralli ära sõita.Sõiduga võib rahule jääda. Minu pärast võib hooajaga pihta hakata, sest mul tuleb kahe näedalane puhkus.
SS1 03:01,27
SS2 03:04,16
SS3 02:52,35
SS4 01:52,11
Leg1: 10:49,89
SS5 03:20,02
SS6 03:57,94
SS7 02:57,56
SS8 00:50,72
Leg2: 11:06,24
SS9 02:38,49
SS10 04:30,95
SS11 02:44,83
SS12 03:05,81
Leg3: 13.00,08
Total: 34:56,21
Siin minu ajad mixilt.
Rootsi oleks võinud minna paremini aga käsi polnud veel soe.
Soome on üks lemmikutest, aga paraku muru võtab kõvasti hoogu maha ja sinna läks ka aega kaduma.
Hispaania oli nauditav. Oleks võinud kasvõi terve ralli ära sõita.Sõiduga võib rahule jääda. Minu pärast võib hooajaga pihta hakata, sest mul tuleb kahe näedalane puhkus.
SS1 03:01,27
SS2 03:04,16
SS3 02:52,35
SS4 01:52,11
Leg1: 10:49,89
SS5 03:20,02
SS6 03:57,94
SS7 02:57,56
SS8 00:50,72
Leg2: 11:06,24
SS9 02:38,49
SS10 04:30,95
SS11 02:44,83
SS12 03:05,81
Leg3: 13.00,08
Total: 34:56,21
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.[/quote]
Jussis mis sa seal eratiimis ikka teed sõidad siis kui jõuad. Olen kindel, et kui võistled siis tulevad teamile ka head punktid. Püüan siniste lippu senikaua kõrgel hoida. Pealegi on sul Subaruga leping tehtud ja selles nii lihtsalt ei vabane.
Jussis mis sa seal eratiimis ikka teed sõidad siis kui jõuad. Olen kindel, et kui võistled siis tulevad teamile ka head punktid. Püüan siniste lippu senikaua kõrgel hoida. Pealegi on sul Subaruga leping tehtud ja selles nii lihtsalt ei vabane.

Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.aix kirjutas:Tuleb tõdeda, et Strike on kõva pähkel pureda.
Aga ega te mul seda sellel aastal kergeks ei tee nagu test rallid juba näitasid. Võitsin küll Aixi mõlemal rallil, kui ühe päeva suutis alati ka Aix võita. Ja edu pole enam kümnetes sekundites nagu seda oli eelmisel aastal vaid minimaalne.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Aastate pikkune töö ja kogemused hakkavad vilja kandmaStrike kirjutas:Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.aix kirjutas:Tuleb tõdeda, et Strike on kõva pähkel pureda.
Aga ega te mul seda sellel aastal kergeks ei tee nagu test rallid juba näitasid. Võitsin küll Aixi mõlemal rallil, kui ühe päeva suutis alati ka Aix võita. Ja edu pole enam kümnetes sekundites nagu seda oli eelmisel aastal vaid minimaalne.

Kas sa vaatsid palju sa Subaruga sõitnud oled km?aix kirjutas:Aastate pikkune töö ja kogemused hakkavad vilja kandmaStrike kirjutas:Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.aix kirjutas:Tuleb tõdeda, et Strike on kõva pähkel pureda.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
UnustasinStrike kirjutas:Kas sa vaatsid palju sa Subaruga sõitnud oled km?aix kirjutas:Aastate pikkune töö ja kogemused hakkavad vilja kandmaStrike kirjutas: Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.

aix kirjutas:No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.

Olgu täidan lepingus olevaid punkte nii nagu jaksan, täna teen esimese testi peaks aega olema ja eks siis näib kui palju olen taandarengut teinud. Ma muidugi ei tea subaru tiimi boss lubas minust mõne aastaga maailmameistri teha(suht vähetõenäoline) aga mis ta sulle Aix lubas??

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Olgu täidan lepingus olevaid punkte nii nagu jaksan, täna teen esimese testi peaks aega olema ja eks siis näib kui palju olen taandarengut teinud. Ma muidugi ei tea subaru tiimi boss lubas minust mõne aastaga maailmameistri teha(suht vähetõenäoline) aga mis ta sulle Aix lubas??jussis kirjutas:aix kirjutas:No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.

Mulle lubas head palka ja lõbusat hooaega. Ju on panused tehtud sinu peale